Esim bana ilk Gunden Tasarruflu diyor

Ah bu bilmiş ttavırlarınız nisanlim kimsenin ağzına bakan bir tip değil ailesi bile tatile gtme dediği halde gitti çalışıyor hakediyor bi şey demem. Ayrıca ilk işi de kaç senedir çalışıyor hherşeyi neyin ne olduğunu bizden iyi biliyor fakat biliyorsunuz ki erkekler .. Düşüncesi bize gore daha farklı biraz ters.buraya fikir almaya düşüncemi paylaşmak istedm sizin bilmiş fikirlerinize on yargilariniza ihtiyacm yok. Not: görücü usulü değil severek evleniyorz

Vaay, ailesi tatile gitme dediği hâlde tatile gitti ha? Ne kadar da kendi ayakları üzerinde duran bir erkek

Size hayatta başarılar.

kpederimi 8 yıldır tanıyorum 1 tl si düşse umrum olmaz

Esim istemiyor Çalışmamı. Bu yolun yanlışoolduğunu bile bile girdim bu yola.

Bile bile girdiysen şikayet etme

:) canım onların maddi durumu bize gore daha iyi de ondan. Kocam değil mi tabiki de alacak da bakacak ta

Durumları iyi diye kp bile bana para versin diyosun heralde

Çalışmana izin vermiyor hasema falan diyosun belli ki aile tutucu o kafadaki adam tabiki bana uyacaksin der, sen diyosun ya kocam değil mi tabi alacak tabi bakacak, o da diyor ki karım değil mi tabi bana uyacak, kendine baktırmaya geldi mi kafa ataerkil ama adam fikrini sormayınca hep benim dediğim olsun diyo diye şikayet et, o öyle olmuyo

Aynen, balayına gidecek durumunuz var 20 tl lik bir havlunun hesabımı yapılıyor?

Niye adama sormadan havlu falan siz halletmiyorsunuz ki?

Ben yorumladım, sebep bu olabilir diye. Beğenirsen dikkate alırsın, beğenmezsen almazsın. Çata çat cevap vermediğin tek konu yaş meselesi, eh o doğru herhalde. Bu saldırgan tavrını toyluğuna veriyor, kayınvalidenin havlusuyla mutluluklar diliyorum. Evet canım tasarruf yap.

Ahhahah evet ya çok Küçüğüm ben sizin kadar tecrübeli ve kazık yemis biri degilm kusura bakmayn teyzeeee SAYGILARRRR !

Haklisinz oysa annesi çok kıyafet alır varken bi daha alır kızına da kendisine de. Bende alıcam vallahi nasıl olsa işleri bir onlar alır da ben almicam mi ama bazdn dedigim dedik oluyor hic bir sey yaptiramiyorm

Ben başkasının havlusunu asla kullanmam diceksin başkaca söze hacet yok

Ahhahah evet ya çok Küçüğüm ben sizin kadar tecrübeli ve kazık yemis biri degilm kusura bakmayn teyzeeee SAYGILARRRR !

Yanlış olduğunu bile bile bu yola girdim diyosun bundan ala kazık mı var, hemde kendi kendine attığın kazık

Tecrübe kazıkla olmuyor sadece. Başkalarından da ders alınıyor. Kazık yemiş olsam da beni ben yaptığı için seviyorum. Sen gözüne erkek gözü değmeden, yüzüne nur inmiş, adı da kitaplardan seçilmiş, masum bir kızsın; geri kalan bir şeyler bilen herkes yollu zaten di mi? O çok dindar koca sülalenden kazık yersen sakın diğer tecrübeli kızları unutma. :) Sana beddua etmiyorum ama bu hal durum ve kafayla bariz.
Banlanacağımı bile bile haddini bildirirdim ama o kadar avamsın ki değmez.. Bu kadar insanı çileden çıkarmışsın okudum yorumlarını da keşke evd ekocaya çeyiz düzüp, balayı hayali kuracağına biraz kendini geliştirseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…