Eşim bana karşı istekli değil

Ben hep kiloluydum 70 falandım.cocuk yok 1-2 sene düşünmüyoruz. Aslında cok ilgiliievde temizlik yapar benimlebcok cok ilgili tektsorun cinsellik
70 ve 90 kilo arasında dağlar kadar fark var. Öncelikli olarak zayıflamanızı ve eşinize de bu çabanızı fark ettirmenizi tavsşye ederim. Evde onun dikkatini çekecek şeyleri deneyebilirsiniz.

Belki başka sebepler olabilir ama kendimden biliyorum. Ben biraz kilo alayım eşim hemen şaka yoluyla kilo aldığımı belirtir. Ben seni her türlü beğeniyorum ama Sağlığın için söylüyorum der. Tabiki anlıyorum ki beni kırmamak için öyle söylüyor. Maalesef Biz kadınlar olarak kendimize her zaman dikkat etmemiz lazım. İnşallah sen de ideal kilona ulaşırsın ve aranızdaki sorun Çözülür.

Uf ne abarttınız kilo olayını. valla çok çok kilolu olup kocası köpek gibi sevenleride biliyorum
kocası köpek gibi sever de ne kadar arzular onu bilemeyiz. sonucta sisman ve bakımsız biri bır erkegı tahrik etmez, cok cok cok sevıyor olması da bunu degıstırmez.
erkekler nasıl tek gecelik iliski yasıyor sanıyorsunuz, bir anlık bir tahrik arzulama o an bedenen hosuna gitmesi vs derken. yoksa hangisi aşık oldugu kadınla kacamak seks iliskisi yasıyor ki.
konu sahibi icin soylemıyorum, kendisi illa ki bakımlı kendine bakan ve eminim kocasının da sevdigi bir kadındır, aşıktır ama bedenen arzulama olayı baska bir sey.

kocası köpek gibi sever de ne kadar arzular onu bilemeyiz. sonucta sisman ve bakımsız biri bır erkegı tahrik etmez, cok cok cok sevıyor olması da bunu degıstırmez.
erkekler nasıl tek gecelik iliski yasıyor sanıyorsunuz, bir anlık bir tahrik arzulama o an bedenen hosuna gitmesi vs derken. yoksa hangisi aşık oldugu kadınla kacamak seks iliskisi yasıyor ki.
konu sahibi icin soylemıyorum, kendisi illa ki bakımlı kendine bakan ve eminim kocasının da sevdigi bir kadındır, aşıktır ama bedenen arzulama olayı baska bir sey.

saçma bir genelleme olmuş seninki. şişman ve bakımsız olmak ayrı bişey şişman olmak ayrı. bir insan gayet bakımlıdır ama kilosu vardır zaten bu işler kiloya bakmıyor yani şişman kadın arzulanmaz diye bir şey yok gayet de istenen arzu edilen şişman kadınlar var. bir tanesi kuzenim zaten yukarıda yazdım ona gelen talepleri bir görseniz... bir gece birlikte olmak için kendini paralayan erkekler gördüm yani.
o yüzden anlamsız genellemelere bürünmemek gerekiyor.
sizin mantığa göre şişman kadınların hepsinin evde kalması evlense bile sevişmemesi, çocuk yapmaması lazımdı ama öyle değil hayat.

Sarı saç mavi gözü napsın adam 90 kilosun. Kusura bakma ama çok fazla. Adam belkide haklı.

saçma bir genelleme olmuş seninki. şişman ve bakımsız olmak ayrı bişey şişman olmak ayrı. bir insan gayet bakımlıdır ama kilosu vardır zaten bu işler kiloya bakmıyor yani şişman kadın arzulanmaz diye bir şey yok gayet de istenen arzu edilen şişman kadınlar var. bir tanesi kuzenim zaten yukarıda yazdım ona gelen talepleri bir görseniz... bir gece birlikte olmak için kendini paralayan erkekler gördüm yani.
sizin mantığa göre şişman kadınların hepsinin evde kalması evlense bile sevişmemesi, çocuk yapmaması lazımdı ama öyle değil hayat.

Bir gece birlikte olmak için kendini paralayanlar mı o nasıl oluyor öyle? Benimle birlikte ol diye yalvarıyorlar mi:KK57:

Anlattıklarınıza bakılırsa sorun kilo değil. Kilo almanız sadece bu süreci pekiştirmiş olabilir. Çünkü başlarda kilonuz 90 değilmiş, 20 kiloyu da bir anda almadığınıza göre, ilk 1-2ay daha iyiydik demeniz gerekiyordu. Ama siz baştan beri böyleyiz diyorsunuz.

