23 yaşındasınız
önlisans mezunusunuz
araştırma görevlisisiniz.
fake konulardan dilim yandığı için profil kontrol etmeden yazmam, bence profili bir elden geçirmek lazım.
ek olarak tasarruflu ol biraz demekte bir şey yok. siz adamın her lafından alınacaksanız işiniz zor.
Haklisinz oysa annesi çok kıyafet alır varken bi daha alır kızına da kendisine de. Bende alıcam vallahi nasıl olsa işleri bir onlar alır da ben almicam miTasarruflu ol demek iyidir ama mesela 6000 liraya buzdolabı da var 1500 liraya da, gidip 6000 vermeyelim dese OK.
Ya da koltuk takımının aynısı 2000 lira iken gidip 4000 lira verilmez.
Ama plaj havlusu kaç liradır ki?
Abartmasın nişanlınız.
Ne fakeyi ya önceki actgm konulardan diyck olursanız önlisans mezunuyum araştırma görevlisi olarak calistm zaten su an çalışmıyorm orayada belirtmek istedm ustime iyilk sağlık hiç böyle şeylere karşılaşmamıştm
Ne fakeyi ya önceki actgm konulardan diyck olursanız önlisans mezunuyum araştırma görevlisi olarak calistm zaten su an çalışmıyorm orayada belirtmek istedm ustime iyilk sağlık hiç böyle şeylere karşılaşmamıştm
Esim istemiyor Çalışmamı. Bu yolun yanlışoolduğunu bile bile girdim bu yola.Araştırma görevlisi olarak çalışıyorken simdi çalışmamak ve kayın pederden para istemek durumunda kalmak niye ? İşinizi bırakmasaydınız keşke her istediğinizi gönül rahatlığıyla alırdınız..
:) canım onların maddi durumu bize gore daha iyi de ondan. Kocam değil mi tabiki de alacak da bakacak taDaha nişanlıymışsın,
Haşemanı kremini niye adama aldırıyorsun?
Kendi ailenin alsın, sen al.
Bide ailesi para harcıyorsa bende harcarım demişsin.
Sen bu kafayla evlenme bence.
Yazık adama üzüldüm ben.
Selam kızlar..
Nisanligimi 1 ay snra düğünüm var. Nisanlimla balayini falan konuşurken alacaklarmz var havlu krem hasema dedim hasema krem alırız havluyu annemlerden alırız onlarda var dedi. Bende seneye bi daha llazım olacak her sene onlardan mi alacaz dedim yok seneye alırız kendimize dedi. Kışin islermz pek olmaz ilk günden fazla harcama yapma tasarruflu ol.biraz dedi. Bende gelinim ben daha ilk günden öyle denir mi dedimnişanlim biraz gerçekçi de sizce boyle demesi dogru mu ? Bizim bi komsumuzun gelini var daha evleneli bir ay olmadan kayinpedernden para istiyor kiyafet yada evine bi sey almak icin.
Ne bileyim, ben hiç o alsın yapsın kafasında olmadığım için bana çok ters geldi.:) canım onların maddi durumu bize gore daha iyi de ondan. Kocam değil mi tabiki de alacak da bakacak ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?