- Konu Sahibi bendekidurumlar
Bu denli inanilmaz nasil kocalarmis onlar acaba?İnanamayacaksın ama böyle kocalar var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu denli inanilmaz nasil kocalarmis onlar acaba?İnanamayacaksın ama böyle kocalar var
Dün akşam regl olmuştum ve karnım fena ağrıyor, eşim bunu biliyordu da bugün aramış akşam yemeğe çıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle dedi , birlikte gideceğiz, bende önce bana sorsaydın dedim ayarladık artık konuştuk dedi. Bende tamam dedim bundan sonra bana birşey ayarlarken sorarsan sevinirim dedim. O da tamam iptal ediyorum bundan sonrası da yok dedi. Neyse tartışma falan derken eşim sonuç olarak özür diledi ve konu hallolmuş gibi duruyor. Ama o bunu hep yapıyor. Benim içimde kalıyor ya kalbim kırık kalıyor öyle, hemen affediyoruz,ben yüzüne gülüyorum yine ama içimde birşeyler kalıyor, her düşüncesizlikten.
Daha önce de evde otururken ben birlikte vakit geçiriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı çıkalım demişti ve çıktı arkadaşıyla.
Geçenlerde de beni yemeğe çıkardı yemekten sonra da arkadaşlarla okey oynamaya gideceğiz dedi, benim gitmesini istemediğimi biliyor çünkü bu aralar çok fazla olmaya başladı. Beni yemeğe çıkarmasını rüşvet gibi gördüm bak seninle de çıkıyorum, ilgileniyorum der gibi sevinemedim yanitabi ben eşime bunları sürekli söyleyip de dile getirmiyorum işte içimde birikiyor. Tartışıyoruz, özür diliyor , bitiyor
Hem ağrım vardı, hem de stres vs. ruh halim buluşmaya uygun değildi , bir de ben zaten sosyal biri değilim, belki sosyal olan ve gezmeyi sevenler için kabul edilebilir. Hatta duyduğuna sevinir, biliyorum ama benim önceden haberim olması lazım. Eşime de dedim kendimi iyi hissetsem belki de böyle birşey demezdim direkt gelirdim ama ben genelde plansız şeylere hazır olamıyorum , önce haberim olması lazım diye. Haftasonu gideceğiz zaten haftasonuna almışBence aşırı abartmışsın regl olunca ne oluyor yani bir ağrı kesici içsen yarım saatte ağrın geçer. Adam sanki eve misafir çağırmış gibi davranmışsın. Eşin tabi bir daha seninle dışarı çıkmayı istemez. Biraz anı yaşamayı öyle çok plan program yapmamayı da bilmek gerekiyor.
Bak buraya kadar sessizce okuyordum ki burda bi plaket verilmeli demeden geçemeyeceğimAni olanlar zaten genelde haftasonu planı oluyor. İzmirde olmanın avantajı maksimum 4 saatte bir sürü tatil beldesine, yarım saatte plaja varıyoruz.
Ama bir bayramda arife günü plan yapıp, 7 kişiye yer ayarlamışlığım da var. O büyük başarıydı bence![]()
Eşinin dış güzelliğine bakmayan kalbini seven, sırf dağınık giyiniyor diye ya da kilo aldı diye gözü dışarıya kaymayanBu denli inanilmaz nasil kocalarmis onlar acaba?
2 saatte çeşme ılıcadayımAni olanlar zaten genelde haftasonu planı oluyor. İzmirde olmanın avantajı maksimum 4 saatte bir sürü tatil beldesine, yarım saatte plaja varıyoruz.
Ama bir bayramda arife günü plan yapıp, 7 kişiye yer ayarlamışlığım da var. O büyük başarıydı bence![]()
Demek ki eşin sosyal ve böyle aktivelerden zevk alıyor. Sende bu konularda biraz toleranslı olmaya çalışmalısın eğer sosyal fobin varsa bununla ilgili destek alabilirsin. Kendimi eşinin yerine koyuyorum benim eşim spontane planlara hep karşı çıkıp canımı sıksa bir noktadan sonra onsuz planlar yapar arkadaş çevremle daha çok takılır onu evde yalnız bırakırdım. Böyle küçücük meseleden keyfimin kaçırılmasını tartışma ortamı yaratılıp gerginlik çıkmasını kabul edemem. Evlilik iki kişinin birbirine uyumlu olması demek orta yolu bulmazsanız huzurlu olamazsınız.Hem ağrım vardı, hem de stres vs. ruh halim buluşmaya uygun değildi , bir de ben zaten sosyal biri değilim, belki sosyal olan ve gezmeyi sevenler için kabul edilebilir. Hatta duyduğuna sevinir, biliyorum ama benim önceden haberim olması lazım. Eşime de dedim kendimi iyi hissetsem belki de böyle birşey demezdim direkt gelirdim ama ben genelde plansız şeylere hazır olamıyorum , önce haberim olması lazım diye. Haftasonu gideceğiz zaten haftasonuna almış
Misafir geliyor sandım glkglkf
Adam ne kadar düsüncesiz yemege cıkarmıs
Bi agrı kesici alıp gidebilirsiniz yani.Ne var bunda bukadar abartacak?Reglide bu kadar abartlıyorsa,dogum yaparken falan düsünemiyorm sizi gkgfkfg