kalkıp eşinin yanına gıtmelısın onu nasıl ne şekilde gorecegıne birbak yanındabiraz kal cevresını kontrol et gor ıcın rahatlasın yok ehrsey daha kotu olursa sana bela okuyan bır adamın pesınde kosma boz boyle yaptıkca degerımız bılınmıyor ıste ne yapsak bızı bırakmazla dıyorlar gururunuzu bırakmayın kızlar asla aşktan onemlı gurur bunu unutmayın lutfen ezdırmeyın kendınızı kocanız dahı olsa ızın vermeyın boyun egmeyın
CANIM aranızda mesafe var. aileside ona neler uyduruyor kimbilir. eşinde haliyle kıskançlık triplerine giriyordur. evlilik hiçbirşeyi öldürmez kişiler öldürür bazı şeyleri. değerini bilmek lazım evliliğinde. bende sevdiğim insanı aradığımda anında ulaşmak isterim. açmadığında aklıma neler geliyor acaba bişey mi oldudan? başkasımı var? gibisine kadar... o merak denen meret o kadar kötü birşeyki, onada hak ver. elbet döndüğünde değişecek herşey, ilk zamanlardaki gibi mutlu bir çift olacaksınız. seni gerçekten seven bir eşin var kaybetmemeye bak, ailesine fırsat verme, hele arada mesafe varken... böyle şeyler için birbirinizi üzmeniz gerçekten çok kötü. sana bir olay anlatim 2 ay önce teyzemle eşi tartıştı. eniştem evden kovuyor git falan diyor, teyzem kızını oğlunu alıp evden ayrılıyor. 3 gün arayıp sormadı teyzem ve döndüğünde ne gördü? eşi yerde ölü yatıyordu. eniştem hasta bi insandı zaten. demek istediğim insan ne olacağını bilemez, bu yüzden kalp kırmaya değmez ne insanlar var ya düşünsene.kızlar bu adamla olmuyor ya..iyice dengesizleşti..bugün telimi 10 dk açamadım diye şuan kavgalıyız..ben pilates yapmıştım sonra haliyle duşa girdim o arada aramış..bende duştan çıkınca gördüm aradım cevap vermedi..tam üç saat sonra geri döndü bu defa ben açmadım..çünlkü amacı beni üzmek biliyorum nasıl telefonu açmazsın sen diyor aklınca alıştırdık tabi anında bana ulaşmasına şimdi çocuk gibi istediği olmayınca saçmalamaya başladı..ben de bunu bildiğim için aramadım az önce aradı yine hakaretler sanki çok büyük bişey oldu yani kendi kendine inatlaşıyor sonra da patlıyor bana..sanırım böyel gitmişcek psikoloisi çok bozuldu işle alakalı sıkıntılar oluyo ve bana sarıyo ..bende açmıycam aradığında artık soğukluk mu girer yoksa akıllanır mı bilemem ama gerçekten yoruldum 3 günde bir kavga mı olur..eskiden böyle değildik...sizce
ne yapmaya çalışıyıor? ben objektif bakamayabilirm.haklısın cnm.. biz hiç bu kadar sık kavga etmezdik etsek bile 1 kaç saati geçmezdi dargınlık..dayanamazdık en çok ta ben dayanamz arardım ama artık yoruldum sanırım son zamanlardaa.. artık uzun sessizlikler yaşıyoruz..üzgünüm bunları yaşıycağım aklıma gelmezdi..ama evlilik bazı şeyelri öldürüryor sanırım zmanla bunu görmek gerçekten üzücü..zman bazı şeyleri acımasızca değersizleştiriyor
CANIM aranızda mesafe var. aileside ona neler uyduruyor kimbilir. eşinde haliyle kıskançlık triplerine giriyordur. evlilik hiçbirşeyi öldürmez kişiler öldürür bazı şeyleri. değerini bilmek lazım evliliğinde. bende sevdiğim insanı aradığımda anında ulaşmak isterim. açmadığında aklıma neler geliyor acaba bişey mi oldudan? başkasımı var? gibisine kadar... o merak denen meret o kadar kötü birşeyki, onada hak ver. elbet döndüğünde değişecek herşey, ilk zamanlardaki gibi mutlu bir çift olacaksınız. seni gerçekten seven bir eşin var kaybetmemeye bak, ailesine fırsat verme, hele arada mesafe varken... böyle şeyler için birbirinizi üzmeniz gerçekten çok kötü. sana bir olay anlatim 2 ay önce teyzemle eşi tartıştı. eniştem evden kovuyor git falan diyor, teyzem kızını oğlunu alıp evden ayrılıyor. 3 gün arayıp sormadı teyzem ve döndüğünde ne gördü? eşi yerde ölü yatıyordu. eniştem hasta bi insandı zaten. demek istediğim insan ne olacağını bilemez, bu yüzden kalp kırmaya değmez ne insanlar var ya düşünsene.
