Eşim bana pasakli dedi ve kiyamet koptu

ozlemm02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
330
153
103
Slm kizlar.. Cok sinirliyim suanda bile. Dun oglumun altini degistirdim. Esim de lavaboda elini yikiyodu. Ben de elimi yikamaya gittim. Bi defa yikadim ve ciktim. Arkamdan bagiriyo bi defa mi yikanir el, cocugun altini degistirdin falan diye. Ben de evet dedim hep bi defa yikiyorum. Basladi bagirmaya.. Nasil bi defa yikarsin, pasaklisin, senin elinden yemek yemem artik. Cabuk bi daha elini yika diye. Ben de normal soylese yikardim ama bu cumleleri soyledigi icin yikamadim. İyice sinirlendi falan. Baya tartistik.
Ya siz elinizi kac defa yikiyosunuz ki? Bana 1 yeterli geliyo. Ve bu tartismada hakli oldugumu dusunuyorum, cok abartti. Daginik oldugumu kabul ediyorum ama asla pasakli diyemez bana. Dikkat ederim temizlige..
Niye buraya yazdim onu da bilmiyorum..

Bu elimi ne kadar kirlettiğimle ilgili bir şey aslında. Bir de sabunun kalitesiyle.
Çok sık el yıkarım antibakteriyel sabunsa 2 defa yıkamaya gerek görmüyorum.
Bir de elini suya gösterip çekenler var ki sinir olduğum şey.

Ben pasaklı değilim
Sen takıntılısın deseydin
Terbiyesiz
Kendi değişsin bebeğin altını, sonra isterse 10 kez elini aklasın paklasın
Yemek yersen elimden namertsin deseydin, ay çok sinirlendim
Bi el yıkamadan nerelere gitmiş mevzuu

Abartmış biraz. Hadi yaşlı birine bakıyor olup altından alsaydınız haklı da, fazla büyütmüş.
Çocuk olan ev mum gibi de olamaz zaten tabi ki dağınık olacak.

Aynen yaa.. Kendi bi defa alt degistirmis degildir. Neymis cok temiz titizmis, degistiremezmis. Daha bana laf soyluyo ve o kadar abartti ki. Tamam belki cok titiz kisiler 2 defa yikiyodur ama ben 1 defa yettigini dusunuyorum

duruma göre birde yıkarım iki defada.üç defa da.

ama ortak çocuğunuz için eşin böyle söylemesi garip. belli ki başka birşeye sinirlenmiş.

senin kocana göre ben baya tiksincim o zaman.. ben de 1 kere yıkarım ama normal ev düzeninde baya dağınığız.. oğlum akşama kadar nasılsa dağıtıo die el birliğiyle dağınık yaşıyoruz. akşamları o yattıktan sonra topluyoruz. elinde havuç salatalık geziyor bazen yere döküyor felan.
kısacası biz ailece dağınık ama mutlu bir aileyiz. kirlenmek abartılacak, sağlığı tehdit edecek boyutta olmadıkça güzeldir be..

Aynen yaa.. Kendi bi defa alt degistirmis degildir. Neymis cok temiz titizmis, degistiremezmis. Daha bana laf soyluyo ve o kadar abartti ki. Tamam belki cok titiz kisiler 2 defa yikiyodur ama ben 1 defa yettigini dusunuyorum
Titiz diye çocuğun altını değişmez miymiş
Eee sende öyle olsan
Çocuk pişik olur pislik içinde kalır
Eşinin kafası güzelmiş

Ben de en az 2 defa yıkarım. Bana da 1 kez olmaz gibi geliyor.

Zaten sanırım minimum 25 sn el yıkamak lazımmış. Hani şu meşhur Happy Birthday şarkısını baz alın diyorlar.
Hep 1 defa yikadim acikcasi simdiye kadar ama olmasi gereken nasildir bilmiyorum. Normal bi sekilde soyleseydi, yikardim da

Back
X