Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana güzel bir eleştiride bulunmama rağmen bunu düşmanca algılanmandan belli,hormonlarınla sana mutluluklar ,atıp tuttuğumun ne olduğunu da merak etmeden duramıyorum yani..yapıcı yorum yapılınca mı düşman olunuyordu..doğru haklısın ayrıl kocandan navi kesinliklikle aldatıyor seni desem öpecektin beni ..oysaki huzurun için bu tarz tartışmaların gereksiz olduğunu yazmaktan daha da ileriye gitmemişim..sen ne hariçten gazel okuyon ya orda nereye ne sığınıcam ne zannediyon sen kendini bilip bilmeden atıp tutuyon bence sen hafiften uza yoksa hormon topunu görürsün
sınırlı mantık mı saygısızlığın alemi yok çok kısa bir zamanda b u tarz bi gerginlikten evladımı kaybettim ben sana insani bir tavsiye vermekten öteye gitmedim kocan zaten özrünü dilemiş hatalıymış sende sana düşen özrü dile hormonları bahane etme kıskanmışsın demek hangi sınırlı mantığın ürünü..arkadaşım yazdığımı anlamazsın amenna ne demek istedin diye sorarsın cevabını veririrm,belki ben düşüncemi yanlış kaleme almışımdır uyarırsın düzeltirim ama böyle çirkin bir tavırla saldırmam..ben seni tanımam sen beni tanımazsın ,peki ben sana hakaret etmemişken sen hangi hakla bana saldırırsın...arkadaşlar hepinizin yorumunu tek tek okudum çoğunuzdan Allah razı olsun ders aldım içim rahatladı.ama bazı kendini bilmez arkadaşlar konuyu anlayıp dinlemeden kendi sınırlı mantıklarına dayanarak benim hormonlarımın arkasına sığındığımı yazmış yazıkki konuyu anlatırken hormon lafını kullanmadım bile ,sadece sonraki mesajlarda hormanlardan dolayı saçlarımın dökülmeye başladığını strese girdiğimi eşimin bu dönemde bile eskisini düşünmesini kabul etmediğimi yazdım,olay anındaki tepkimi hormanlara bağlamadım bile...yazıkki bazı kısıtlı arkadaslar benim6 haftalık hamilelikte oluşan hormanlardan bahsettiğimi yazmış komik..
ben aşılama yoluyla hamile kaldım kistim olduğu için,aşılama yapan arkadaşlar bilir 15 gün boyunca kendi karnımdan iğne yaptım hormon dengem bozuldu bu süreçte zorlandım olucakmı olmayacak mı diye bahsettiğim stresli dönemde buydu ki bu tartışmadan önceki dönem,bazı arkadaşlarda kocamı sanki elimde kamçı sabah akşam tartaklıyom gibi yazmış benim kocam iri yarı bi adam bi ittirse yere yapışırım ,o an suçunu bildiği için bişey demedi,bazı arkadaşlar alışmış galiba ikinci kadın olmaya hazmedebilmişler kolaylıkla bide beni suçlu bulmuşlar neyse ya onlar için bu kadar zaman harcamakta fazla..
teselli etmek için büyütme diyen arkadaslarım ayrı Allah hepinizden razı olsun gerçekten dün beynimden vurulmuşa dönmüştüm içimi rahatlattılar..
yok,ne benim adım ayşe ne onun adı ömer : )))beni böyle sev dizisina bakıyor musun ? ordan mı akılnda kaldıy ki
anladım :)yok,ne benim adım ayşe ne onun adı ömer : )))
öyle farazi,aklıma ilk gelen isimleri yazdım