Eşim bana hala küs:(

Umutluyumhalaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
94
11
88
Dünkü konumu bilenler vardır. Eşime s... git demiştim. Akşam o kadar sırnaştım sana hala kızgınım dedi. Yarına geçer dedi kızgınlığım sabah da sırnaştım o kadar yine de istemedi ben de üzüldüm gülerek başlıcam nazına dedim güldü. Eşim haklı evet ama öyle yapınca üzüldüm. Bi kobu daha var kendime bayram için kıyafet alıcam geçen bayram almamıştım. Eşime söyledim annemle git dedi bem de anneni tanımıyomusun dedim. Mesaj attı şimdi kız kardeşinle git diye. Ben dr kıyafet almaaam da olur sen soğuk davranıyosun dedim. Normalde beni öper giderdin şimdi öyle yapmadan gittin dedim. Özür de diledim biraz karışık oldu ama sizce de kaynanamla gitmem zaten kız kardeşimle gitmem doğru olmaz mı sizce de. Bide eşim düzelir ama ben nasıl gönlünü yapim eşimin

Eşinizin zaten gönlünü almaya çalışmanız hoşuna gitmiş, gülmesi falan bunu gösteriyor, bilerek uzatıyor.
Bozmayın, böyle devam edin, bırakır bir süre sonra, siz de bir daha küfür etmezsiniz.
Alışverişe illa biriyle mi gitmeniz gerekli, tek gidin?
Ya da kardeşinizle gidin istiyorsanız bunun doğruluğu yanlışlığı mı olur soruyu anlamadım kusura bakmayın saçma geldi biraz.

Yani bu kadar fazla özür dilemeyin öncelikle. Bir kere dilenir özür anlamı olması lazım.

Siz bence akşama güzel bi yemek hazırlayın sofra filan belki küçük bi de özür hediyesi alırsınız. Sarılın ağzınızdan bi anda çıktığını nası olduğunu anlamadığınızı söyleyin, güldürmeye filan çalışın bence o da abartmasın artık. Böylece gönlünü yapın

Alışveriş mevzusunda da kaynanayla gezilmez zaten 2 mağaza sonra ayaklarım ağrıyo demiyor mu? Kız kardeşinizle ya da tek gidin

Eşinizin kırılıp konuşmaması çok normal. Her ne olursa olsun hayatınızı paylaştığınız kişiye bu lafı söylememelisiniz. Sabırlı olun, tebessüm ettiyse yumuşamış fakat bir daha olmaması için sizi biraz süründürüyor olabilir.

Alışverişe tek gidin, illa birisi peşinize takılmak zorunda değil.

Eşinizin zaten gönlünü almaya çalışmanız hoşuna gitmiş, gülmesi falan bunu gösteriyor, bilerek uzatıyor.
Bozmayın, böyle devam edin, bırakır bir süre sonra, siz de bir daha küfür etmezsiniz.
Alışverişe illa biriyle mi gitmeniz gerekli, tek gidin?
Ya da kardeşinizle gidin istiyorsanız bunun doğruluğu yanlışlığı mı olur soruyu anlamadım kusura bakmayın saçma geldi biraz.
Eşim tek gitmemi istemiyor yani kaynanamla gitmemek en mantıklısı ki eşim aldıklarını söyleme dedi

Eşinizin kırılıp konuşmaması çok normal. Her ne olursa olsun hayatınızı paylaştığınız kişiye bu lafı söylememelisiniz. Sabırlı olun, tebessüm ettiyse yumuşamış fakat bir daha olmaması için sizi biraz süründürüyor olabilir.

Alışverişe tek gidin, illa birisi peşinize takılmak zorunda değil.
Eşim tek gitme diyo içi rahat etmezmiş tek gidersem onun için kızkardeşimle gitmeyi düşünüyorum

Yani bu kadar fazla özür dilemeyin öncelikle. Bir kere dilenir özür anlamı olması lazım.

Siz bence akşama güzel bi yemek hazırlayın sofra filan belki küçük bi de özür hediyesi alırsınız. Sarılın ağzınızdan bi anda çıktığını nası olduğunu anlamadığınızı söyleyin, güldürmeye filan çalışın bence o da abartmasın artık. Böylece gönlünü yapın

Alışveriş mevzusunda da kaynanayla gezilmez zaten 2 mağaza sonra ayaklarım ağrıyo demiyor mu? Kız kardeşinizle ya da tek gidin
Aynen kadın ağrımaz ayakları ama şu mantık var kadında oğlumun parasını yiyo. Eşim bayramda dargınlık kalmaz dedi

Kıyafet almak için illa birine gerek yok. Eşinin içinin rahat etmemesi de tuhaf.

Bir kadın gidince serseriler sorun oluyor, iki kadın gidince olmuyor mu?

Ben bayıldım artık şu tartışmanın uzamasından. Kıyafeti soruyorsun arada tekrar niye öpmeden gittin muhabbeti yapıyorsun. Hayatı bu kadar zorlaştırmaya gerek var mı? Bak bayram geliyor eşinin yanında olmayan olamayan insanlar var sen hala trip derdindesin. Valla kocalarınız iyi sabırlı bazen bakıyorum erkek olsam tahammül edemem buradaki bazı kadınlara. Tek başına çarşıya göndermemesi de ayrı bi şey. Herkes sokakta alışveriş yapıyor sonuçta. Eşine illa bir şey için trip atacaksan seni öpmeden gitti diye değil de tek başına alışveriş yapacak yeterliliği görmediği için at bence.

Kıyafet almak için illa birine gerek yok. Eşinin içinin rahat etmemesi de tuhaf.

Bir kadın gidince serseriler sorun oluyor, iki kadın gidince olmuyor mu?
:işsiz: İstanbul a yeni taşındığımda eşim işe başlama yapmak için Kp ile gitmemi istemişti ki sokak ortasında ağzının payını çok güzel aldı. Sanki babası benim velim. Ertesi gün de babası tutturdu ben de gelecem diye tabi ki götürmedim . Zihniyet çok zor değişen bir şey

Ne kadar çok "içim rahat etmiyor" bahanesi ile eşini kısıtlayan erkek varmış, burada gördüm.

Kadınlar eşlerinin olmadığı gecelerde evlerinde ve hatta annelerinde kalamıyorlar, tek başlarına sokağa çıkamıyorlar, çalışamıyorlar. Çünkü kocalarının içleri bir türlü rahat edemiyor.

Çok üzücü.

Kafanız nasıl oldu :KK45:

40 kere özür dilemeye ne gerek var ?
Bir kere dilemişsiniz yeter.
Alışverişe de kimle gideceğinize de bi zahmet siz karar verin eşiniz değil ;)

Back
X