yukarıdaki cevap başka bir arkadaşın sizinle benzer sorununa verdiğim cevaptır.aynı sorun bizde de var.yıllardır hem de.ben de bu konuda psikiyatra gittim.bana işten yavaş yavaş elimi eteğimi çekmemi,kendi dolabını açınca yıkanmış kurutulmuş katlanmış çamaşırlarını görmemesi gerektiğini,eşinizin eve gelince ''dinlenmem gerekiyordu hayatım yemek yapamadım'' cevabını sık sık duyması gerektiğini,gerekirse bu süreçte evin wc kokusundan geçilmeyeceğini ama üzerimdeki sorumluluğu derhal atmam gerektiğini,yoksa harap olacağımı söyledi psikiyatri doktorum.ben de bir süre öyle yaptım.Ki; biz kadınlar erkekler gibi değiliz maalesef iş yapmadan duramıyoruz.eşim yemek yapmaya eve süpürge tutmaya başladı.makinaya çamaşır atıyor ama beyazlar renkliler bi arada:) neyse...biz uzmandan daha iyi bilemeyiz heralde.hala olmuyorsa yapacak bişey yok,uzman ''biz erkeklerin doğasında yok ev işleri,neden beliyorsunuz ki?dedi.haklıydı.
hayatı paylaşmak konusunda ise karşınıza alıp konuşmalısınız.kavga ile çözülüyorsa edin.ya da ne bileyim çözümü siz bulun,bulamıyorsanız da bişey beklemeyin derim ben.hani bir söz var ya bu deve güdülecek,ya bu diyardan gidilecek.siz hiç eşinden önce eve gelip evi temizleyip yemeği yapmış halde bekleyen bir koca duydunuz mu?vardır elbet ama azdır.çok şey bekleyip kendinizi üzmeyin derim.burda benim eşim her gün her işi yapar beni hiç yormaz diyen kadın parmak kaldırsın???
hiç bilmiyorummmm
ne kadar süre çıkıp evlendiniz?
bence bu duruma alışmaya çalış çünkü değişmez değiştiremezsın
ya en başında oda görevlerını bılecekti ama şimdi çok geçneden bukadar yuz verdınmı
sankı eli kolu tutmuyıo gıbı surekli bişiler beklıyo anlamadım yaa her akşam onları yıyosa çatlar vallla hem yapmıyo bişi hem ağzı boş durmuyo getır götür bıde bulaşık yıka çok sınır bozucu
artık yapmıycam falan desende sadece kavga ettiğinle kalırsın adam sıfonu çekmıyoyaa ona yıkanmakta kım bılır nası zor gelıyodur ben burdan sınır oldum
ahhh ahhh kac defa soylüyorummm anlamıyokiii ayy birde huysuz herseyı tam takım ütülü olcak temiz olcak misal beyaz gomlek gıyer onu cıkartır baska bı gmlek giyer ben beyazlar cogalsın dıye yıkamam 2 gun sonra tekrar degısır ustunu yaklasık 10 gmlegı war hepsi temizdir illa o beyazı ister neymiş hemen herşey yıkanıp ütülencekmiş yapmıcaaksam kuru temızlemeye wercekmişim öle diyoo
sewgili hiç olmadık cnm görücü usulu 6 ay nisanlı kaldık sonra ewlendik
tanışma faslı biraz daha uzun olsa daha iyi olurdu.tabiki evi anlamazdın ama en azından başka sorumluluk alabiliyormu az çok bilgi edinebilirdin. neyse geçmiş artık zaten ama üzüldüm yani birde çalışıyorsun.yapma sende ya yada sen hiç bir şeye elini sürme kadın tutsun kendi parasıyla.sen hizmetçisi değilsin sonuçta
gömleklerıne gosterdıgı ozenı bıraz da sıze gösterse bence.. hızmetçısı varmış gıbı muamele edıyormus gıbıme geldı benım evlılıkten zıyade
ilk sayfadaki yorumunda dikkatimi çekti gömlekler ütülü olmassa kuru temizlemeye verecekmiş yazmışsın e bırak versin neden kendini yoruyorsun ki küller yerdeyse bırak kalsın alma mesela birazda senmi kendini çok yoruyorsun acaba
canım nası almıyım aniden bi gelen oluyoo ne diicem kocam temizlesin diye bıraktım mı deyiim :) ayy rezıl olurumm
e evet biraz öyle diceksin ayruca kuru temizlemeye neden vermedin, madem sorun etmiyor götür gömlekleri kuru temizlemeye ver ütülü gelir zaten madem paraya acımıyor kuru temizleme konusunda acımadığına göre eve temizlikçi al sifonu çekmeye gelince o konuda bişi diyemicem ama bence biraz sende fazla alıştırmışsın
birde sana bir önerim cinselliğin ödül ve ceza olarak kullanılması karşıyım ama işler çok şu işimi yapayım öyle yanına geleyim dersen cinsellik beklediği anda kalkıp yardım eder diye düşünüyorum
yani diyelimki gece yatak odasına gitmek istiyo dur şunu toplayım dur bunuda toplamamışsın şunuda yere atmışsın öyle bunları bitirmem lazım de ama sende yardım edersen o işte erken olur de ve daha aktif ol yardım ettiğinde etkili olur diye düşünğyorum
canım o kıyarda ben kıyamıyorum işte solediğinide denerim ama muhtemelen benim odun uyurrr :)
o sana kıyıyor aama sen paraya kıyamıyorsun, kusura bakma ama hak ediyorsun ozaman mızmızlanma
ben senin yerind olsam madem önemsemiyor haftada bir en azından kadın alırım yardımcı misafirmi gelecek dışardan pasta alırım, hatta akşam yemeklerini bile arada dışardan söylerim
yani bence kıyamıyorsan boşuna mızmızlanma eşine
amacım seni suçlamak değil yanlış anlama ama gerçeklerde böyle
ayırca bunu böyle alıştırırsan eşin her gün uyucak değil ya :)))
tatlım hemen bir yardımcı bul haftada 2 falan gelsin sakın paraya acıma bırak o acısın..cebinden çıktıkça..
sen hiç bişeye elini sürme 2-3 hafta falan çamaşırları kuru temizlemeye ver hatta sen verme onun eline ver o götürsün..
parası böyle abuk subuk şeylere gittikçe anlar az da olsa yardım etmeye başlar..sonra der ya şu kadını haftada birmi alsak böyle çok
masraflı oluyor diye..sen de dersin ozaman sen yapıcaksan haftada bire indirelim..sen de arkasını toplama anlasın
ne demek sen hizmetçi misin edepsize bak..
bu dediğimi yap ben sevmiyorum pis ev dersin gücüm de yetmiyor kadın gelsin parası gittikçe gözüne batmaya başlar...kaç wc var bilmiyorum eger 2 taneyse sen öbürünü kullan..
o pis pis kendininkini kullansın..
sana güveniyor belli yoksa okadar pislikte kimse yaşamaz....
Esinizden hic yardim talep ettiniz mi bu rahtsizlignizi dile getirdiniz mi,tatli tatli iyilikle konusup?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?