sen hangi sehirde yasiyorsun canim ?
![]()
izmirde yaşıyorum cnm..didimde yakın zaten gidip gelmek kolay oluyo..türkiyeye gelirseniz beklerim bi kahvemi içmeye gelin..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen hangi sehirde yasiyorsun canim ?
![]()
izmirde yaşıyorum cnm..didimde yakın zaten gidip gelmek kolay oluyo..türkiyeye gelirseniz beklerim bi kahvemi içmeye gelin..:)
izmir cok sicak oluyor yazin :26: biz geldik 2 defa 2 hafta kaldim hic yagmur bile yagmadi
kismetse neden olmasin canim gelirizgörüsürüz
![]()
evt cnm izmir çok sıcak oluyor klima olmasa çekilmez yani o sıcaklar.. hangi semte geldin ben bornovadayım..
beklerim cnm çok ta sevinirim gelirsen.:)
canim hataya gelmisdik bizim orda akrabalar var,ben tek basima gezsem izmirde kayblurum istanbulda kayboldugum gibi
benim kizim daha cok ufak canim bu sene gelemeyiz ama sizin yolunuz almanyaya düserse bende beklerim![]()
anladım cnm inşallah sonraki yıllarda beklerim ozman..izmirde 1 yıl kalsan her yeri rahatça öğrenirsinde istanbul bi derya ..istanbulluların bile orayı tam olarak çözemediklerine çok şahit oldum..:)) izmiri seviyorum burda yaşamak mutluluk katıyo inssana..istanbul bana çok yorucu ve kasvetli geliyor nedense. eşimin ailesi orda bide pek iyi anılarım yok..:).ama gezmek eğlenmek için daha güzel bi yer yok tabi..
inşallah cnm eşimle düşünüyoruz yurtdışında tatil yapalım diye ama tabi bizimde hemen olmayacak gibi..almanyaya gelirsem tabi ki ararım
istanbul büyük sehir ya ondan yorucu geliyordur canim birde 15 milyon nüfusu var![]()
benimde esimin ailesi uzak böyle kafam rahatuzaklik en iyisi
herzaman beklerim canim
ben cikiyorum yarin görüsürüz yinegidip dizimi izleyim
iyi geceler canim![]()
rabiacım nasılsın neler yaptın bugün..dün kayınvalidelerden konuşarak kapatmışız ama bugün yine başımı ağrıttılar..sanırım eşime çemkirmiş bugün anneler günü ya eşimde uzakta tabi duygusal etkilenmiş ondan..bana ara annemi dedi..tabi tartıştık bunu sen le konuşmuştuk dedim hep böyle dargınlık mı olacak dedi..bende çok sinrilendim çünkü beni boşatıp başka bir kız bulma derdinde bi kadın nasıl konuşayım.. artık aramıycam sonu boşanmak bile olsa dedim..bana seni seviyorum ayrılma düşüncem yok ama böylede nereye kadar sürdürceksin dedi ama yaptıkları az buz şeyler değil sildim onları ben eşim duygusal davranıp unutabiliyo yapılanları..o da benim ailemle görüşmüycek miş nisbet olsun diye ki ailem çok çok iyi ve anlayışlı insanlar..neyse işte böyle bunlardan rahat yok bana..:) sen neler yaptın umarım senin olsun iyi geçmiştir günün..
canim,esine desene benim ailem bana baska koca aramaya kalksa napardin sen diye
birdaha ara gibi bahanelerle gelme bana söyle,icinden gelmiyorsa kimse zorla birsey yaptiramaz
bende kayinvalidemi aramadim oglu arasin kutlasin yeter
günüm cok güzel gecti ,büyük kizim cok güzel kahvalti hazirlayarak uyandirdi beni![]()
diyorum zaten cnm yani bu olanlar sana yapılsaydı bizimkilerle görüşür müydün diye..beni anlıyor aslında ama işine gelmiyor bencil yani..zaten hiç yüz vermedim teli de çok iyi kapattığımız söylenemez birde bizimkilerin duyduğunu bile bile çıkardı bu tartışmayı..eşimi çok seviyorum ama boşanalım dese hayır demem yani o kadar doluyum bu konuda..ve ona da kızgınım..başlarda görüşmezsin olur biter diyordu şimdi dönemye başladı..
yerim ben o cimcimeyi..ne kadar tatlı ya..kimbilir ne kadar sevinmiş gururlanmışsındır.allah mutluluğunuzu daim kılsın cnm yavrularınla ve eşinle..
siz birbirinizi cok seviyorsunuz canim,esine söyle böyle seylerden agzimizin tadini bozmayalim diye,ailen ile gelme benide anla de inan anlar,belki ailesi dolduruyordur bak esin aramadi gibisinden vsler diye brde uzaklik girince karsi tarafin sözlerinden etkileniyordur.
