• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana kızımız için katlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aysenuur0660

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
159
47
13
27
Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam

Esiniz kizmakta cok haksiz degil.
Eminim siz boyle bir konusma yakalasaniz cok daha fazla tepki gösterirsiniz.
Ayrica ben cocuguna babalik yaparim nedir ya?
Esime biri ben cocuguna annelik yaparim yazsa kimse beni onun erkek olduguna inandiramaz sahsen.
Yok kendisi arkadasımı tanıyo zaten o numarası onda da var biliyo kız arkadasım diyorum ya takılıyodık öyle saçma sapan boş yapıp gülüyoduk mesajda

Eğer biri arkamdan nafakayı alırız rahat yaşarız derse gerçek yüzünü gördüm derdim bende
bunu size yüklenmek için yazmıyorum ama yapılan konuşma çok güven yıkıcı eşinizin eksiklerini kusurlarını ona söyleyin çok bunaldım gideceğim diye de ona söyleyin başkasıyla bunları knuşmanız da telefonla olsa neyse neden telefonda bırakıyorsunuz
Ya gizlim saklım yoktu zaten bir ay öncesinin mesajı ben unutmuşum bile yani zaten ciddi olsam ona söylerim bu durumu

Cok yazdım evde konuşamıyoruz mesaj yazdım bana bosuna mesaj yazma benim vaktimi harcama dedi inanmıyorum sana dedi cok abartı gercekten gücüm kalmadı ben elimden geleni yaptım ama affetmezmi bilmiyorum bu sebepten insan evliliğini bitirirmi iki senedir hiçmi tanımadın beni ben hadi dalga gectim sacmaladım ama ben evlenirken bana ne bişey taktılar ne yeni ev eşyası aldı kayınpederim hiç bişey yapmadılar ben eşimi sevdigimden sustum hep bunları hiç düşünmüyor
Bence bu kadar kendinizi ezdirip affetmemesinden çok korktuğunuzu belli etmeyin. İyice kullanmaya başlar bu durumu. Çünkü çoğu kişinin egosunu okşar birinin sürekli peşinde yalvarması. Bence böyle davranan birine en mantıkli yaklasım üste çıkıp kendini ezdirmemek. Mesela açık açik söyleyin, bunca zamandır beni tanıyamadığın için, bi kalemde silecek kadar güvenmediğin için ben de sana kırgınım minvalinde konuşun. Tamam hatami kabul ettim özür de diledim ama bu kadar uzatman ve beni hiç tanımamış olmana çok kırıldım deyip kendi haline bırakın. Bu arada eski mevzuları falan karıştırmayın yani evlenirken şu olmadı bu olmadı veya sen şunu yaptın bunu yaptın tarzı şeyler çözüm getirmez, sorunu daha da büyütür. Konuya yönelik konuşun, dik durun çünkü sizin de kırılmaya hakkınız var. Bu şekilde sürekli yalvarıp sensiz yapamam moduna girerseniz bu işi daha çok uzatacak eşinizi gibi geldi bana.

Esinizin gormesi talihsiz olmus yoksa cok samimi birkac arkadasimla bende bu sekilde muhabbet ediyorum esimle ilgili ki arkadasim da ayni sekilde kendi esini anlatir guler geceriz.En yakin arkadasimizla da geyik yapamayacaksak napalim.Tabi riskleri var iste.Ustune gitmeyin.Duzelir insallah.Duzelmezse de bahanesini ariyormus.

Bence bu kadar kendinizi ezdirip affetmemesinden çok korktuğunuzu belli etmeyin. İyice kullanmaya başlar bu durumu. Çünkü çoğu kişinin egosunu okşar birinin sürekli peşinde yalvarması. Bence böyle davranan birine en mantıkli yaklasım üste çıkıp kendini ezdirmemek. Mesela açık açik söyleyin, bunca zamandır beni tanıyamadığın için, bi kalemde silecek kadar güvenmediğin için ben de sana kırgınım minvalinde konuşun. Tamam hatami kabul ettim özür de diledim ama bu kadar uzatman ve beni hiç tanımamış olmana çok kırıldım deyip kendi haline bırakın. Bu arada eski mevzuları falan karıştırmayın yani evlenirken şu olmadı bu olmadı veya sen şunu yaptın bunu yaptın tarzı şeyler çözüm getirmez, sorunu daha da büyütür. Konuya yönelik konuşun, dik durun çünkü sizin de kırılmaya hakkınız var. Bu şekilde sürekli yalvarıp sensiz yapamam moduna girerseniz bu işi daha çok uzatacak eşinizi gibi geldi bana.
Teşekkür ederim 🙏🏻

allah atmış eşin tutmuş kusura bakma
bu boşanılacak bu kadar kavga gürültü çıkarılacak bir konu değil ,

resmen terbiyesizlik yapıyor, eve gelince nasıl demekten acizsin evet senden memnun değil birdön kendine bak ,
adam olda karını şikayet ettirme de ,

o sana surat yapıyorsa sen ona bin katı yap ,

şaka bu şakaa sende daha fazla yalvarıp totosunu daha fazla kaldırma ,

Esinizin gormesi talihsiz olmus yoksa cok samimi birkac arkadasimla bende bu sekilde muhabbet ediyorum esimle ilgili ki arkadasim da ayni sekilde kendi esini anlatir guler geceriz.En yakin arkadasimizla da geyik yapamayacaksak napalim.Tabi riskleri var iste.Ustune gitmeyin.Duzelir insallah.Duzelmezse de bahanesini ariyormus.
Off o düşünce mahvediyor ben eşimin sevgisine inanırdım ama suan okadar katı ki acaba bahanesi bumu düşüncesi beni cok üzüyo seviyodu beni diyorum yapmaz bukadarcık seyden bırakmaz diyorum ama

