eşim bana hakaret ederek ayrılma kararı aldığını söylüyor ne yapmalıyım

Bence olayı fazla büyütme ,eğer hata sendeyse özür dile alttan al.Ama yok böyle olmayacak ,ayrılcm diye diretirse o zaman işin içinde başka bişey olabilir.Hiç seven bir erkek uyduruk bi sebepten sevdiği karısını siniri geçtikten sonra boşanalım diye ısrar etmez.

cnm zaten çözdük olayı..aradı konuştuk..yazdım buraya cnm..

çok sevindim tatlım.bayadır yoktum neler yazılmış nelerr hepsini okudum.ben yine eşimle tartıştım.darısı başımamı diyim o zmnn ...

a cnm ne oldu..ah bu erkeklr rahat durmuyo bi..niye kızdırdı seni..bu arada teşşekürderim cnm benimkinin aklı başına geldi biraz tabi şimdilik..:)..sen de yüz verme şımarıklık yaptıysa..

kızlar benim kini aramıyorum o olaydan beri hep o arıyo..bugün kıskançlık krizlerine girdi ben forum bornovaya gitmiştim üstüme bişeyelr bakmak için..bugün eve gelene kadar beni kaç defa aradı..en sonunda yok evden içeri girmiyo musum yok sürekli dışarday mşım falan diye sitem etti..halbu ki bi faturaları yatırmaya gidiyorum ve hergün yürüyüş yapıyorum 1 saat spor olsun diye bütün aktivitem bu yani..beyimiz huzursuzlanmaya başladı..:)iyi mi sizce kötü mü ben karar veremedim..ama en son canı sıkkındı teli kapartırken..bu adamları da bi türlü memnun edemiyoruz..üstlerine düşsek bi türlü ,hayatımıza bakıp rahat bıraksak bi türlü..var mı çözebilen

evt cnm ya..inan bana evlendikten sonra yaptığım bi çok aktiviteyi sırf o ksıkanmasın yanlış düşümesin diye bıraktım..uzakta olunca bu tip şeyelre dikkat etmek lazım dedim..ama o hiç benim kadar düşünceli değildir..aslında hergün yürüyecem artık 1 saat spor için demiştim birşey dmemişti bugün dellendi nedense alışverişte yapınca eve geç döndüm ama hava falan kararmamıştı yani ona da bozulur sanki çocuğuyum da..anlamadım bende.bi ortasını bulamadık ya bu adam niye böyle..

kadinin fendi erkegi yendi biliyorduk zaten arayacagini senin adina cok sevindim canim

esinini fena kaybetme korkusu sarmis cokta iyi oldu kiymetini daha iyi bilir

Son düzenleme:
esinini fena kaybetme korkusu sarmis cokta iyi oldu kiymetini daha iyi bilir

öyle mi dersin cnm..bende bunun olmasını istiyordum çünkü son zmanlarda fena halde rahattı..kabalikları bezdirmişti..ama bu olaydan sonra 90 derece döndü diyebilrim..bende fazla üstüne gitmiyorum..dün bana sitem etti öyle çok çok iyi kapatmamıştık telefonu ama gece yine aradı bende hiçbişey olmamış gibi konuştum..hani ona kızdığımı bile belli etmedim o da modunu değiştirdi güzel sözler söylemeye başladı..galiba biraz pozitif olmakta fayda var..

rahatligi kabaligi senin ondan vazgecemeyecegini düdündügü icindi,bu esine güzel ders oldu
anlamistir seninde ondan vazgecebilcegii

ama gece pozitif davranmas iyi olmus,hepte burun sürtmek olmaz arada bir kasindiklarinda

rahatligi kabaligi senin ondan vazgecemeyecegini düdündügü icindi,bu esine güzel ders oldu
anlamistir seninde ondan vazgecebilcegii

ama gece pozitif davranmas iyi olmus,hepte burun sürtmek olmaz arada bir kasindiklarinda

aynen cnm bende öyle düşünüyorum..çok ta abartmamak lazım azı karar çoğu zarar herseyin..:)

emily eger caninin SIKILdigi zamanlar olursa benim takildigim geyik topigi var oraya gel istersen

biz orda gülüyoz sakalasiyoruz dertslesiyoruz hersey var yani

emily eger caninin SIKILdigi zamanlar olursa benim takildigim geyik topigi var oraya gel istersen

biz orda gülüyoz sakalasiyoruz dertslesiyoruz hersey var yani

saol cnm gelirim topiğinize ..ilgin alakan için teşekkürederim..senin de bi derdin olursa herzman yazabilirsin çekinmeden ..şu 100 ms olayını aşayım daha rahat olur..

kızlar bu adamla olmuyor ya..iyice dengesizleşti..bugün telimi 10 dk açamadım diye şuan kavgalıyız..ben pilates yapmıştım sonra haliyle duşa girdim o arada aramış..bende duştan çıkınca gördüm aradım cevap vermedi..tam üç saat sonra geri döndü bu defa ben açmadım..çünlkü amacı beni üzmek biliyorum nasıl telefonu açmazsın sen diyor aklınca alıştırdık tabi anında bana ulaşmasına şimdi çocuk gibi istediği olmayınca saçmalamaya başladı..ben de bunu bildiğim için aramadım az önce aradı yine hakaretler sanki çok büyük bişey oldu yani kendi kendine inatlaşıyor sonra da patlıyor bana..sanırım böyel gitmişcek psikoloisi çok bozuldu işle alakalı sıkıntılar oluyo ve bana sarıyo ..bende açmıycam aradığında artık soğukluk mu girer yoksa akıllanır mı bilemem ama gerçekten yoruldum 3 günde bir kavga mı olur..eskiden böyle değildik... sizce
ne yapmaya çalışıyıor? ben objektif bakamayabilirm.

cnm telefonu açmamak ve olayları çözüme kavuştuırmamak doğru mu bilmiyorum.ama eşinde bi rahatlık var çok belli bu..istersen biraz çek kendini bi süre mesafeli yaklaş birde böyle dene bakalım ne tepki verecek ama bi süre dediğim 2 gün değil en az bi beş gün mesafeli ol..baktin ki kötüye gidiyor konuşursun sende ..küslükte aşırı olmamalı eşler arasında..of zor bu işler üzme kendini..dünyaya bi kere geliyoruz..

haklısın cnm..biz hiç bu kadar sık kavga etmezdik etsek bile 1 kaç saati geçmezdi dargınlık..dayanamazdık en çok ta ben dayanamz arardım ama artık yoruldum sanırım son zamanlardaa.. artık uzun sessizlikler yaşıyoruz..üzgünüm bunları yaşıycağım aklıma gelmezdi..ama evlilik bazı şeyelri öldürüryor sanırım zmanla bunu görmek gerçekten üzücü..zman bazı şeyleri acımasızca değersizleştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…