Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al iste, kendi yaptigi ne kadar büyük ve çirkin olursa olsun karşıdakinin bi açığını bahane edip suçu ona atmak.. En nefret ettigim seylerden biri.. Boyle dusuncedeki insanlara ne anlatabilirsin ki.. Nasilsa bi sekilde hakli cikarlar..Ona bağırdığım için küfür ettiğini söylüyor sen bağırmasan ben küfür etmem diyor neden küfür ediyorsun diyorum sen de bağırdığın için diyor
Kesinlikle.. Esine karsi kırıldığı ve guvensiz olduğu için kabul etmiyor onu.. Tabii başka etkenler de var ama bu cookk temel bir sebep..Iliskinizin problemli olması vücudunuzun cinselliği reddetmesini sağlıyor .
Küfür etmesi normal değil bahanesi de olamaz . Gerekirse bir terapistten yardım alın .
Ben vajinismusun çoğunlukla psikolojik kökenli olduğunu düşünüyorum .Kesinlikle.. Esine karsi kırıldığı ve guvensiz olduğu için kabul etmiyor onu.. Tabii başka etkenler de var ama bu cookk temel bir sebep..
Oyle zaten.. Kucuklukten itibaren bilincaltina oturan inanislar, yanlis bilgiler, sonrasinda es kisinin tavri derken bu durum çıkıyor ortaya..Ben vajinismusun çoğunlukla psikolojik kökenli olduğunu düşünüyorum .
Anlaşamamazlıkta varsa üstüne tuz biber ekiyor.Oyle zaten.. Kucuklukten itibaren bilincaltina oturan inanislar, yanlis bilgiler, sonrasinda es kisinin tavri derken bu durum çıkıyor ortaya..
Biri olcak cakicak eşinin agzina iki tane bakalım bir daha kufur edebiliyor mukızlar merhaba 6 aylık evliyiz daha evliliğin ilk zamanları mı bilmiyorum ama çok tartışıyoruz eşimle ben ses tonumu ayarlayamıyorum ve ona bağırıyorum tartışma esnasında o da bana küfür ediyor bir de vajinismus belasıyla uğraşıyoruz bana fikir verebilecek misiniz çok zor durumdayım
ilk küfür ettiğinde tepki koyup güzel bir burun sürtmeniz lazımdı böyle böyle saygı kalmaz aranızda bundan sonra ilk küfür e kul köle olsa muhatap olmayın anlasınHayır değildi yine tartışırdık ama küfür etmezdi
Zor gunlerde ne kadar yaninda olacagini, destek verecegini göstermiş iste.. Duzelme umudu yoksa cocuk yokken bi karar almak ve uygulamak en dogrusu.. Ya tamam ya devam..Durumu kesinlikle normal görmüyorum zaten kaldı ki ben vajinismus yüzünden ondan daha çok üzülüyor ve geriliyorum bir de obsesif kompulsif yani okb hastsalığım var