- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Yatakları ayırma ama biraz mesafeli dur mesela konuşurken bir yabancıyla konuşur gibi konuş mümkün mertebede diyalog kurma ki ondan soğuduğunu anlasınKızlar beni bilen bilir açtığım konulara denk geldiyseniz gelelim son 3 güne....
Dün kv lerle yemeğe gitmek istemedim çünkü kızım durmuyordu gittik gezdik eşimle ama kv durmadan oğlunu aradı telefonda ne dedi bilmiyorum ama esim bana kötü davranışlarda bulunmaya başladı.
Hakaret, aşağılama, konuşurken çok konuşuyosun git yat demeler, bundan önce de kötü davraniyodu ama dün ki olaydan sonra daha kötü oldu. Kimseye anlatamadım rahatlamak için yazıyorum şimdi öküz hakaret etti emirler yağdırdı gitti yattı bende oturma odasında yatayim diyorum. Bu işte kv lerin parmağı var galiba okudugunuz icin tesekkurler iyi geceler hanımlar...
Çok iyiydi bana karşı sadece ailesine duskundusizin nasıl bir ilişkiniz var....
O zaman biter işte kuzum af yokEsine pislikmis gibi davranan erkekten hayir gelmez. Bosuna kurek cekiyorsunuz. Acik ve net konusuyorum cunku sonraki adimlarini biliyorum. Fiziksel siddetle devam edecektir suphen olmasin.
Evet kuzum genelde öyle oluyo ama halen anlamsız bir şekilde cocuksuzmusuz gibi davranıyorKoz vermemek için git kv.ye
Yani biliyosun canim böyle olacagini kendine bile bile laf soylettirme
Ama öbür taraftan caktirmadan bebeği onlarin kucagina veriver hani tut anne bebegi ben sofrayi topliyayim felan deyiver , yada babasina ver, boylelikle onlar da strese girer kucaklarinda bas bas bagiran bebekten. Sonra belki esin hadi bu böyle olmicak deyip eve gidelim der
Diyorum sen cocukla git gel bende biraz kafa dinleyim anca bosanirsak sensiz giderim diyoEşin tek basina gidip gorup gelseydi. Bunlar olmazdi.
senin konularini okudum canim da simdi söyle birsey var,sen uzak durdukca esin kuduruyor,hani bir konu acmistin ya esler evlendikten sonra neden aileye daha cok düsüyolar diye , o sadece esi uzak davrananlarda oluyo inan.
Sen ara, git gel nadir de olsa,kocana dirdir etme bak gör nasil degisiyor,Degismezse bisey bilmiyorum...bide böyle dene,zorla kendini.
Ne demisler ? Ya bu deveyi güdüceksin,yada bu diyardan gidiceksin
kocan nasil agzinin icine bakicak kendin bile sasicaksin inannnn
valla kk da kaynana mağdurları ne çok bendeAAy keşke kuzummm
Aynen yarın ölecek o da başıma kalacak eeşim kafama kakacak haklısın galibavalla kk da kaynana mağdurları ne çok bende
sizden biriyim canım bana etmediği kalmadıı
ama eşim gördü gitmiyordum ben hiç
eşime hep dedim sen git ben senin olmadığın yere gitmem dedi
sanırım karını falan getiremiyon bi derler falan diye düşündü herhalde
sonra dedim
yarın öbür gün ölüp kalcaklar senn yüzünden falan der sonra
ölümlü dünyaa
ona o kadar iyi davrandım kii feleği şaştı
eşimde çok mutlu oldu
ben o kadar komik iğneliyorum ki eşimde kahkaha atıyor artıkk
boşver git durmuyorsa ver eşinin kucağına çocugu sende sohbet ett derse
ay canım bişey konuşuyoruz 2 dkk bakıver de
aynen canım bende bana neler etti ama büyüktürAynen yarın ölecek o da başıma kalacak eeşim kafama kakacak haklısın galiba
Canim eşin demek ki o konuda biraz takintili. Sonucta o her ailesini gormek istediginde sen istemeyebilirsin aynisi senin kendi ailenle gorusmen icin de gecerli.Diyorum sen cocukla git gel bende biraz kafa dinleyim anca bosanirsak sensiz giderim diyo
evlen canım bence mükemmel bişeyYok ben evlenmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?