sizinde herkesin mutlulugu daim olsun canimkiz cocugun hali bambaska oglumda cok saygili efendi MASALLAH ama kiz cocugu daha bi düsünceli sanki , oglum duymasin bunlari
![]()
evt cnm öyle oldu çok büyük olasılıkla..çünkü annesi hadi ben kötüyüm kardeşlerin babandamı kötü onlarıda aramıyor demiş..ben daha öncesinde kardeşlerini arıyordum telefona çıkmıyorlrdı yada açıncada lakayıd tavırlarla konuşuyorlardı..annesinden etkilenip tabi..eşimin kızkardeşi bana abimin parasını yiyiyorsun dedi bi tartışmada.. şimdi nasıl arayım onları ..ben mi yanlışım cnm bunlar çok ağır değilmi..
cnm anlamıyor eşim ne kadar konuşsamda ya konuyu kapatıp kapatıp açıyo böyle
kendisi yiyemiyor ya parayi nasilda zoruna gitmis,evet yiyorum catla deseydin
görümce görümcelik oynamis hepsi tavir almis simdide saygi bekliyorlar cok beklesinler,hani özür filan dileseler hatalarinin farkinda olsalar tamam dersin düsünürsün,bunlarsa hala esini doldurmakla mesgul
esin birdaha ara derse hic duyamazliktan gel efendim biseymi dedin de![]()
cnm çok tatlısın ya güldürdün beni bu durumda bile..:) öyle yapmak lazım evet..ben tüm bunlara rağmen eşim hangi yü
zle bana ara diyor buna katlanamıyorum çok kırgınım ona ama evlilik bu arkanı kolayca dönüp gidemiyosun..pişman oldum nerdeyse evlendiğime..
bi ayndan onlarada koz vermek istemiyorum eşimle aram bozulursa kadın zil takıp oynar artık..of nefret ettirdiler
kirginligini fazla bell etme bide uzaksiniz araya soguluk girmesin,esinin gelmesinede baya var cünkü
böyle seyler her evlilikte oluyor bunun icin kesinlikle ayrilmayida düsünme asilamiyacak sorun degil,zamanla esinde anlar neyin ne oldugunu
kac senelik evlisin canim ? yeniyse biraz problemler yasiyorsun hos eski olsada yasiyorsunayni evin icerisinde bazen tatsizliklar oluyor büyütmedimiz müddetce
![]()
cnm 1.5 sene oluyor..henüz yeni aslında..bunlar bizi rahat bırakmayacaklar gibi..eşimi maddi olarakta kullanmaya çalışıyorlar fazlasıyla para derdindeler..ben yardım etmesine karışmam eşimin sonuçta ailesi ne kadar kötüde olsalar ama tabi dengeli olmalı bu da..ama nerde onlarda o denge ..ilerde çocuğumuz çoluğumz olunca onların riskını da kimse engel olsun istemem.eşime de güvenemiyorum bu konuda çok düşkün ailesine..:).
evet yeniymis 3,4 seneye kalmaz düzelir , seneler gectikce birbirinizi daha iyi anliyacaksiniz ama kavgalar olucak tabi biz kac senelik evliyiz bizde olmuyormu arada bir oluyor
eger güvenmiyorsan esine, her ay köseye para at gizlice esine dahi söyleme,bu dnyada hangimizin garantisi varki
maddi önemli degil diyemeyiz disarda bi bardak su ic bakalim parasiz icebiliyonmu yani benim yasadim yerde böyle
canim ben simdilik kaciyorum cadimi uyutuyum gece gelirimgörüsürüz
![]()
kızlar çok çok üzgünüm.. hayattan zevk alamıyorum son bi kaç gündür..1.5 yıllık evliyim eşim şuan yurtdışında..çok küçük mesellerden kavga ettik uzakta olunca kıskançlık vs..daha çok ben yaptım o da en son dün öfkelendi bayağı..aslında dünkü kavga kıskançlık değildi ama hani küçük bir sebep zmanla oluşmuş olan birikimi patlatır ya öyle oldu ..dün telefonu surtıma kapattı bi kaç defa ve bende biraz zman geçtikten sonra o geri arayınca açmadım çünkü telefonu surtaıma kapatmalarına alınmıştım o da mesaj attı allah belanı versin senden ayrılıyorum ben yokum artık falan diye..şok oldum ..gece aramadım sbah bir defa aradım açmadı..bende aramadım daha..ama çok üzgünüm..daha bi kaç gün önce ev alıcaz diye konuşuyorduk hatta benim üstüme yapmaktan falan bahsetti sana güven vermek istiyorum falan dedii..sevmese bunu yaparmı ..kafam çok karışık ama bana hiç saygısı kalmadı böyle yürümez diyorum ama onu da ççok seviyorum neolur bir fikir verin..
erkekler fazla ilgiden bunalırlar üstüne gitme biraz kafasını dinlesin sende dinlen biraz sakin konuşun saçma şeyler yüzünden evlilik bitmemeli