Eşim bana karşı çok soğuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi HBT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba 7 yıl eşimle çıktıktan sonra evlendik ve bir yıldır evliyiz bana karşı çok ilgisiz ve işin içine defalarca aldatilmakta girdi yeni bi bebeğim oldu bebeğim küçük diye evliligimi bitirmekten vazgeçtim tabi beni bi daha aldatma ma şartıyla. Madem şimdilik bi aradayiz evliligimi nasıl kurtaririm onun ilgisini nasıl kazanirim eskisi gibi nasıl oluruz onun çabasındayim yardım edermisiniz. .

aldatma derken?
fiziksel mi? yoksa birileriyle konuşma yazışma tarzı bir şey de siz mi aldatma diyorsunuz?
defalarca aldatıldım ifadesi çok tuhaf geldi de..bu adam sürekli onla bunla mı yatıyo yani afedersiniz?

Sakin olur musunuz lütfen?

Merhaba 7 yıl eşimle çıktıktan sonra evlendik ve bir yıldır evliyiz bana karşı çok ilgisiz ve işin içine defalarca aldatilmakta girdi yeni bi bebeğim oldu bebeğim küçük diye evliligimi bitirmekten vazgeçtim tabi beni bi daha aldatma ma şartıyla. Madem şimdilik bi aradayiz evliligimi nasıl kurtaririm onun ilgisini nasıl kazanirim eskisi gibi nasıl oluruz onun çabasındayim yardım edermisiniz. .

yahu defalarca aldatılmışsınız hala ne yapabilirim?
evliliği kurtarması gereken kişi eşiniz, siz değilsiniz.
bir zahmet sadık olacak.
size gelince bebeğim oldu, bebeğim küçük, ikinciye hamileyim, 2 küçük çocuğum var diye uzar gider bu hikaye.
eşiniz adamsa adamdır değilse değildir.

şu parfüm sür, mum yak, kırmızı don giy olayları beni benden alıyor.
bugün karısının kırmızı donu, beriki gün sevgilisin mor donu
Allah aşkına evlilik süslenmeyle mi kurtulur?
hasbinallahhhhhhhhhhhh.

İroni mi yapıyorsunuz ciddi misiniz anlamadım.
Herseyde süslen,gecelik giy,mum yak
Cidden siz evliliginizi süslenerek mi sürdürüyorsunuz merak ediyorum baya..

Edit: Bekarmışsın simdi baktım.Fazla ezber yapma bence :))))))

ciddi ciddi
çok fena şekilde hem de

gülşen'in de dediği gibi 'bu aşk ADAM olmaz'

Benimle ilgili bi sebebi yok..dediğine göre sadece gönül eglendirmek. .zaten internetten ve telefonla yapılan muhabbetler..hepsi farklı illerde sadece iki tanesiyle toplantıya gittiğinde birer kez bulusmus..anlarsin ya hepside dul ve sarışın

neyi anlayacağız pardon?
ne çok seviyorsunuz insanlara etiket takmayı.
hepsi farklı illerde sadece 2 tanesiyle görüşmüş gerisi ne alemde ve sayısı kaç bilmiyoruz.
kadınlık gururunuzu bu kadar ayaklar altına almayın lütfen.
ve o adam durmaz bilginiz olsun ne don ne de mum bir işe yaramaz.

Neden nafaka istemiyormusun kendin için değil ki, çoçuğun için isticeksin nede olsa çoçuk için şans veriyorum diyorsan bunuda çocuğuna en azından birşey yapa bilmen için yardımcın olur :KK20:

aldatma derken?
fiziksel mi? yoksa birileriyle konuşma yazışma tarzı bir şey de siz mi aldatma diyorsunuz?
defalarca aldatıldım ifadesi çok tuhaf geldi de..bu adam sürekli onla bunla mı yatıyo yani afedersiniz?
telefonda nette konuşmalar var ama sadece bi kere biriyle yatmış o da toplantıya gittiğinde izmirde..

Olayi bide esinin tarafindan dinle niye seni aldattigini sor ona gore bir yol ciz kendine eger yine duzelmezse yapilacak baska biseh yoktur bence allah yardimcin olsun cnm

Back
X