Esim bana ilk Gunden Tasarruflu diyor

abartmış bence de .. havlu dediğin ne kadarlık bişey ki.. tasarruf böyle küçük şeylerle olmaz.. bir havlu bile alamayacak kadar işler kötüyse balayını iptal etsin allah allah..

Konu değil ama oralar fake.

Haklisinz oysa annesi çok kıyafet alır varken bi daha alır kızına da kendisine de. Bende alıcam vallahi nasıl olsa işleri bir onlar alır da ben almicam mi ama bazdn dedigim dedik oluyor hic bir sey yaptiramiyorm

Ne fakeyi ya önceki actgm konulardan diyck olursanız önlisans mezunuyum araştırma görevlisi olarak calistm zaten su an çalışmıyorm orayada belirtmek istedm ustime iyilk sağlık hiç böyle şeylere karşılaşmamıştm

nişanlınız daha önceden söylemek istemişte havluya denk gelmiş sanki
diğer alışverişlerde tasarrufun kışın işlerin kötü olacağının konusu geçmişmiydi.

Vallahi o bölümlerin fake olmasını umdum açıkçası, bu Türkçe,bu konu, bu kafa.... Bu Türkçeyle anlattığınız dersi dinleyen çocuklara acıdım. Önlisans kısmını zaten çözemedim, o iş nasıl oluyor bilen varsa bana da açıklasın merak ettim.

Son düzenleme:

Araştırma görevlisi olarak çalışıyorken simdi çalışmamak ve kayın pederden para istemek durumunda kalmak niye ? İşinizi bırakmasaydınız keşke her istediğinizi gönül rahatlığıyla alırdınız..

Siz kendiniz alın o halde havluyu
Yeni evli olacaksınız baya borcunuz olacak
Ondan öyle demiştir.

yahu adamın gözü korkmuş evlilikten heralde. ya evi geçindiremezsem diye heralde.
ben çok yadırgamadım, olur öyle, sonra sonra alışır

Bi havlu almanın nesi masraf olur ya ne gerek var ödünç havlu almaya. Nisanlın olmadan sen gidip alıver havlunu bunun aranızda sorun olması bile saçma.
Ayrıca komşu kızına nasıl geldi konu son cümlede onu anlamadım. Kimseyle kıyaslama kendini kp para istemesi çok de çirkin.

Esim istemiyor Çalışmamı. Bu yolun yanlışoolduğunu bile bile girdim bu yola.

20 yaş grubu davranışı.. Her şey tamam krem, haşema da 10-20 TL havlu israf. Biri buna tasarruflu olun karına da söyle demiş o da gelmiş laf olsun diye söylemiş işte.
Görücü usulü, çocuğun ilk işi veya aile yanında çalışıyor, 20'li yaşlar diyarına hoşgeldiniz..

Daha nişanlıymışsın,
Haşemanı kremini niye adama aldırıyorsun?
Kendi ailenin alsın, sen al.
Bide ailesi para harcıyorsa bende harcarım demişsin.
Sen bu kafayla evlenme bence.
Yazık adama üzüldüm ben.
:) canım onların maddi durumu bize gore daha iyi de ondan. Kocam değil mi tabiki de alacak da bakacak ta

Kaç para yahu bir plaj havlusu? Oteldeseniz otel veriyor zaten. Değilseniz LCWde 15 tl mi ne..

Müstakbel eşiniz aylık belli bir miktar kazanıyor mu, yoksa harçlık gibi mi alıyor? Babasıyla çalıştığına göre size verdiklerine razı olmak zorundasınız; nişanlınız belli bir miktara anlaşsın ve kendi mutluluğunuz için "Kayınvalidem alır da ben alamam mı" demeyin.

Bir plaj havlusuyla paranın korunduğunu da ilk kez duyuyorum. Plaj havlunuzu siz alın madem, çeyiziniz olsun.

Şunu da unutmayın ki siz evleniyorsunuz, kayınpederiniz tarafından evlat edinilmiyorsunuz. Bilmemkimin gelinine söylediği laf komik esas, ne demek kayınpederden giysi için para istemek? Evcilik mi bu?

:) canım onların maddi durumu bize gore daha iyi de ondan. Kocam değil mi tabiki de alacak da bakacak ta
Ne bileyim, ben hiç o alsın yapsın kafasında olmadığım için bana çok ters geldi.
Bireyim ben başımın çaresine kendim bakarım. Bakabilmeliyim.
Sana mutluluklar ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…