Eşim bana karşı istekli değil

yani kilo filan bahane bence de ama..
5 ayda da 20 kilo alınmaz..
kendinize yazık..
boyunuz 170 olsa 70 kilo olsanız tamam ama 90 bir kadın kilosu değil..
sağlık için..

5 ayda o kadar kiloyu nasil aldiniz?Uzuldum.Kendiniz icin zayiflayin.
Esinde bence ya doktorluk yani hormonel bir durum var ya da masturbasyon yapiyor.Kilodan degildir yani sanmam

Eşinizde cinsel açıdan bir sorum hissettiniz mi?
Erken boşalma ya da erekte olamamak vs? Yalnızken bir şeyler izlediğine kendi kendini tatmin ettiğine şahit oldunuz mu?
Kimse sormamış valla ben sordum açık açık kiloyla alakası olduğunu düşünmedim
Cinsel açıdan problem olabilir

Erken boşalma ya da erekte olamamak vs? Yalnızken bir şeyler izlediğine kendi kendini tatmin ettiğine şahit oldunuz mu?

ben rahatsızlığı oldugunu en basından beri söylüyorum. kesinlikle kiloyla alakası yok

Kendini tatmin ettigine hiç denk gelmedm hissetmedm de. Erken boşalma olmuyor hatta 2 kere yaşadım bunu boşalamadı yine 5-6 gün yapmadıgımz halde

Evlendiğimizden beri bu sorun var dıyorsunuz.Evlendiğinizde 70 kıloydunuz o zamanda skntıydı kiloyla ilgisi nedir?

vay be bu yorumlari okuduuğmda kendime ve kıza üzüldüm..
konu sahibi ile hemen hemen ayni şey yaşadığımı düşünmekteyim.
kendisi 5 aylık evli 170 ve 90 kilo.
ben 4 yıllık evli 1 yaşinda bebe sahibi 160 ve 90 kilo.
ikimize ayni. eşim isteksiz. kaçacak delik ariyo hep benim çabamla.
demek kilo sorunuymuş.
eşim astim bronşit hastasi .uzun süremiyoruz.
çok özlediğim günlerde oluyor düşündüm benim kilomu fiziğimi begenmiyo.
çok üzüldüm ya offf:KK43:

vay be bu yorumlari okuduuğmda kendime ve kıza üzüldüm..
konu sahibi ile hemen hemen ayni şey yaşadığımı düşünmekteyim.
kendisi 5 aylık evli 170 ve 90 kilo.
ben 4 yıllık evli 1 yaşinda bebe sahibi 160 ve 90 kilo.
ikimize ayni. eşim isteksiz. kaçacak delik ariyo hep benim çabamla.
demek kilo sorunuymuş.
eşim astim bronşit hastasi .uzun süremiyoruz.
çok özlediğim günlerde oluyor düşündüm benim kilomu fiziğimi begenmiyo.
çok üzüldüm ya offf:KK43:
İlgisi falan nasıl gözü dışarda mı yani benim eşim bana cok baglı tapıyo resmen ama gel gelelim ben yanaşmadan cinsellige yanaşmıyor

Sorun tam olarak kilo da değil ama kilo etken. Ne demek istediğimi hemen açıklayayım. Bir insan 5 ayda 20 kilo alıyosa her hafta 1 kilo alıyo kaba bir hesapla. Hastalık yok bişey yok. Kilo aldıkça özgüven düşüyor, kendini beğenmeme başlıyor, bakımlar makyajlar süslü kıyafetler azalıyor. Bu durumda her hafta azar azar da eşinin libidosu düşüyor. Esas sorun kilolu olmak değil özgüven eksikliği

İlgisi falan nasıl gözü dışarda mı yani benim eşim bana cok baglı tapıyo resmen ama gel gelelim ben yanaşmadan cinsellige yanaşmıyor
hemen hemen ayni eşimin gözü dişarda degil bana bağlı işte kilodan mi düşündüm hepben yanaşiorum

Kilo cinsel birlesme anini bile etkiliyo.. tabii pozisyona bagli ama minyoner pozisyon dusunun.. gobusler carpiyor ister istemez :) esin zayif mi bilmem..

