• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana küfür ediyor ne olur yardım edin

Evliliğin ilk yılında alışma döneminde sürtüşme- gerginlik-küslük sık olur normal. Normal olmayan bu sürtüşmelerin hakaret küfür boyutuna varması.
Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum kiminle konuşsam evliliğin ilk zamanları olur bunlar diyorlar ama çok korkuyorum ilerleyerek üstüne de koyarak gider diye çok üzülüyorum bugün konuştuk ben haklıyırmış haksız durumuna düştüm dedi sana küfür ettiğim için 4 yıldır beraberiz bekarlık dönemimiZde hiç böyle şeyler yaşamamıştık bugün kendisinde söyledi evlendikten sonra daha sinirli biri oldum ben dedi

Evliliğinizin 6. ayı...Tam sevgi sözcüklerinin havada uçuşması gerekirken,yazık ki küfürler havada uçuşuyor.Eşiniz çok aciz bunu bilin.
Vajinismus için tedavi olun diyemeyeceğim.
Sizce bu adam için değer mi diye sormak istiyorum.
Çabalamaya değer mi?
Onunla bir ömür yaşlanılır mı?
Sırtınıza dağ olur mu?
Yüreğiniz o küfürleri unutur mu?
Ya da şöyle sorayım. İleride çocuğunuzun babası bu adam olsun ister misiniz?
Etrafımda kiminle konuşsam evliliiin ilk zamanları en zor zamanlar en çok anlaşmazlığın olduğu zamanlar diyor tabibi bu durum bana küfür etmesini savunduramaz hiçbir şekilde elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum ilişkim için fevri karar vermek istemiyorum ..

Küfürden nefret ederim. Daha ilk yılınız yapmayın ya. Hemen bosanmayi da dusunmeyin. Halledilebilecek sorunlar bunlar.
Şuan için tabi ki düşünmüyorum 4 yıllık birlikteliğin ardından severek evlendik ve daha önce hiç böyle şeyler yaşamadım onunla evet tartışırdık ama küfür etmezdi bana nasıl aşabiliriz bu sorunları..

Aşabildiniz mi bu sorunu 5 ay falan olmuş başlığı açalı merak ettim.aynı dertten ben de muzdaribim. 1 senelik evliyim son iki kavgadır eşim bana küfür ediyo ve çok üzülüyorum. onu seviyorum ama terk etmenin eşiğinden döndüm bugün.gerçekten çok zor bi durum

Aşabildiniz mi bu sorunu 5 ay falan olmuş başlığı açalı merak ettim.aynı dertten ben de muzdaribim. 1 senelik evliyim son iki kavgadır eşim bana küfür ediyo ve çok üzülüyorum. onu seviyorum ama terk etmenin eşiğinden döndüm bugün.gerçekten çok zor bi durum
Yeni konu açın bence. Bu üye en son mart ayında girmiş foruma.

Baştan da böyle miydi, bilerek mi evlendin? Bilerek evlendiysen ya o deveyi güdeceksin ya o diyardan gideceksin, net

Back
X