eşim bana eski sevgilisinin ismiyle seslendi :(

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
eşimin benden önce üniverste arkadaşıyla 8 yıl ilişkisi olmuş kız bunu üniverste boyunca kullanmış mezun olduktan sonra eşimin tayini çıkmayınca beni istemeye gelmeyin demiş,eşimde aileside o günden sonra kıza uyuz olmuşlar,ilişkileri bittikten 2 yıl sonra eşim benimle tanışmış,ben ilk başta ona ısınamadığım için istememiştim oda resmen benim için helak olmuştu benim ailemi kendi ailesini beni ikna etmeleri için seferber etmişti kaç kere ağladı istemeyince.neyse bende beni gerçekten sevdiğini anlayınca aşık oldum ve evlendik .gayet güzel giden bir evliliğimiz var eşimden hiç şüphe etmedim.
ama bugün ben yemek hazırlarken sözde bana iltifat edecek(kendimi geliştirdiğime dair)
evlendiğimde ki SEHERLE şimdikinin arasında dünya kadar fark var dedi :(
SEHER mi dedim.
işte geldi öptü tırnağın bile olmaz felan dedi ama ,çok kırıldım eşim hala onu mu düşünüyor ki ağzından yanlışlıkla onun ismi kaçıyor bi akıl verin arkadaşlar çok üzgünüm aradan geçmiş üç yıl bu ne şimdi:(((

eşimin benden önce üniverste arkadaşıyla 8 yıl ilişkisi olmuş kız bunu üniverste boyunca kullanmış mezun olduktan sonra eşimin tayini çıkmayınca beni istemeye gelmeyin demiş,eşimde aileside o günden sonra kıza uyuz olmuşlar,ilişkileri bittikten 2 yıl sonra eşim benimle tanışmış,ben ilk başta ona ısınamadığım için istememiştim oda resmen benim için helak olmuştu benim ailemi kendi ailesini beni ikna etmeleri için seferber etmişti kaç kere ağladı istemeyince.neyse bende beni gerçekten sevdiğini anlayınca aşık oldum ve evlendik .gayet güzel giden bir evliliğimiz var eşimden hiç şüphe etmedim.
ama bugün ben yemek hazırlarken sözde bana iltifat edecek(kendimi geliştirdiğime dair)
evlendiğimde ki SEHERLE şimdikinin arasında dünya kadar fark var dedi :KK43:
SEHER mi dedim.
işte geldi öptü tırnağın bile olmaz felan dedi ama ,çok kırıldım eşim hala onu mu düşünüyor ki ağzından yanlışlıkla onun ismi kaçıyor bi akıl verin arkadaşlar çok üzgünüm aradan geçmiş üç yıl bu ne şimdi:KK43:((
isminiz sehere yakınsa agzından oyle cıkmıs olabılır ama durup dururkende soylemesı tuhaf ya facede falan gordu arkadasıyla faln konusmus aklında kalmıs olabılır ıyce arstır derim

benim eşim bunu şakasına yapar tanımadığım kadın isimleri söyleyerek.....o bile can sıkıcı ne desem bilemedim

SEHER mi dedim.
işte geldi öptü tırnağın bile olmaz felan dedi ama ,çok kırıldım eşim hala onu mu düşünüyor ki ağzından yanlışlıkla onun ismi kaçıyor bi akıl verin arkadaşlar çok üzgünüm aradan geçmiş üç yıl bu ne şimdi:KK43:((
böyle şeyler olabilir hepimiz insanız psikolojide buna ket vurma deniyo yanlış hatırlamıyorsam ileriye ket vurmaydı :KK66:

Ay valla ne desem ki.
Ben çok kıskanç birisiyim ve agresifliğe vuruyorum hemen..
Elimden kimse alamazdı onu böyle bir durumda..
O yüzden ne desem bilemedim çok kötü bir durum umarım en azından üzüldüğünüzün farkındadırda etrafınızda dört döner telafi etmek için..
Yoksa bu böyle 3-5 gün konuşmayalım ben kırgınım sana ile olacak birşey değil..
İnşAllah pervane olur da içiniz yumşar.

