• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana sormadan plan yapıyor

Gece 12’de arkadaşlarla otururken karar verip rezervasyon yapıp, hazırlanıp ertesi sabah tatile çıkmışlığımız var 😂

Deniz çantam, hamam çantam, piknik çantam hazır bir şekilde kilerde durur, bir hadi dediği anda evden çıkarım.

Seyahatte kullandığım şampuandı, deodoranttı, diş fırçası macunuydu, güneş yağlarıydı falan ayrı ayrı çantalarda valizin içinde durur. Kıyafetleri atar yine 15 dakikada bir haftalık seyahate hazır olurum 😂

Az gezenti değilmişim ben de😂

Her çantam, kıyafetim hazır olsa da; assla epilasyonum hazır olmaz. Asslaağ ahshs

Lazere git. Olmadı jilet denen bi icat var bebem 😂

Lazere gittim; 389743 kez eleman değiştirdiler, her yeni gelenle aylık tanışır olduydu kukum. Ağdacılardan bu yüzden kaçmıştım zaten. Salondakilerle hatta altını çize çize konuştum "Bakın benim de bir utanma limitim var, 3738 farklı insandan sonrasını bünyem almıyor" tadında. Ama daha deneyimli personel arayışıydı yok pandemi süreciydi bilmem neydi derken çok eleman değişimi oldu işte, geçmişler ola kaçtım oradan da. (Hala beleş hakkım var, gitmiyorum ahshs)

Jilet de bana uygun değil, batıklarım var. İstediğim pürüzsüzlüğün yakınında bile değil. En güzeli lazerdi de işte. Utanacağım geldi.
Ula ne dertli çıktım ahshs

Lazere gittim; 389743 kez eleman değiştirdiler, her yeni gelenle aylık tanışır olduydu kukum. Ağdacılardan bu yüzden kaçmıştım zaten. Salondakilerle hatta altını çize çize konuştum "Bakın benim de bir utanma limitim var, 3738 farklı insandan sonrasını bünyem almıyor" tadında. Ama daha deneyimli personel arayışıydı yok pandemi süreciydi bilmem neydi derken çok eleman değişimi oldu işte, geçmişler ola kaçtım oradan da. (Hala beleş hakkım var, gitmiyorum ahshs)

Jilet de bana uygun değil, batıklarım var. İstediğim pürüzsüzlüğün yakınında bile değil. En güzeli lazerdi de işte. Utanacağım geldi.
Ula ne dertli çıktım ahshs
O zaman lumea almalısın cicim. Utangaç kadınlara bire bir 😂

O zaman lumea almalısın cicim. Utangaç kadınlara bire bir 😂

Ondan emin olamadım gitti bir türlü kaç senedir, düzenli baş edebilir miyim ki diye ve dahi ilk lazere başlarken de tüyler daha bi incelsin-azalsın da evde devam ederim diye alacaktım. Ona bi ayar çekeyim, canıma yetti yav. Yine bi şey çıkmazsa aldıram ahshs

Ondan emin olamadım gitti bir türlü kaç senedir, düzenli baş edebilir miyim ki diye ve dahi ilk lazere başlarken de tüyler daha bi incelsin-azalsın da evde devam ederim diye alacaktım. Ona bi ayar çekeyim, canıma yetti yav. Yine bi şey çıkmazsa aldıram ahshs
Valla ben memnunum. Elin alıştıktan sonra 20 dk falan sürüyor tüm vücut. Ki benimki en eski modeli muhtemelen.

Bunu, esiniz sizi kanka yerine de koysun, baskalarini aramasin diye mi yapiyorsunuz? Yoksa gercekten icinizden boylesi erkek gibi carcabuk hazirlanip 1 ayagi kapida, hemen cikacak modda, diken ustunde yasamaktan keyif aldiginiz icin mi bu sekilde davraniyorsunuz
Hazirlanmaya vakit ayirmak kimi kadin icin zevk olabilir. Dert olarak gorulmeyedebilir kimisinin nezdinde. Sizin yorumunuza istinaden ne yazik ki gercekler bambaska. Hem 5 dk' da haizrlanip hem de Paris Hilton gibi gozukulmuyor etrafta.
Yoo ben 5 dk ya paris hilton gibi oluyorum :dondurma: ayrıca 16 yıldır eşimle birlikteyim bi kere benden once hazırlanamamıstir hep ben onu beklerim bu kadınlar bekletir klişesi bitse mi artık :işsiz:

Bunu, esiniz sizi kanka yerine de koysun, baskalarini aramasin diye mi yapiyorsunuz? Yoksa gercekten icinizden boylesi erkek gibi carcabuk hazirlanip 1 ayagi kapida, hemen cikacak modda, diken ustunde yasamaktan keyif aldiginiz icin mi bu sekilde davraniyorsunuz?
Sac, makyaj, kiyafet uyumu derdi olmaksizin vakit kaybetmeksizin hazir demek oluyor.

