Eşim bana güvenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim üniversitede oda arkadasimin sevgilisi vardı böyle gerçi kiz bazı şeyler yapmıştı ama cocuk ayrılmak yerine devam etmeyi tercih etti sonra da kıza dünyayı zindan etti
Yurtta dahi makyaj yapmasını yasaklamıştı hani şu renkli dudak nemlendiricileri var ya onlardan bile sürmesine izin vermezdi ki düşün kiz yurdu
Ona ulasamazsa bizi arardı sıra sıra kiz bazen banyoda olurdu banyoya gotururduj telefonu
Acayip bir ilişkileri vardi sonra evlendiler şimdi nasıllar bilmiyorum

Üyeler admine iletişim bilgisi verirse ve gerekli hallerde aramasında bir sakınca olmadığını belirtirse kontrol edilebiliyor ama Nurov‘un iletişim bilgileri yok, üstelik üye arayabilirsiniz demedikçe arayamayız.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim.

Eşiniz psikopat, yaptıklarını hafife almayın. İşi gereği elinin altında hep silah olan biri. Hiç mi korkmuyorsunuz?

Bir tanıdığım eşi tarafından öldürülmüştü, eşi de aynen eşiniz gibiydi. Kafasında kurardı, aldatıldığını düşünürdü.
Her bunu düşünen öldürmüyodur dimi🌝, neden korkiyim, her evde bıçak da var ona bakarsak

Benim üniversitede oda arkadasimin sevgilisi vardı böyle gerçi kiz bazı şeyler yapmıştı ama cocuk ayrılmak yerine devam etmeyi tercih etti sonra da kıza dünyayı zindan etti
Yurtta dahi makyaj yapmasını yasaklamıştı hani şu renkli dudak nemlendiricileri var ya onlardan bile sürmesine izin vermezdi ki düşün kiz yurdu
Ona ulasamazsa bizi arardı sıra sıra kiz bazen banyoda olurdu banyoya gotururduj telefonu
Acayip bir ilişkileri vardi sonra evlendiler şimdi nasıllar bilmiyorum
Çok zor bi durumdur eminim, burada arkadaşlar bişeyleri abartmayı çok seviyo bizim böyle manyak bi ilişkimiz yok bu çok nadir yaşadığımız bi sorun, rüyalarından çok etkilenen biri çünkü çok çıkar yani küçücük detaylarına kadar çıkabilir bende buna çok şaşırırdım, bu yüzden fevri davranabiliyo

En son dün sabah konuyu açtığında girmiş. Adam gelip beni niye rezil ettin diye kızıp kadına bir şey yapmış olabilir mi? Kontrol edilmesi mümkün mü? @Kazen Mune Mune
Ay yok canım internetim kısıtlıydı bide düğün kına falan vardı giremedim, yok ya eşim öyle manyak biri değildir burda arkadaşlar psikopat ilan etmiş de sesini bile yükseltmişliği yoktur ya kafasında kurmaları dışında işte😑

Esiniz siklikla 4 6 aylik uzak mi kalir sizden? Uzak mesafe iliskisi yoruyor olabilir esinizi.

Kocasi burayi okuyorsa yalakalik icin yaziyordur.
Dusunsenize neden saat 6'da whatsapptaydin diye kocam bana soracak, sen niye oradaydin madem diye sormayacagim yerine yalvaracagim.
Kocasini salladigini da pek sanmiyorum "uff yazsaniza ya 😅" falan yazmis.
Hani bu kadar buyuk bir kavga koptuysa bu ne gevseklik?
Kocasinin yerinde olsam ben de konu sahibine guvenmezdim: iliskide anlamsizca yalaka ve fazla gevsek gorunuyor.
bu süperzeka yeni mi burda

Zamanında en çok vakit harcadığım yerdi kk ve şu seviyesizliği görmek beni üzdü, insanlar burada dertlerini paylaşıyo beğeni toplama için şaklabanlığa da daha önceki alakasız konularımı meze etmenize de detay bilmeden yargılayıp asmanıza da gerek yoktu, uzak kalarak bişey kaybetmediğimi farkettim, bunu birbirinize yapmayın bence, ciddi yorum, tecrübe ve tavsiyelerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Mune Mune rica etsem konumu kapatırmısın

Ay yok canım internetim kısıtlıydı bide düğün kına falan vardı giremedim, yok ya eşim öyle manyak biri değildir burda arkadaşlar psikopat ilan etmiş de sesini bile yükseltmişliği yoktur ya kafasında kurmaları dışında işte😑
Kafasinda kurduğuna inanmaya başlarsa neler olur düşünemiyorsun sanirim.

Çok zor bi durumdur eminim, burada arkadaşlar bişeyleri abartmayı çok seviyo bizim böyle manyak bi ilişkimiz yok bu çok nadir yaşadığımız bi sorun, rüyalarından çok etkilenen biri çünkü çok çıkar yani küçücük detaylarına kadar çıkabilir bende buna çok şaşırırdım, bu yüzden fevri davranabiliyo

eşinizi tebrik ederim.
şahsen cidden takdir ettim.
bir insanı bu kadar hiç edip hala sevilmeyi başarmak ustalk ister.
ulvi insan ince detaylara kadar rüyaları çıkıyorsa hak verdim sizi kendisini aldatmakla suçlamasına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X