• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana küfür ediyor ne olur yardım edin

Ona bağırdığım için küfür ettiğini söylüyor sen bağırmasan ben küfür etmem diyor neden küfür ediyorsun diyorum sen de bağırdığın için diyor

Çözümünü bilmem ama "vajinismus yuzunden geriliyor, ondan yapıyor" diye durumu normal gormeyin, benim tavsiyem bu olur.. O zaman her zor durumda küfür etsin, ne güzel iş!
Hatta bu süreç iyice tanımak açısından bir fırsat bence..

Durumu kesinlikle normal görmüyorum zaten kaldı ki ben vajinismus yüzünden ondan daha çok üzülüyor ve geriliyorum bir de obsesif kompulsif yani okb hastsalığım var

Ona bağırdığım için küfür ettiğini söylüyor sen bağırmasan ben küfür etmem diyor neden küfür ediyorsun diyorum sen de bağırdığın için diyor
Al iste, kendi yaptigi ne kadar büyük ve çirkin olursa olsun karşıdakinin bi açığını bahane edip suçu ona atmak.. En nefret ettigim seylerden biri.. Boyle dusuncedeki insanlara ne anlatabilirsin ki.. Nasilsa bi sekilde hakli cikarlar..
Aklima geldi, eski esimin ailesi benim aileme iftira atmisti, bizimkiler de hakli olarak tepki verince eski esim sucun buyugunu bizimkilerde bulmustu :KK53: neymis, onlar başlattı diye bizimkilerin oyle mi yapmasi lazimmis, neden alttan almamislar.. Zihniyete bakın iste.. O yuzden inanilmaz geriliyorum boyle seylere..

Iliskinizin problemli olması vücudunuzun cinselliği reddetmesini sağlıyor .
Küfür etmesi normal değil bahanesi de olamaz . Gerekirse bir terapistten yardım alın .
Kesinlikle.. Esine karsi kırıldığı ve guvensiz olduğu için kabul etmiyor onu.. Tabii başka etkenler de var ama bu cookk temel bir sebep..

kızlar merhaba 6 aylık evliyiz daha evliliğin ilk zamanları mı bilmiyorum ama çok tartışıyoruz eşimle ben ses tonumu ayarlayamıyorum ve ona bağırıyorum tartışma esnasında o da bana küfür ediyor bir de vajinismus belasıyla uğraşıyoruz bana fikir verebilecek misiniz çok zor durumdayım
Biri olcak cakicak eşinin agzina iki tane bakalım bir daha kufur edebiliyor mu

Evliliğinizin 6. ayı...Tam sevgi sözcüklerinin havada uçuşması gerekirken,yazık ki küfürler havada uçuşuyor.Eşiniz çok aciz bunu bilin.
Vajinismus için tedavi olun diyemeyeceğim.
Sizce bu adam için değer mi diye sormak istiyorum.
Çabalamaya değer mi?
Onunla bir ömür yaşlanılır mı?
Sırtınıza dağ olur mu?
Yüreğiniz o küfürleri unutur mu?
Ya da şöyle sorayım. İleride çocuğunuzun babası bu adam olsun ister misiniz?

Evliliğin ilk yılında alışma döneminde sürtüşme- gerginlik-küslük sık olur normal. Normal olmayan bu sürtüşmelerin hakaret küfür boyutuna varması.

Evliyim 1 senenin dolmasına az kaldı ilk başlarda bizde kavga ettik sürekli hatta ama küfür hakaret yoktu sadece neden öyle yaptın neden öyle oldu niye böyle yapıyorsun vb. Şeyler. Hatta bugün aklıma geldi o günler sürekli böyle gidecek sanmıştım ama yavaş yavaş değişiyor. Ama dediğim gibi bizde küfür yoktu.

Durumu kesinlikle normal görmüyorum zaten kaldı ki ben vajinismus yüzünden ondan daha çok üzülüyor ve geriliyorum bir de obsesif kompulsif yani okb hastsalığım var
Zor gunlerde ne kadar yaninda olacagini, destek verecegini göstermiş iste.. Duzelme umudu yoksa cocuk yokken bi karar almak ve uygulamak en dogrusu.. Ya tamam ya devam..

Nasıl yardım edelim tatlım? Sende ona küfret o vakit..6 aylık evlilikte gelinen noktaya bak..kesinlikle korun..evlilik terapisi alın verebileceğim akıl bu kadar..Başarılar

Bu kadar olayın içinde vajinusmus olayına üzülmedim.
Böyle bir adamdan ve böyle bir ortamda çocuğunuz olabilirdi.

tartışmalar anlaşmazlıklar olacak bu normal, size küfür etmesi nedir yani, normal değil böyle bir şeye müsaade etmeyin, ben de 6 aylık evliyim küfür çok büyük bir boyut saygımı yitiririm öyle bir şeyle karşılaşsam, nasıl bağırıyorsunuz ki avazınız çıktığı kadar mı, ağzını açıp çığlıklar mı atıyorsunuz karşı tarafta cinnet geçirip ne dediğini mi bilmiyor, nasıl bağırılır ki böyle hakarete uğramayı hakkedecek,

Küfürden nefret ederim. Daha ilk yılınız yapmayın ya. Hemen bosanmayi da dusunmeyin. Halledilebilecek sorunlar bunlar.

Back
X