sağol canım. bak ne olacağını söyliyim git şimdi ara eşini konuşun tekrar. bir kez daha inadını bıraksan ne kaybedersin? oda üzülüyordur böyle olmasına. çünkü kimse evlenirken sonrasını bilemez, herkez ne umutlarla ne hayellerle başlıyor, şu hayatta kimin hayatı 4 4 lük ki? mutlaka olacak böyle üzüntüler. üstelik işle ilgili sıkıntıları var demişsin azdaha sabretsen olmazmı?. eşin döndüğünde umarım bu sorunları ortadan kaldırırsınız. bu arada eşin ne zaman dönecek?cnm çok üzüldüm başınız saolsun..çok zor bi durum gerçekten..allah sabır versin teyzen ve çocuklarına..okuyunca çok şasırdım ve üzüldüm..cnm benim çabam zaten evliliğikte oluşabilecek monotonluğun önüne geçmek için..ama çabalasamda karşıdaki insana bi derece anlatabiliyorsun..iki dün dinliyo üçüncüsünde yine bildiğini okuyor..biz eşimle aşık olarak evlendik ve çok pürüz vardı bütün engelleri aştık birlikte olmak için..tüm bunlardan sonra hersey düzene girince sanırım bi rahatlama geldi..beni sevdiğine inanıyorum ama aşırı rahat bu beni çok üzüyor..bende biraz duygusal bi insanım..arada mesafe olunca ruhen olsun doyurulmak istiyor insan..ama bizim olay biraz inatlaşmaya döndü..ne olucak bilmiyorum artık
sağol canım. bak ne olacağını söyliyim git şimdi ara eşini konuşun tekrar. bir kez daha inadını bıraksan ne kaybedersin? oda üzülüyordur böyle olmasına. çünkü kimse evlenirken sonrasını bilemez, herkez ne umutlarla ne hayellerle başlıyor, şu hayatta kimin hayatı 4 4 lük ki? mutlaka olacak böyle üzüntüler. üstelik işle ilgili sıkıntıları var demişsin azdaha sabretsen olmazmı?. eşin döndüğünde umarım bu sorunları ortadan kaldırırsınız. bu arada eşin ne zaman dönecek?
.birde sağdan soldan dolduruşa geldiğini tahmin ediyorum bunların da etkisi büyük muhakkak..eşimin dönmesine 2 ay var cnm ..
erkekler haksız olduklarını bilse bile genellikle ben haklıyım modunda olurlar. çok azı kabul eder hatasını yada kabul etmiş gibi yaparlar :) dolduruşa geliyordur muhakkak yoksa sana kötü şeyler söylemezdi zaten. 2 ay sonra düzelecek herşey. gene bu olaylardan sonra tabi kırgınlık azda olsa devam ederde onuda artık bişekilde atlatırsınız canım. senin bu 2 ay içinde yanına gidip gelme gibi bir şanşın yokmu? bi görünsen eşine karşılıklı konuşsanız. neyse moralini bozma, kendini üzme, şuan kimbilir ne kadar büyük bir hayel kırıklığı yaşıyorsun bilemem tabikide. yinede sen içini ferah tut :)
çok üzüldüm eşinede sanada. ben olaya 2 niz açısından bakmaya çalışıyorum. onada sanada hak veriyorum. ailesine istese siz karışmayın diyebilir bunu neden yapmıyor?
neden bu insanlar böyle davranır. neden evliliklere illa burun sokan biri olur hala anlayamıyorum... o kaynana sormak isterdim ''acaba oğlun boşansa bu kızdan sana ne faydası olacak. sonraki gelecek olan altındanmı gümüştenmi ne farkı var?'''
ALLAH eşinede sanada sabır versin çok zor bi durum. inanıyorum düzelecek :) (aşk kazansın isterim ben :) kaynana değil...)
eeeee bebek ne zaman düşünüyorsunuz??? :)
hastalıklı bi insan galiba kaynanan. evi gördüğünde bile kıskançlık krizine giriyorsa aşırı şekilde çekilmez bir insan.. neden bu kadar kıskanıyor ki. siz evlenmeden önce nasıldı sana karşı?. şuan bi düşündümde; sen hamile falan olsan kaynanan heralde sinir krizinden ölürcnm çok cahil insanlar ya..eşim o aileden nasıl çıkmış hayret ediyorum..gerçi eşiminde dengesizlikleri var bu aileden gelen ama yinede o aileye yakıştıramıyorum onu..kadın evimizi ilk gördüğünde kıskançlıktan çıldırdı ortalığı yıktı fesatlığından..insan beni sevmese kendi oğlunun evinde mutlu mesut yaşamasını rahat içinde hayatını sürdürmesini istemez mi..fesatlık dizboyu..bilmiyorum atsan atılmıyo ailesi tabi artık sadece o gidergelir ben görüşmüyorum..
cnm bebek olayını düşünüyoruz ama yurtdışında geldikten sonra ancak.. birde biraz daha otursa evliliğimiz daha iyi olucak..saol cnm rahatlattın beni..hala aramadı bakalım ne zman arıycak
hastalıklı bi insan galiba kaynanan. evi gördüğünde bile kıskançlık krizine giriyorsa aşırı şekilde çekilmez bir insan.. neden bu kadar kıskanıyor ki. siz evlenmeden önce nasıldı sana karşı?. şuan bi düşündümde; sen hamile falan olsan kaynanan heralde sinir krizinden ölüray birde bebek doğduğunda falan nasıl verirsin sevmediğin insanın kucağına, ben öyle kaynananın kucağına bebeğimi veremezdim. düşünsene senin kollarında masum bir beden minicik yumuk yumuk eller ay ay ayyy birde aksi bir insan bebeğe dokunmak için baş ucunda onuda atlamayalım :) :) :)
Herkes kıskanılmayı sever ki. Ama dozunu aştıktan sonra bunaltıcı olabiliyor. Sizi ne kadar çok severse sevsin.
Sinirle söylenmiş bir şey olabilir bilemiyorum. Ama yurtdışında diyorsun. Arada özlem falanda var.
evt cnm o da bunaltır beni sadece ben değil..son kavgamız da o ksıkançlık yaptı zaten..ne o ortasını bulabiliyo ne de ben..aslında neden kavga ettiğimizin bile pek önemi kalmadı artık araya inatlaşma girdi..bu da iyi bşey değil tabi..ne olucağını kestirememek zor..
yurtdışında olmasa zaten yarım saate kelmaz barışırdık..gözden ırak gönülden ırak durumu oluyo bi bakıma
ben varim ama bikac gün gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?