Son düzenleme:
eşimin annesi de bana birkere eşime duşundukleri hala kızının ismiyle hitap etmişti inanılmaz zoruma gitmişti...asla unutmadım.Kırıldım.. Kaldı ki eşim dese boyle bişey bilmiyorum napardım..
bilinçaltında o mu var ki diline o geliyor? Bu soruyu hep sorar dusunurdum.

canım bak hamilesinde,hassas olduğun bir dönemden geçiyorsun,boşuna üzülme..gebelik inan o kadar meşakatli birşeyki,şimdi eşine yok yere kızıpta bebeğini ve kendini huzursuz etme..gebeliğinin ilk 3 ayı inan çok önemli..bu olayı tamamen unut gitsin..eşinle zaten maşallah iyi anlaşıyormuşsunda,boşuna ağzınızın tadını bozma..yuva kolay kurulmuyor..insanlık hali hatalar bizler için..dilerim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın..

Benden hoşlanan bir çocuk vardi unide .
İki kelam anca muhabbetimiz vardi.
Ki yuzyuze hic konusmamistik.
Faceden yazmisti bir kaç kere o kadar.
Benim ex güya bana saka yapiyodu yolda yürürken gidikliyor falan.
Bir an da ay Tolga dur dedim.
Bende anlam verememistim acikcasi.
O da çok takmadi zaten.
Olur yani.

SEHER mi dedim.

Canım hiç boş vesveselerle kendini de bebeğini de üzme. Adam 8 sene Seher ile beraberlik yaşamış, dile kolay 8 sene. Çok normal bazen isminin ağzına gelmesi bunun sevgiyle bir ilgisi yok. Ben de mesela bazen arkadaşlarıma yanlışlıkla başka arkadaşlarımın ismiyle hitap ederim. Ayşe'ye Fatma derim ne yani şimdi ben Fatma'ya aşık mıyım?:KK45: O gün belki onu hatırlatacak bir şeyle karşılaştı bir isim, bir mekan adı, bir kıyafet ve aklına o geldi. Ki bu çok çok normal, onu sevdiği anlamına gelmez. Senin hiç bir şeylerden çağrışımla eski sevgililerin aklına birkaç saniyeliğine düşmez mi? Bu onları sevdiğinden değil, bir ortak geçmişiniz olmasından, hatıralarında hala yer kaplamalarından ileri gelir. Sen hiiç canını sıkma canım.:)

canım bak hamilesinde,hassas olduğun bir dönemden geçiyorsun,boşuna üzülme..gebelik inan o kadar meşakatli birşeyki,şimdi eşine yok yere kızıpta bebeğini ve kendini huzursuz etme..gebeliğinin ilk 3 ayı inan çok önemli..bu olayı tamamen unut gitsin..eşinle zaten maşallah iyi anlaşıyormuşsunda,boşuna ağzınızın tadını bozma..yuva kolay kurulmuyor..insanlık hali hatalar bizler için..dilerim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın..
Allah razı olsun arkadaşım ama inan içimde bişeyler koptu :(

SEHER mi dedim.

yakın bir zaman olsa normal derdim ama 3 yıl olmuş. ağız alışkanlığıdır ağzından kaçmıştır falan da insan hiç düşünmediği birinin adını söyler mi? belki facete baktı, biri seher hakkında bir şey dedi ya da rüyasında gördü falan öyle aklına takıldı.

Bence eşinin hala aklında o olduğunu düşünüp hem kendinim hem eşinin hem de bebisinizin canini sıkma psikoloji bu yapiyor yapacağını eski sevgilim hiç aklimda bile değilken yenisini başka birine anlatirken onun ismini söylüyordum yani aklimda falan olduğundan değil yani

Back
X