Çekmesi cidden çok güç bir durum.. :/
Biraz elini eteğini çekip o şekilde mi ders vermeye kalksan acaba tatlım?
Yani dağınıklık bi zaman sonra tak eder mi ki acep? :/
wc nin sifonunu bile çekmiyorsa yapıcak birşey yok canımbaştan alıştırıcaktın benimde babam öyle mağlesef ama büyük konuşturmasın Allah ben böle kocayla yaşıyamam babadan artık illallah etmiş olduğumdan çekemem yani ben bu hayatta başkasının sifonunu çekmeye gelmedim öteki şeyler neysede bu sifon çekmeme falan çok pis bişey bence Allah yardımcın olsun canım
amiinn :) yaa asıl problem şimdi değil şimdi ben sağlamım bebegım falan yok yapıyorum hanı çok güçte gelmiyo ama bı kaç yıl sonra coluk cocuk oluncada mı bole olcak
mağlesef öyle olucak canım korkut ben böyle yapamam de çocuğumuz olunca evle ilgilenemicem evi b*kmu götürücek de ciddi bir konuşma yap canım
sen bana konuşucağına tabağını mutfağa koy sifonu çek de bakalım nedicek :27
gülüp geçiyo canımmm ıkı gun sonra yıne baslıyoo şura şoyle bura böylee
kötü alışmış zamanında. anneler yüzünden...
yaa 2 yıllık evliyim eşimin bana yardım ettiği bir günü hatırlamam. sabah gec kalkıyoruz anıden bı misafır gelicek olur hafta sonu ben pasta borek girisirim diyrum şu odaya bi süpürge tut ben anlamam tamam diyorum şu çöpü kapıya koyy asla onu bıle yapmaz daha once bı ameliyat gecrdim we kolumu yormamam gerekiyo dün perde yıkadım onu bile asmadıı yaaa sinir oluyorum yanii söloemesi ayıp adama klozetin sfonunu çektiremiyorum yaaa wcde sigara içer küllerini yere dökerr misal yere düşmüs bi pecete ee gülüüüm bunu cope at bilerek atmadım ve bana bunu 4 defa soledi kendi alıp atmıyo yaa misal akşam ewe gelir ben yemek hzırlarım yer bı kanepeye cekılır yattıgı yerden caynı ıçer alrım ardından cerez kola ardından meyve ve en son dondurma her akşam bnları kesın ıster ve her götürdüğüm yiyeceğin arasında sıgara ıster onu bıle kalkıp içmez yediği bişeyii asla mutfaga bırakmaz yere koyar ben alıcam haa mutfakta amerikan mujtfak uzak falan değil yanii bi annemlere gderım kalmaya ewe bı gelirim 2 gun sonra ew rezil halde ben yokken ewde hıc yemek yemez gelip yediği meyvenın cerezın kabınıda makınaya bıle atmaz içinde kabuklarla tezgaha bırakırr bu ne yaa
yaa anlamadığım annesıde calısıyo memurr ona damı böleydikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?