- 14 Ağustos 2014
- 587
- 317
- 73
- 44
eşimin benden önce üniverste arkadaşıyla 8 yıl ilişkisi olmuş kız bunu üniverste boyunca kullanmış mezun olduktan sonra eşimin tayini çıkmayınca beni istemeye gelmeyin demiş,eşimde aileside o günden sonra kıza uyuz olmuşlar,ilişkileri bittikten 2 yıl sonra eşim benimle tanışmış,ben ilk başta ona ısınamadığım için istememiştim oda resmen benim için helak olmuştu benim ailemi kendi ailesini beni ikna etmeleri için seferber etmişti kaç kere ağladı istemeyince.neyse bende beni gerçekten sevdiğini anlayınca aşık oldum ve evlendik .gayet güzel giden bir evliliğimiz var eşimden hiç şüphe etmedim.
ama bugün ben yemek hazırlarken sözde bana iltifat edecek(kendimi geliştirdiğime dair)
evlendiğimde ki SEHERLE şimdikinin arasında dünya kadar fark var dedi
SEHER mi dedim.
işte geldi öptü tırnağın bile olmaz felan dedi ama ,çok kırıldım eşim hala onu mu düşünüyor ki ağzından yanlışlıkla onun ismi kaçıyor bi akıl verin arkadaşlar çok üzgünüm aradan geçmiş üç yıl bu ne şimdi
((
ama bugün ben yemek hazırlarken sözde bana iltifat edecek(kendimi geliştirdiğime dair)
evlendiğimde ki SEHERLE şimdikinin arasında dünya kadar fark var dedi

SEHER mi dedim.
işte geldi öptü tırnağın bile olmaz felan dedi ama ,çok kırıldım eşim hala onu mu düşünüyor ki ağzından yanlışlıkla onun ismi kaçıyor bi akıl verin arkadaşlar çok üzgünüm aradan geçmiş üç yıl bu ne şimdi