Bir konu daha kocamın kadın, benimse erkek olabileceğimi daha sorgulatmasın bu bünyeye, artık minnoş ruhum kaldırmıyor ahsshsh

Eşimi kapıda hazır beklerim; kendisinin hazırlığı tören gibidir. Kıyafetlerini seçer, uyumuna bakar ve dahi sorar da bana, saçlarını tarar ve düzleştirdiği de olur (Uzun saçlı erkekler de olabiliyor hayret edersin ve benden de uzun saçlı), sakalına da fön çeker üstelik. Her dışarı çıkacağında duş alır, duş süresi benden uzundur. Ayakkabılarını kontrol eder, siler (Evet her seferinde) ve daha pek çok ayrıntı.

O hazırlanana kadar istersem sıfırdan iki kere saç yapar bozar, makyaj yapar silerim ki full makyaj yapmak tarzım değil. Tek kalem, maskara yeter çoğu kez ve saçımı tarayıp toplamam da.

Bu genellemeleri bırakın artık.

Bir konu daha kocamın kadın, benimse erkek olabileceğimi daha sorgulatmasın bu bünyeye, artık minnoş ruhum kaldırmıyor ahsshsh

Eşimi kapıda hazır beklerim; kendisinin hazırlığı tören gibidir. Kıyafetlerini seçer, uyumuna bakar ve dahi sorar da bana, saçlarını tarar ve düzleştirdiği de olur (Uzun saçlı erkekler de olabiliyor hayret edersin ve benden de uzun saçlı), sakalına da fön çeker üstelik. Her dışarı çıkacağında duş alır, duş süresi benden uzundur. Ayakkabılarını kontrol eder, siler (Evet her seferinde) ve daha pek çok ayrıntı.

O hazırlanana kadar istersem sıfırdan iki kere saç yapar bozar, makyaj yapar silerim ki full makyaj yapmak tarzım değil. Tek kalem, maskara yeter çoğu kez ve saçımı tarayıp toplamam da.

Bu genellemeleri bırakın artık.

"Sen dikkat et kocana, hep böyle hazırlanarak dışarı çıkıyosa tatlım kıps" uyarısı geleceğine benle bahse girmek isteyen var mı? ahshs

"Sen dikkat et kocana, hep böyle hazırlanarak dışarı çıkıyosa tatlım kıps" uyarısı geleceğine benle bahse girmek isteyen var mı? ahshs
Aklımdan geçmediyse ne olim. Tam öyle demez de “erkek çok hazırlanırsa benim hoşuma gitmez, herkesin hayatı farklı tabi” falan der. Sen altındaki metni al artık 😂

Ben de evin ocagini, makinelerini vs. Kontrol etmeden pek cikamiyorum. Dolayisiyla da kisisel hazirligin disinda bunlar da vakit aliyor. Ama esim, babam, erkek kuzenim yani cogunlukla ve genellikle erkekler, bunlari dert etmeden kolaylikla saniyeler icinde hazirlaniyor. Hayatimda hic acaba evde ocak acik mi kaldi diye evhamlanan erkek gormedim. Duymadim da.
Bak gene yanıldin bunlari hiç umursamam ama eşim çok takintikidır otobuse bineriz ocak açik kaldimi acaba der 🤦🏼‍♀️ ki hiç ocaği ogun kullanmamısizdır genellemeleriniz efsane 🤣

Bebek yok sanırım henüz valla dibine kadar gezin tozun. Yok regl olmuşsun, keyfin ev istiyor filan hikaye . Ne kadar gezsemde bebeğin uyku saatini geçemiyorum doğal olarak . On yatağa kon modundayiz . Fırsat varken sizde gezin. Rüşvetler de değerlendirin:D

