Selam kızlar..
Nisanligimi 1 ay snra düğünüm var. Nisanlimla balayini falan konuşurken alacaklarmz var havlu krem hasema dedim hasema krem alırız havluyu annemlerden alırız onlarda var dedi. Bende seneye bi daha llazım olacak her sene onlardan mi alacaz dedim yok seneye alırız kendimize dedi. Kışin islermz pek olmaz ilk günden fazla harcama yapma tasarruflu ol.biraz dedi. Bende gelinim ben daha ilk günden öyle denir mi dedimnişanlim biraz gerçekçi de sizce boyle demesi dogru mu ? Bizim bi komsumuzun gelini var daha evleneli bir ay olmadan kayinpedernden para istiyor kiyafet yada evine bi sey almak icin.
Elalemin geliniyle niye kendini kıyaslıyorsun ki?Selam kızlar..
Nisanligimi 1 ay snra düğünüm var. Nisanlimla balayini falan konuşurken alacaklarmz var havlu krem hasema dedim hasema krem alırız havluyu annemlerden alırız onlarda var dedi. Bende seneye bi daha llazım olacak her sene onlardan mi alacaz dedim yok seneye alırız kendimize dedi. Kışin islermz pek olmaz ilk günden fazla harcama yapma tasarruflu ol.biraz dedi. Bende gelinim ben daha ilk günden öyle denir mi dedimnişanlim biraz gerçekçi de sizce boyle demesi dogru mu ? Bizim bi komsumuzun gelini var daha evleneli bir ay olmadan kayinpedernden para istiyor kiyafet yada evine bi sey almak icin.
22 yiz ikimizde ?Yaşlarınız küçük herhalde
Kp demiş çocuk olana kadar senin masraflarını ben karşılayan demiş oglan mmaaşlı oluncaElalemin geliniyle niye kendini kıyaslıyorsun ki?
kp para istemek hoş mu?
sende ona özeniyorsun yaniKp demiş çocuk olana kadar senin masraflarını ben karşılayan demiş oglan mmaaşlı olunca
Selam kızlar..
El havlusu var bornoz falan ama deniz ve havuzdan cktktan snra lazım olur onlar da ceyize girer :Ocanım senin hiç mi havlun çeyizin yok
annesinden havlu mu alınırmış deniz için
Guzel bir dusunce :)bence ileri görüşlü. kışın işleri kötü olucağını düşünüyor. bence ilk seneyi onun istediği gibi geçir. bi sene senin bi sene onun dedigi olsun :)
Ahahaha.....canım senin hiç mi havlun çeyizin yok
annesinden havlu mu alınırmış deniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?