Eşim bana salak diyor

demek ki yeterince kızamamışsın. düşünüyorum da eşim bana sıradan bir tartışmada salak dese uyarsam yine dese vuru kapıyı çıkarım. ben eşime böyle bişey demiyorsam o da bana dememeli.
Kızdım küstüm ne yapayım aileme mi söyliyeyim kızdığı konuda haklı ama salak demesine gerek yok

Kızdım küstüm ne yapayım aileme mi söyliyeyim kızdığı konuda haklı ama salak demesine gerek yok

yok yok aileye söylemek en son şey bile olmamalı. ben eşlerin tartışmalarını ailelerine söylememesi gerektiğini düşünürüm. eşim bana öyle dese vurup kapıyı çıkarım. bir misafirhane de falan kalırım sanıyorum. ha ne zaman ki arar hatalı olduğunu söyler o şekilde konuyu kapatırım.

Sizin o lafa özellikle çok sinirleneceğinizi bildiği için bilerek yapıyor belli ki.Herşeye rağmen söylemekten vazgeçmediyse battı balık yan gider hesabı bende ağzımı bozardım sanırım,nasıl hissettiriyormuş anlasın.

Uyardığınız halde devam ediyorsa oda onun terbiyesizliği. Böyle kişiler terslenmeyi hak ediyor işte.

Konuştuğunuz ve uyardığınız halde hala devam ediyorsa, tekrar uyarın tekrar konuşun. O bıkasıya kadar uyarın. Evlilikte saygı bence sevgiden de bir tık önde. Saygı bitince sevgi tüm sorunları halledemiyor, tek başına yeterli olmuyor. Tatlı bir dille o vazgeçene kadar tekrar tekrar konuş. Evlilikteki sorunların ev içinde kalması gerekli diye düşünüyorum. Sen elbet unutursun, aranız iyi olur ama aileler asla ama asla unutmaz.

Back
X