kızlar çok çok üzgünüm.. hayattan zevk alamıyorum son bi kaç gündür..1.5 yıllık evliyim eşim şuan yurtdışında..çok küçük mesellerden kavga ettik uzakta olunca kıskançlık vs..daha çok ben yaptım o da en son dün öfkelendi bayağı..aslında dünkü kavga kıskançlık değildi ama hani küçük bir sebep zmanla oluşmuş olan birikimi patlatır ya öyle oldu ..dün telefonu surtıma kapattı bi kaç defa ve bende biraz zman geçtikten sonra o geri arayınca açmadım çünkü telefonu surtaıma kapatmalarına alınmıştım o da mesaj attı allah belanı versin senden ayrılıyorum ben yokum artık falan diye..şok oldum ..gece aramadım sbah bir defa aradım açmadı..bende aramadım daha..ama çok üzgünüm..daha bi kaç gün önce ev alıcaz diye konuşuyorduk hatta benim üstüme yapmaktan falan bahsetti sana güven vermek istiyorum falan dedii..sevmese bunu yaparmı ..kafam çok karışık ama bana hiç saygısı kalmadı böyle yürümez diyorum ama onu da ççok seviyorum neolur bir fikir verin..
Bence olayı fazla büyütme ,eğer hata sendeyse özür dile alttan al.Ama yok böyle olmayacak ,ayrılcm diye diretirse o zaman işin içinde başka bişey olabilir.Hiç seven bir erkek uyduruk bi sebepten sevdiği karısını siniri geçtikten sonra boşanalım diye ısrar etmez.
cnm zaten çözdük olayı..aradı konuştuk..yazdım buraya cnm..
çok sevindim tatlım.bayadır yoktum neler yazılmış nelerr hepsini okudum.ben yine eşimle tartıştım.darısı başımamı diyim o zmnn ...
kimse yok muuu?
e bak azcık kendini çekince kıskançlık yapmaya başlamış..sen yine abartmadan devam et bence..ne var ki alışevriş yapmış gelmişsin bunda kıskançlık krizine giricek bi durum göremiyorum..o da kıskançmış sahiden..
cnm konuştuk 1 saati geçti, nerdeyse..sen beni bırakabilir misin falan diye sorgu sualler falan kafası karışmış anlaşılan..bu arada ailesi de işin içine girmiş..yalandan aradık açmadı falan demişler..ne insalar ya öyle bişey yok pes yani..aramız düzelir gibi oldu bana onları ara dedi bende şımarma bak benim aillem sana bunları yapsaydı sen ararmıydın (neler neler yaptılar sormayın tipik kayınvalide eziyetleri) dedim aramıycam bunun yüzünden bitirceksen bitir dedim hemen konuyu değiştirdi..bayağı bi ılımlıydı hayret ettim..bakalım yarın nasıl olucak..iyi kapattık teli..ama bende dayanamadım ağladım malesef dolmuşum..böyle işte canlarım yazarım yarın yine gelişmeleri..
kızlar benim kini aramıyorum o olaydan beri hep o arıyo..bugün kıskançlık krizlerine girdi ben forum bornovaya gitmiştim üstüme bişeyelr bakmak için..bugün eve gelene kadar beni kaç defa aradı..en sonunda yok evden içeri girmiyo musum yok sürekli dışarday mşım falan diye sitem etti..halbu ki bi faturaları yatırmaya gidiyorum ve hergün yürüyüş yapıyorum 1 saat spor olsun diye bütün aktivitem bu yani..beyimiz huzursuzlanmaya başladı..:)iyi mi sizce kötü mü ben karar veremedim..ama en son canı sıkkındı teli kapartırken..bu adamları da bi türlü memnun edemiyoruz..üstlerine düşsek bi türlü ,hayatımıza bakıp rahat bıraksak bi türlü..var mı çözebilen
esinini fena kaybetme korkusu sarmiscokta iyi oldu kiymetini daha iyi bilir
öyle mi dersin cnm..bende bunun olmasını istiyordum çünkü son zmanlarda fena halde rahattı..kabalikları bezdirmişti..ama bu olaydan sonra 90 derece döndü diyebilrim..bende fazla üstüne gitmiyorum..dün bana sitem etti öyle çok çok iyi kapatmamıştık telefonu ama gece yine aradı bende hiçbişey olmamış gibi konuştum..hani ona kızdığımı bile belli etmedim o da modunu değiştirdi güzel sözler söylemeye başladı..galiba biraz pozitif olmakta fayda var..
rahatligi kabaligi senin ondan vazgecemeyecegini düdündügü icindi,bu esine güzel ders oldu
anlamistir seninde ondan vazgecebilcegii
ama gece pozitif davranmas iyi olmus,hepte burun sürtmek olmaz arada bir kasindiklarinda
emily eger caninin SIKILdigi zamanlar olursa benim takildigim geyik topigi var oraya gel istersen
biz orda gülüyoz sakalasiyoruz dertslesiyoruz hersey var yani
saol cnm gelirim topiğinize ..ilgin alakan için teşekkürederim..senin de bi derdin olursa herzman yazabilirsin çekinmeden ..şu 100 ms olayını aşayım daha rahat olur..
rica ederim canim
bu verdim link mesah sayisi doldurmca oraya yazabilirsin kendi kendine yazabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
kızlar bu adamla olmuyor ya..iyice dengesizleşti..bugün telimi 10 dk açamadım diye şuan kavgalıyız..ben pilates yapmıştım sonra haliyle duşa girdim o arada aramış..bende duştan çıkınca gördüm aradım cevap vermedi..tam üç saat sonra geri döndü bu defa ben açmadım..çünlkü amacı beni üzmek biliyorum nasıl telefonu açmazsın sen diyor aklınca alıştırdık tabi anında bana ulaşmasına şimdi çocuk gibi istediği olmayınca saçmalamaya başladı..ben de bunu bildiğim için aramadım az önce aradı yine hakaretler sanki çok büyük bişey oldu yani kendi kendine inatlaşıyor sonra da patlıyor bana..sanırım böyel gitmişcek psikoloisi çok bozuldu işle alakalı sıkıntılar oluyo ve bana sarıyo ..bende açmıycam aradığında artık soğukluk mu girer yoksa akıllanır mı bilemem ama gerçekten yoruldum 3 günde bir kavga mı olur..eskiden böyle değildik...sizce
ne yapmaya çalışıyıor? ben objektif bakamayabilirm.
cnm telefonu açmamak ve olayları çözüme kavuştuırmamak doğru mu bilmiyorum.ama eşinde bi rahatlık var çok belli bu..istersen biraz çek kendini bi süre mesafeli yaklaş birde böyle dene bakalım ne tepki verecek ama bi süre dediğim 2 gün değil en az bi beş gün mesafeli ol..baktin ki kötüye gidiyor konuşursun sende ..küslükte aşırı olmamalı eşler arasında..of zor bu işler üzme kendini..dünyaya bi kere geliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?