Dün akşam regl olmuştum ve karnım fena ağrıyor, eşim bunu biliyordu da bugün aramış akşam yemeğe çıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle dedi , birlikte gideceğiz, bende önce bana sorsaydın dedim ayarladık artık konuştuk dedi. Bende tamam dedim bundan sonra bana birşey ayarlarken sorarsan sevinirim dedim. O da tamam iptal ediyorum bundan sonrası da yok dedi. Neyse tartışma falan derken eşim sonuç olarak özür diledi ve konu hallolmuş gibi duruyor. Ama o bunu hep yapıyor. Benim içimde kalıyor ya kalbim kırık kalıyor öyle, hemen affediyoruz,ben yüzüne gülüyorum yine ama içimde birşeyler kalıyor, her düşüncesizlikten.
Daha önce de evde otururken ben birlikte vakit geçiriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı çıkalım demişti ve çıktı arkadaşıyla.
Geçenlerde de beni yemeğe çıkardı yemekten sonra da arkadaşlarla okey oynamaya gideceğiz dedi, benim gitmesini istemediğimi biliyor çünkü bu aralar çok fazla olmaya başladı. Beni yemeğe çıkarmasını rüşvet gibi gördüm bak seninle de çıkıyorum, ilgileniyorum der gibi sevinemedim yani👿 tabi ben eşime bunları sürekli söyleyip de dile getirmiyorum işte içimde birikiyor. Tartışıyoruz, özür diliyor , bitiyor
Tamam iptal ediyorum dediginde cok sevinirim deyip iptal ettirmeliydiniz. Arkadaslarina bir mahcup olsun bakalim bir daha yapiyor mu oyle planlar.

Dün akşam regl olmuştum ve karnım fena ağrıyor, eşim bunu biliyordu da bugün aramış akşam yemeğe çıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle dedi , birlikte gideceğiz, bende önce bana sorsaydın dedim ayarladık artık konuştuk dedi. Bende tamam dedim bundan sonra bana birşey ayarlarken sorarsan sevinirim dedim. O da tamam iptal ediyorum bundan sonrası da yok dedi. Neyse tartışma falan derken eşim sonuç olarak özür diledi ve konu hallolmuş gibi duruyor. Ama o bunu hep yapıyor. Benim içimde kalıyor ya kalbim kırık kalıyor öyle, hemen affediyoruz,ben yüzüne gülüyorum yine ama içimde birşeyler kalıyor, her düşüncesizlikten.
Daha önce de evde otururken ben birlikte vakit geçiriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı çıkalım demişti ve çıktı arkadaşıyla.
Geçenlerde de beni yemeğe çıkardı yemekten sonra da arkadaşlarla okey oynamaya gideceğiz dedi, benim gitmesini istemediğimi biliyor çünkü bu aralar çok fazla olmaya başladı. Beni yemeğe çıkarmasını rüşvet gibi gördüm bak seninle de çıkıyorum, ilgileniyorum der gibi sevinemedim yani👿 tabi ben eşime bunları sürekli söyleyip de dile getirmiyorum işte içimde birikiyor. Tartışıyoruz, özür diliyor , bitiyor
Nezaketen olarak sorsa bile özür dilemesine gerek kalmadan tartışmadan çözülecek aslında. Arkadaşlarıyla gezmesinde de sıkıntı yok bana göre ama şahsen ben önceden söylemesini isterim bilgim olsun diye yoksa gidemezsin diyeceğimden değil evet küçük ayrıntı gibi görünen ama üst üste yaşanınca sıkıntı olan bir durum. Bunu oturup tekrar konuşun bakalım en azından bazı şeyleri önceden söyleyiversin :D

Bence aşırı abartmışsın regl olunca ne oluyor yani bir ağrı kesici içsen yarım saatte ağrın geçer. Adam sanki eve misafir çağırmış gibi davranmışsın. Eşin tabi bir daha seninle dışarı çıkmayı istemez. Biraz anı yaşamayı öyle çok plan program yapmamayı da bilmek gerekiyor.

Herkesin dusunce yapisi farkli sekilde olabilir. Lakin sahsen ben de soylemeksizin, esimin, camlar uzerine dusunup evhamlanmasini istemezdim. Bu, beni, pek de mutlu etmezdi. Hatta bunlari gorev edinip tekrarlamasi hic hosuma gitmezdi. Kaldi ki zaten epey de pervasizdir, aklina hayatta gelmez. Ama bu kontroller durumu, sizi mutlu ediyorsa mukemmel evliliginiz vardir zaten sizin nezdinizde.

Ayy yazmayayim dedim ama icim sisti KudrAlobar KudrAlobar `in yazdiklarina sinir oldugunuz icin bir sekilde uste cikmaya calisirken ne diyeceginizi sasirdiginiz o kadar belli ki. Ki kendisi benim hayatim bu, ben boyle yasiyorum, mutluyum diyor. Ultimatom verdim herkes boyle yasayacak bundan sonra demiyor. Kendinizden farkli olan hayatlar `inanilmasi guc, illa abartiliyor` olmak zorunda degil. Bir sey ispatlamaya calismayin yani, komik duruyor.

Back
X