N Nmat Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2021 93 -3 3 37 17 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nmat #1 Eşim sinirlendiğinde ortalık yere de küfür ediyor şahsıma da küfür ediyor kaç kez uyardım ne yapmalıyım
Eşim sinirlendiğinde ortalık yere de küfür ediyor şahsıma da küfür ediyor kaç kez uyardım ne yapmalıyım
theblackswan A rare bird on earth and very like a black swan. Pro Üye Anneler Kulübü 10 Kasım 2020 8.191 67.015 498 17 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nmat #2 Ezelden beri mi böyleydi? Evlenene kadar fark etmediniz mi? Ne diyor mesela? Ailenize namusuna edilen küfürlerden mi bahsediyorsunuz?
Ezelden beri mi böyleydi? Evlenene kadar fark etmediniz mi? Ne diyor mesela? Ailenize namusuna edilen küfürlerden mi bahsediyorsunuz?
M mllen Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2021 2.383 4.456 83 17 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nmat #3 Uyarilara ragmen hala ayniysa ne yapabilirsiniz ki ? Anlamasi icin sizin de ona mi ayni kufurleri saymaniz lazim. O zaman da sen kimsin de bana kufur ediyorsun diye siddet uygulayabilir. Aile icinizi bilemiyorum.
Uyarilara ragmen hala ayniysa ne yapabilirsiniz ki ? Anlamasi icin sizin de ona mi ayni kufurleri saymaniz lazim. O zaman da sen kimsin de bana kufur ediyorsun diye siddet uygulayabilir. Aile icinizi bilemiyorum.
N Nmat Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2021 93 -3 3 37 17 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nmat #4 theblackswan .!.: Ezelden beri mi böyleydi? Evlenene kadar fark etmediniz mi? Ne diyor mesela? Ailenize namusuna edilen küfürlerden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evlendikten sonra fark ettim hafif değil evet ağır küfür
theblackswan .!.: Ezelden beri mi böyleydi? Evlenene kadar fark etmediniz mi? Ne diyor mesela? Ailenize namusuna edilen küfürlerden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evlendikten sonra fark ettim hafif değil evet ağır küfür
bebeklinick 100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 28.138 En iyi cevaplar 1 40.886 598 17 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nmat #5 Nmat .!.: Evlendikten sonra fark ettim hafif değil evet ağır küfür Genişletmek için tıkla... Aynını ona edin ben ederim çünkü
Nmat .!.: Evlendikten sonra fark ettim hafif değil evet ağır küfür Genişletmek için tıkla... Aynını ona edin ben ederim çünkü