Merhaba ben evliyim ve bir cocugumuz var yeni evliyiz daha iki senelik izmirden ankaraya tasındık kimsemiz yok yanlızız burda ve ben cok daralıyorum hergün aynı yaşamaktan cok yakın bir arkadaşımla konusurken işte eski hayatımı özlediğimi felan dedim eşim telefonla oynuyo hep sıkılıyorum bıktım işte felan dedim oda şakasına boşan gel ben babalık yaparım dedi bebeğe dedi arkadasım kız dalga geciyoduk yani bende tabi dedim nafaka alırız yaşarız hayatımızı felan dedim ama şakasınaydı ciddi değildik eşim görmüs bunları simdi bana sana kızımız için sabrediyorım yüzünğ görünce sinirim bozuluyor artık eskisi gibi olmayacığım sana karşı beni inandıramazsın o yazıların dalga olduguna hem evliliğimizi neden arkadaş ortamında meze yapıyorsun diyor dört gün oldu yüzüme bakmıyor ben napıcam
Kusura bakmayın ama eşiniz çok haklı ben olsam aynı tepkiyi verirdim. Evliliğinizi başkalarının ağzına sakız yapmanız çok yanlış. Eşinizin biriyle böyle konuştuğunuzu görseniz siz ne tepki verirsiniz

allah atmış eşin tutmuş kusura bakma
bu boşanılacak bu kadar kavga gürültü çıkarılacak bir konu değil ,

resmen terbiyesizlik yapıyor, eve gelince nasıl demekten acizsin evet senden memnun değil birdön kendine bak ,
adam olda karını şikayet ettirme de ,

o sana surat yapıyorsa sen ona bin katı yap ,

şaka bu şakaa sende daha fazla yalvarıp totosunu daha fazla kaldırma ,
KAtılıyorum adam coştukça coşmuş
hanımefendi neden suç işlemiş gibi davranıyorsunuz :kahve:

Off o düşünce mahvediyor ben eşimin sevgisine inanırdım ama suan okadar katı ki acaba bahanesi bumu düşüncesi beni cok üzüyo seviyodu beni diyorum yapmaz bukadarcık seyden bırakmaz diyorum ama
Ustune gitmeyin birakin ya.Alt tarafi iki geyik cevirmissiniz.Ciddi ciddi derim ben olsam.Surda yazilanlarin gercekligine inaniyorsan zaten evliligimiz saglam temeller uzerinde degildir.Dusun tasin karar ver.Yok yani ne bosaniyor ne de yanasiyor top ceviriyor.Insan net olur.Sizin caninizi yakmak istiyor su anda.Ustune gitmeyin.Ozur diledim,gonlunu almaya calistim,calistikca isin suyunu cikariyosun,uzatiyosun naparsan yap diye rest cekerdim ben.Cok net bunu yapardim.

Yok ondan eminim sabah daha ogün yapacaklarımızın planını yapıyorduk hiç bi sorunumuz yoktu benim bir dediğimi iki etmez cok güvenirdi simdi beni hayal kırıklığına uğrattın diyor ben devamlı böyle nasıl yaşarım diyor boşanıcakmısın dedim senin sırtımdan vurmanımı bekliyim dedi
15 yasinda sevdali kizlar gibi duygusal davraniyor dram haline getiriyor tamm hakli ama yalvarmaktan vazgececeksin kararli kuracaksin ben hata yaptim af diledim hatta yalvardim ama sen dinlemedin diyerek sogukkanli olmalisin kendini toparlasin ne demek sirtindan vurmak?hakli olmak terbiyesizligi gerektirmez

15 yasinda sevdali kizlar gibi duygusal davraniyor dram haline getiriyor tamm hakli ama yalvarmaktan vazgececeksin kararli kuracaksin ben hata yaptim af diledim hatta yalvardim ama sen dinlemedin diyerek sogukkanli olmalisin kendini toparlasin ne demek sirtindan vurmak?hakli olmak terbiyesizligi gerektirmez
Evet bugün düşünüyorum anca gercekten ve benim okadar büyük bi sucum yok kendisi sanki hiç arkadaslarıyla goy goy yapmıyomus gibi ya hatalıyımda cok abarttı dayanıcam bir süre sessiz kalıcam umarım düzelir

Biz eşimle aramızda nelerin nelerin şakasını yapıyoruz;ama bakın ARAMIZDA. Hiçbir arkadaşımla konuşurken sizin konuştuğunuz şekilde eşimi şakasına bile olsa rencide edecek şeyler söylemem, konuşmalarımıza meze etmem. Aynı şekilde siz duysanız tepki göstermez misiniz? Ben eşinizi haklı buldum. Kızgın fazlasıyla. Gönlünü almaya çalışın, hatamın farkındayım diyin.

Biz eşimle aramızda nelerin nelerin şakasını yapıyoruz;ama bakın ARAMIZDA. Hiçbir arkadaşımla konuşurken sizin konuştuğunuz şekilde eşimi şakasına bile olsa rencide edecek şeyler söylemem, konuşmalarımıza meze etmem. Aynı şekilde siz duysanız tepki göstermez misiniz? Ben eşinizi haklı buldum. Kızgın fazlasıyla. Gönlünü almaya çalışın, hatamın farkındayım diyin.
Dedim zaten ama beni tanımadığını artık yüzüme bakmak istemediğini söylüyo

Sizde telefon elinizde mesajlaşıyormuşsunuz. Demek istediğinizde sen kızla ilgilen ben rahat rahat mesajlaşayım. Şimdi geyiğinde en güzel yerinde bölünmesi hoş olmaz. Sizi de anlıyorum.
Nekadar anlayışsız bir insanmışsınız bende onu anladım iyi günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X