Sade kilodanda olmayabilir...ne kilolular var yatak odalari cok renklidir eminim :) ne zayiflar varki guzel vucudu olan kadinlar varki yuzleri gulmuyodur cinsellik konusunda.

Olay esinde bitiyo demekki.. seni mi istemiyo cinsellik mi istemiyo? Her zmn mi bole isteksiz di?

Kilo cinsel birlesme anini bile etkiliyo.. tabii pozisyona bagli ama minyoner pozisyon dusunun.. gobusler carpiyor ister istemez :) esin zayif mi bilmem..

Sade kilodanda olmayabilir...ne kilolular var yatak odalari cok renklidir eminim :) ne zayiflar varki guzel vucudu olan kadinlar varki yuzleri gulmuyodur cinsellik konusunda.

Olay esinde bitiyo demekki.. seni mi istemiyo cinsellik mi istemiyo? Her zmn mi bole isteksiz di?
Evlendgmzden beri süre bu şekilde.

Merhaba arkadaşlar. Son çarem buraya yazıp sizlerden gelecek cevapları dinlemek. Ben 5aylık evliyim 26 yasındayım eşimle severek evlendik ama evlendigimizden beri cinsel ilişkimiz haftada bir oluyor bazen 4 Günde oluyor o da benim çabamla. Gece yatacagımızda saat 1 bilebolsabeşim benmle yataga gelmiyor tv izliyor cogu zamanzkoltukta uyuyakalıyor gece uyandırıyorm yataga geliyor. Bununla ilgili onunla konustum tek yatmak istemiyorum dedim bikaç gün düzeltti kendini ama yine aynı. İlişki içinde konustum yine bikaç zaman o geldi istegini belli etti ama yine sonuç aynı. Aldatma yok yakın işyerimz birlkte gidip geliyorz ama sorun ne bilmyrm. Ben birz kiloluyum 90 kiloyum eşimle tanıstgmda zayftım acaba beni artk begenmiyormu soruyorm acıkca ama cok güzelsin diyo cirknde degilm sarı saclı mavi gözlü uzun boyluyum. Sizdn yardm istiyorm nasıl davranmalym. Suan yataga gelmedgi içn bozuguz
Kiloyla pek alakası olduğunu düşünmüyorum günümüzdeki çoğu erkek böyle dert etme ağırdan al diyorlar ama hayırlısı yaaa

Ya arkadaşla kiloyla cinselliğin ne alakası var belli adam isteksiz burada kaç konu açıldı hepsinin mi kilo sorunu vardı bu kız zayıflayınca kocası üstünemi atlatacak..konu sahibi doktora yönlendir hata hep kadında olmaz önce hormonlarının tedavi etirsin yeni evli sonra ne olacak bu adam

Biraz kilo verebilirsin ama cok yeni evlisiniz kiloya takilacagini sanmiyorum. Koltukta uyumasida bnm esimde ilk zamanlar oyle oluyodu zamanla alisti. Tv izlerken uyuyo kaliyodu. Onlarida anlamak lazim sonucta yeni bi hayata alisiyorlar. Bekarken salonda uyuyakalsa uyandiran olmuyodur evkenince onlarinda alisma suresi oldugunu dusunuyorum rahatsiz oldugunuzu bildirin acikca ama kendinizi cok uzmeyin 4 5 gun ideal bence helede hergun ise giden kisiler icin normal. Evliliginizn ilk zamanlarini moralinizi bozmayin hic sevgiler

Esinizin bu durumunun kilonuzla ilgisi oldugunu sanmiyorum, belki iste yoruluyordur, kis oldugu icin yorgunluk, depresyon, halsizlik vardir. Borcu varsa kafayi ona takiyordur. Ama kilo verin, sadece estetik olarak degil, kendi sagliginiz icin. Size ayda 7 kilo verdigim diyeti yazayim. Sabah 2-3 yumurta , oglen aksam 150-200 gram et-balik-tavuk, bol haslanmis sebze. Aciktikca sutlu kahve ve cay.

Back
X