Ah bu bilmiş ttavırlarınız nisanlim kimsenin ağzına bakan bir tip değil ailesi bile tatile gtme dediği halde gitti çalışıyor hakediyor bi şey demem. Ayrıca ilk işi de kaç senedir çalışıyor hherşeyi neyin ne olduğunu bizden iyi biliyor fakat biliyorsunuz ki erkekler .. Düşüncesi bize gore daha farklı biraz ters.buraya fikir almaya düşüncemi paylaşmak istedm sizin bilmiş fikirlerinize on yargilariniza ihtiyacm yok. Not: görücü usulü değil severek evleniyorz20 yaş grubu davranışı.. Her şey tamam krem, haşema da 10-20 TL havlu israf. Biri buna tasarruflu olun karına da söyle demiş o da gelmiş laf olsun diye söylemiş işte.
Görücü usulü, çocuğun ilk işi veya aile yanında çalışıyor, 20'li yaşlar diyarına hoşgeldiniz..
Vaay, ailesi tatile gitme dediği hâlde tatile gitti ha? Ne kadar da kendi ayakları üzerinde duran bir erkekAh bu bilmiş ttavırlarınız nisanlim kimsenin ağzına bakan bir tip değil ailesi bile tatile gtme dediği halde gitti çalışıyor hakediyor bi şey demem. Ayrıca ilk işi de kaç senedir çalışıyor hherşeyi neyin ne olduğunu bizden iyi biliyor fakat biliyorsunuz ki erkekler .. Düşüncesi bize gore daha farklı biraz ters.buraya fikir almaya düşüncemi paylaşmak istedm sizin bilmiş fikirlerinize on yargilariniza ihtiyacm yok. Not: görücü usulü değil severek evleniyorz
Plaj havlum yok çeyize de konuldugunu düşünmüyorum. Oldu muarkadaşın biri de yazmış senin havlun yok mu diye,
anlamsızca bir cevap vermişsin.
bende aynı soruyu soruyorum?
Selam kızlar..
Nisanligimi 1 ay snra düğünüm var. Nisanlimla balayini falan konuşurken alacaklarmz var havlu krem hasema dedim hasema krem alırız havluyu annemlerden alırız onlarda var dedi. Bende seneye bi daha llazım olacak her sene onlardan mi alacaz dedim yok seneye alırız kendimize dedi. Kışin islermz pek olmaz ilk günden fazla harcama yapma tasarruflu ol.biraz dedi. Bende gelinim ben daha ilk günden öyle denir mi dedimnişanlim biraz gerçekçi de sizce boyle demesi dogru mu ? Bizim bi komsumuzun gelini var daha evleneli bir ay olmadan kayinpedernden para istiyor kiyafet yada evine bi sey almak icin.
Esim istemiyor Çalışmamı. Bu yolun yanlışoolduğunu bile bile girdim bu yola.
:) canım onların maddi durumu bize gore daha iyi de ondan. Kocam değil mi tabiki de alacak da bakacak ta
Aynen, balayına gidecek durumunuz var 20 tl lik bir havlunun hesabımı yapılıyor?Tasarruflu ol demek iyidir ama mesela 6000 liraya buzdolabı da var 1500 liraya da, gidip 6000 vermeyelim dese OK.
Ya da koltuk takımının aynısı 2000 lira iken gidip 4000 lira verilmez.
Ama plaj havlusu kaç liradır ki?
Abartmasın nişanlınız.
Ben yorumladım, sebep bu olabilir diye. Beğenirsen dikkate alırsın, beğenmezsen almazsın. Çata çat cevap vermediğin tek konu yaş meselesi, eh o doğru herhalde. Bu saldırgan tavrını toyluğuna veriyor, kayınvalidenin havlusuyla mutluluklar diliyorum. Evet canım tasarruf yap.Ah bu bilmiş ttavırlarınız nisanlim kimsenin ağzına bakan bir tip değil ailesi bile tatile gtme dediği halde gitti çalışıyor hakediyor bi şey demem. Ayrıca ilk işi de kaç senedir çalışıyor hherşeyi neyin ne olduğunu bizden iyi biliyor fakat biliyorsunuz ki erkekler .. Düşüncesi bize gore daha farklı biraz ters.buraya fikir almaya düşüncemi paylaşmak istedm sizin bilmiş fikirlerinize on yargilariniza ihtiyacm yok. Not: görücü usulü değil severek evleniyorz
Ama o istiyor ki hep benim dediğim olsun. Ben ona uyuacakmisim o bana değil :/
AhhahahBen yorumladım, sebep bu olabilir diye. Beğenirsen dikkate alırsın, beğenmezsen almazsın. Çata çat cevap vermediğin tek konu yaş meselesi, eh o doğru herhalde. Bu saldırgan tavrını toyluğuna veriyor, kayınvalidenin havlusuyla mutluluklar diliyorum. Evet canım tasarruf yap.
Haklisinz oysa annesi çok kıyafet alır varken bi daha alır kızına da kendisine de. Bende alıcam vallahi nasıl olsa işleri bir onlar alır da ben almicam miama bazdn dedigim dedik oluyor hic bir sey yaptiramiyorm
Sen takıl dönucem ben sanaaOnlisans mezunu, arastirma gorevlisi nasil oluyor yahu hadi bakalim ben de buraya takildim.
Ahhahahevet ya çok Küçüğüm ben sizin kadar tecrübeli ve kazık yemis biri degilm kusura bakmayn teyzeeee SAYGILARRRR !
TesekkurlerNe bileyim, ben hiç o alsın yapsın kafasında olmadığım için bana çok ters geldi.
Bireyim ben başımın çaresine kendim bakarım. Bakabilmeliyim.
Sana mutluluklar ne diyeyim.
Tecrübe kazıkla olmuyor sadece. Başkalarından da ders alınıyor. Kazık yemiş olsam da beni ben yaptığı için seviyorum. Sen gözüne erkek gözü değmeden, yüzüne nur inmiş, adı da kitaplardan seçilmiş, masum bir kızsın; geri kalan bir şeyler bilen herkes yollu zaten di mi? O çok dindar koca sülalenden kazık yersen sakın diğer tecrübeli kızları unutma. :) Sana beddua etmiyorum ama bu hal durum ve kafayla bariz.Ahhahahevet ya çok Küçüğüm ben sizin kadar tecrübeli ve kazık yemis biri degilm kusura bakmayn teyzeeee SAYGILARRRR !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?