Eşinizde bi isteksizlik var bence. Bu isteksizlik size karşı mı yoksa genel olarak böyle mi bunu bir uzman bilebilir. Size karşı mı isteksiz bunu da anlamak zor, çünkü evlilikten önce nadiren birlikte oluyormuşsunuz.
Bu sorunu açıkça konuşmaktan başka çare yok.

konu sahibi ne kadar da abartmissin adam 4 gunde veya 7gunde sevismeyince kusur mu hastalık mi oluyor bu ..yorgundur calismis gelmis kolay mi uyuyakalmasi normal karsilanabilir bunye meselesi..ayni anda yat ayni anda uyan evlilik dip dibe yapisik olmak degil ..sanirim isin gucun yok takmissin kafani bu sacmaliga kurup kurup kendini uzuyordun..
bir de herkes kilo derdinde 3 kilo 5klo alınca sizi istemeyen sizden kopan eşlerle birlikte olmanız ne kadar hazin ..

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz.
Hanımefendi eşiyle evlendiğinde 40 kilo değilmiş ki ani değişimle adam soğusun, üstelik tam okumamışsınız evliliğin başından beri yaşanan bir cinsel sorun mevcut.

Konu sahibesi,
kilo sorunu sizi rahatsız ediyorsa diyet ve sporla, biraz sabır ve azimle üstesinden gelirsiniz ama eşinizin başka bir sıkıntısı olabilir, alın karşınıza konuşun gerekirse doktora gitmeye ikna edin.

Gercek bende sasirdim yalvaran erkeklere.. bu iyi birsey degilki.. Yani bazi erkeklere kusura bakma ne verirsen ver nefessiz...
Damacanayla kedi kopekle iliskiye giriyo bizim millet..

Bir gece birlikte olmak için kendini paralayanlar mı o nasıl oluyor öyle? Benimle birlikte ol diye yalvarıyorlar mi:KK57:

yalvarma gibi değil ama gerçekten açıkca isteyenleri gördüm. gayet de düzgün tipte erkekler yani öyle çer çöp tiplerden değil.

Gercek bende sasirdim yalvaran erkeklere.. bu iyi birsey degilki.. Yani bazi erkeklere kusura bakma ne verirsen ver nefessiz...
Damacanayla kedi kopekle iliskiye giriyo bizim millet..

damacanayla ilişkiye giriyorsa o zaman ne diye kilo kadını çekici kılmaz diye höt zöt yapılıyor?

öyle tiplerle zaten işimiz olmaz benim bahsettiğim kuzenim kilolu bir kadın olmasına rağmen gayet de talep görüyor. bu işler kiloya bakmıyor demek istiyorum. bir kadının cinsel enerjisi yüksekse kilosu da olsa erkekleri pervane ediyor etrafında. gerisi boş laf.

yalvarma gibi değil ama gerçekten açıkca isteyenleri gördüm. gayet de düzgün tipte erkekler yani öyle çer çöp tiplerden değil.

damacanayla ilişkiye giriyorsa o zaman ne diye kilo kadını çekici kılmaz diye höt zöt yapılıyor?

öyle tiplerle zaten işimiz olmaz benim bahsettiğim kuzenim kilolu bir kadın olmasına rağmen gayet de talep görüyor. bu işler kiloya bakmıyor demek istiyorum. bir kadının cinsel enerjisi yüksekse kilosu da olsa erkekleri pervane ediyor etrafında. gerisi boş laf.

Onu biliyorum ben ki ztn dedimde postumda kiloludur sahane cinsel yasami vardir fittir zayiftir mutsuzdur sanssizdir bu konuda.. kiloyla her zmn baglantili degil tabii.. ama hani bir gece olayina takilmistim ben.

Yoksa hamileyken heriflerin karilarini birakip kacmasi gerekir yani kilo almayla alakasi olsa her zmn

Bence üstüne gitmekten vazgeçin 5 ay evliliğe alışmak için çok kısa bir zaman bocalama döneminde olabilir. Yani böyle sürekli sormak üstelemek bence ters tepki yapıyor

Bende kiloluyum 92 kiloyum boyumda.1.68 evliyim bebeğimde var gayette cinsel hayatım düzgün ne alakası var kiloyla bu işin temiz güzel kok kendine bak çirkin gözükme yeterli kusura bakmasın kimse onun çükünün derdine kilo vermek için psikolojimi bozamam. Konu sahibi sen kendin rahatsız oluyorsan kilo verirsin ama erkekler istiyor diye kilo vermek bana göre değil :KK51:

İyide 4 5 günde bir olması normal değil mi
Ama zaten sarışın mavi gözlü hoş bir bayansaniz güzelliğinize güzellik katmak için kendiniz için zayiflayabikirsiniz :))

Düzgün tipte erkek ve cinsellik için yalvarıyor öyle mi? Acik açık cinsellik isteyen ve bunun için yalvaran erkek sadece cinsellik peşindedir kuzeninizin değil kusura bakmayın. Baya bir insan ona bu taleple geliyorsa çekiciliğinden değil bulunduğu ortamın bozuklugundadir. Aksi takdirde düzgün insanlar nolur bir gece benimle ol diye gezmezler.

Back
X