Eşim bana pasakli dedi ve kiyamet koptu

Eşin biraz kabaca davranmış iyi bir şekilde söyleyebilirdi...
bende el temizliğine çok önem veririm ..hatta bazen eşime yemeğe oturunca elini yıkadın mı ,veya eve girince ellerini yıkadın mı ?? filan diyorum ...

Iyi de çocuğun poposunu elinle silmedin ya

Adam bence alt değiştirmeyi bilmiyor öğrensin

Elini bir kere yıkaman yetmiyormuş ya o yıkasın 5 kez

İnsan nasıl böyle derya karşısında ki çocuk sanki, yada illa söylycekse desin ki askım elini istersen bi kere daha yıka mikrop kalmasın sana bi zararımolmasın filan
Ben biraz takıntılı olduğum için 2 -3 kez yıkarım ama temiz yıkanırsa bir kerede yıkanabilir

Slm kizlar.. Cok sinirliyim suanda bile. Dun oglumun altini degistirdim. Esim de lavaboda elini yikiyodu. Ben de elimi yikamaya gittim. Bi defa yikadim ve ciktim. Arkamdan bagiriyo bi defa mi yikanir el, cocugun altini degistirdin falan diye. Ben de evet dedim hep bi defa yikiyorum. Basladi bagirmaya.. Nasil bi defa yikarsin, pasaklisin, senin elinden yemek yemem artik. Cabuk bi daha elini yika diye. Ben de normal soylese yikardim ama bu cumleleri soyledigi icin yikamadim. İyice sinirlendi falan. Baya tartistik.
Ya siz elinizi kac defa yikiyosunuz ki? Bana 1 yeterli geliyo. Ve bu tartismada hakli oldugumu dusunuyorum, cok abartti. Daginik oldugumu kabul ediyorum ama asla pasakli diyemez bana. Dikkat ederim temizlige..
Niye buraya yazdim onu da bilmiyorum..

Elinize bir şeyler bulaştıysa bence de 2 kere yıkanmalı. Ama üslubu yanlış olmuş.

Gören de afedersiniz ama çocuğun b*kunu avuçluyorsunuz sanır. Fakat bence sorun etmeyin. Daha dün burada "eşim sifon çekmiyor, tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkamıyor, fazla da banyo yapmıyor hatta sonrasında banyo yapmaya üşendiği için ilişkiye bile girmekten kaçıyor" diyen biri vardı. Temiz adama muhtaç kaldık yani konuyu okuyunca. Bence titizse boşverin, pis olmasından iyidir. :D

El nasıl 2 defa yıkanıyor, suyu kapatıp tekrar mı oluyor. Her insan bir kerede birdefa yıkar.

Slm kizlar.. Cok sinirliyim suanda bile. Dun oglumun altini degistirdim. Esim de lavaboda elini yikiyodu. Ben de elimi yikamaya gittim. Bi defa yikadim ve ciktim. Arkamdan bagiriyo bi defa mi yikanir el, cocugun altini degistirdin falan diye. Ben de evet dedim hep bi defa yikiyorum. Basladi bagirmaya.. Nasil bi defa yikarsin, pasaklisin, senin elinden yemek yemem artik. Cabuk bi daha elini yika diye. Ben de normal soylese yikardim ama bu cumleleri soyledigi icin yikamadim. İyice sinirlendi falan. Baya tartistik.
Ya siz elinizi kac defa yikiyosunuz ki? Bana 1 yeterli geliyo. Ve bu tartismada hakli oldugumu dusunuyorum, cok abartti. Daginik oldugumu kabul ediyorum ama asla pasakli diyemez bana. Dikkat ederim temizlige..
Niye buraya yazdim onu da bilmiyorum..

o patlama noktası olmuş bence.
size takık anlaşılan temizlik ve düzen konusunda.
ben de çok titiz bi tipim ve en az 2 kez yıkarım.
haklı olabilir, ama bağırmamalıydı, çocuk değilsiniz neticede.

Eşiniz çocuğun altını değiştirirken dirseklerinize kadar bezin içine batırdığınızı mı düşünüyor acaba ? Ben de bir kez yıkarım ama ben genelde gir çık her işte elimi çok yıkarım çocuklu ev illaki dağınık olur. Böyle kadın işine karışan çok bilen erkekler sinir bozucu oluyorlar... :KK12:

Bir kutu eldiven alın birde saç bonesi ağızlıkta alın çocuğun altını değişirken bu teçhizatı kullanın mümkünse. :D
Çocuğun altını özellikle dışkı yaptığın da eşinizin burnunun dibinde açmaya özen gösterin :D

İnşallah bu akşam önüne yemek koymamışsınızdır

Bozdede tam tersi. Eşim 2 kere yikar ben 3-4 kere.
1 kere bana gore cook az kimine gore yeterli.
Bilemedim.
Ama tepkisini cok abartmis.

Sacmalamayin beee bebeginizle ilginenin yazık:anne: :KK46:
Baska bi derdi vardir biseydir sizin gozunuzden kaçan baska seyler olabilir buyutmemeye calisin, sonra burnundan getirisiniz:KK62:

Bir ev haniminin eli zaten günde 100 Sefer mutlaka suyun altına giriyordur zaten.. O nasıl bir hitap şekli Allah aşkına.. biraz daha kibar olabilirmiş kendisi kaç kere yıkıyor acaba bir seferde?

Yersen adam değilsin deseydin

1 kere adam gibi yıkarım elimi yeter.
Yemek yapmaya başlarken de yikiyoruz zaten al sana iki

Bebek kakasi çok temiz sanki. :KK70: Abartıp bebegin kakası süt kokuyor soyle temiz boyle temiz filan demişlerdi hiç unutmam. Bigun yemeye kalkcaklar diye korkuyorum. :KK70:
Bence yasli insanla bebegin altinin bir farki yok ama insan gibi söyleyebilirdi esi cok tantana yapmis evet.

Emin olun çok fark var bizzat gördüm

Back
X