eşim bana neden hiç yardım etmiyoo

florasa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
318
Hakkari
yaa 2 yıllık evliyim eşimin bana yardım ettiği bir günü hatırlamam. sabah gec kalkıyoruz anıden bı misafır gelicek olur hafta sonu ben pasta borek girisirim diyrum şu odaya bi süpürge tut ben anlamam tamam diyorum şu çöpü kapıya koyy asla onu bıle yapmaz daha once bı ameliyat gecrdim we kolumu yormamam gerekiyo dün perde yıkadım onu bile asmadıı yaaa sinir oluyorum yanii söloemesi ayıp adama klozetin sfonunu çektiremiyorum yaaa wcde sigara içer küllerini yere dökerr misal yere düşmüs bi pecete ee gülüüüm bunu cope at bilerek atmadım ve bana bunu 4 defa soledi kendi alıp atmıyo yaa misal akşam ewe gelir ben yemek hzırlarım yer bı kanepeye cekılır yattıgı yerden caynı ıçer alrım ardından cerez kola ardından meyve ve en son dondurma her akşam bnları kesın ıster ve her götürdüğüm yiyeceğin arasında sıgara ıster onu bıle kalkıp içmez yediği bişeyii asla mutfaga bırakmaz yere koyar ben alıcam haa mutfakta amerikan mujtfak uzak falan değil yanii bi annemlere gderım kalmaya ewe bı gelirim 2 gun sonra ew rezil halde ben yokken ewde hıc yemek yemez gelip yediği meyvenın cerezın kabınıda makınaya bıle atmaz içinde kabuklarla tezgaha bırakırr bu ne yaa

Çekmesi cidden çok güç bir durum.. :/
Biraz elini eteğini çekip o şekilde mi ders vermeye kalksan acaba tatlım?
Yani dağınıklık bi zaman sonra tak eder mi ki acep? :/

wc nin sifonunu bile çekmiyorsa yapıcak birşey yok canım baştan alıştırıcaktın benimde babam öyle mağlesef ama büyük konuşturmasın Allah ben böle kocayla yaşıyamam babadan artık illallah etmiş olduğumdan çekemem yani ben bu hayatta başkasının sifonunu çekmeye gelmedim öteki şeyler neysede bu sifon çekmeme falan çok pis bişey bence Allah yardımcın olsun canım

Son düzenleme:
okudum okudum "Allah yardımcınız olsun" demekten başka bir şey bulamadım? Böylesinin çözümü olur mu ki?

Çekmesi cidden çok güç bir durum.. :/
Biraz elini eteğini çekip o şekilde mi ders vermeye kalksan acaba tatlım?
Yani dağınıklık bi zaman sonra tak eder mi ki acep? :/

asla tak etmez ben yokken yapmayan adam ben warken yapar mı kii ayy bide yaptıgımıda begenmezz

amiinn :) yaa asıl problem şimdi değil şimdi ben sağlamım bebegım falan yok yapıyorum hanı çok güçte gelmiyo ama bı kaç yıl sonra coluk cocuk oluncada mı bole olcak

amiinn :) yaa asıl problem şimdi değil şimdi ben sağlamım bebegım falan yok yapıyorum hanı çok güçte gelmiyo ama bı kaç yıl sonra coluk cocuk oluncada mı bole olcak

mağlesef öyle olucak canım korkut ben böyle yapamam de çocuğumuz olunca evle ilgilenemicem evi b*kmu götürücek de ciddi bir konuşma yap canım

mağlesef öyle olucak canım korkut ben böyle yapamam de çocuğumuz olunca evle ilgilenemicem evi b*kmu götürücek de ciddi bir konuşma yap canım

ahhh ahhh kac defa soylüyorummm anlamıyokiii ayy birde huysuz herseyı tam takım ütülü olcak temiz olcak misal beyaz gomlek gıyer onu cıkartır baska bı gmlek giyer ben beyazlar cogalsın dıye yıkamam 2 gun sonra tekrar degısır ustunu yaklasık 10 gmlegı war hepsi temizdir illa o beyazı ister neymiş hemen herşey yıkanıp ütülencekmiş yapmıcaaksam kuru temızlemeye wercekmişim öle diyoo

sen bana konuşucağına tabağını mutfağa koy sifonu çek de bakalım nedicek

moralini bozmak istemem ama düzelecek gibi görünmüyor,resmen bencillik.
Allah yardımcı olsun diyeyim.

Sifonu çekmemek..İğrenç.

ya tırstım valla benim erkek arkadaşım da böyle geçen hatta konu açtım yardım edersin fln diye adam nuh diyor peygamber demiyor da ne yapmak lazım bu adama böyle hayat istemiyorum ben de

yaa anlamadığım annesıde calısıyo memurr ona damı böleydikii

ücretsiz izin falan almıştır çocuk küçükken, küçüklükten başlayarak her işini annesi yapmıştır, hiç sorumluluk vermemiştir çocuga, her şeyi hazır önüne getirmiştir, üstüne çok düşmüştür. babası da aynı şekildeyse çocuk onu da rol model almıştır belki...yurtta kalmamış mı eşiniz hiç?

sifonu çekmeyen adam umutsuz vaka demekdir bence
hadi arada unuttu diyelim bi kere bile çekdigi olmazmi ?
çocuk olunca ayvayi yedin sen
$u an senin elinde bi çocuk var zaten edecek sana iki çocuk..

bu arada benim çcouklar basiyo sifono buyuk 4.5 ya$inda kuçukde 3 :)
kiyafetlerini , oyuncaklarini toplarlar , yediklerinin çopunu çope atarlar , çama$ir bula$ik makinesini bo$altmada yardim ederler, çama$ir asarlar :))
senin kocadan ileri durumdalar du$un ..

Allah yardımcın olsun:26:

eşini kınamayayım sonra benimki de öyle olur ama durum kötü.

bence yapma zaten kolunda kötüymüş.
gelen de pasta yemesin de eşinin aldığı şeyleri yesinler.

bir hafta boyunca hasta olduğunu düşün ya da aynen öyle yap o hafta hiç iş yapma.
merak etme kimse bak yapmamış ne pis kadın böyle demez.
hastasın sonuçta.
bir yerde karşı karşıya kalması gerekiyor eşinin. yoksa öğrenmesi zor.

bence hiçbir türlü değişmez alışmışlar çünkü rahata bu erkekler..nasılsa yapan var.sifonu çekmeyen bir insan evin pis olduğunu umursamaz bile,senin iyileşip yapmanı bekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…