• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana sormadan plan yapıyor

Niye siz evhamlanınca sorun olmuyor da eşiniz evhamlanınca sorun oluyor? Erkek diye mi? Evhamlanmak değil zaten bunun adı, yapılması gereken şeyler. Yapılması gereken şeyleri yapanın da cinsiyeti önemli değildir. Korkmayın cam kontrol edince erkekliklerinden birşey eksilmiyor.
Esiniz, sizi mutlu etmek icin yapiyordur belki. Icinden gelerek yaptigini pek dusunmuyorum. Bu kadar hassas varliklar degiller cunku.
Yapilmasi gereken diye 1 genelleme yoktur bence. Cami da kontrol etmesini istemem. Benim mizacima uygun degil. Buna ragmen ne sizin fikriniz genel-gecer 1 dogru olabilir ne de benimki.

Esiniz, sizi mutlu etmek icin yapiyordur belki. Icinden gelerek yaptigini pek dusunmuyorum. Bu kadar hassas varliklar degiller cunku.
Yapilmasi gereken diye 1 genelleme yoktur bence. Cami da kontrol etmesini istemem. Benim mizacima uygun degil. Buna ragmen ne sizin fikriniz genel-gecer 1 dogru olabilir ne de benimki.
Yok ben o kadar ufak şeylerle mutlu olabilen bir kadın değilim malesef. Mutlu olacak bir durum olduğunu da düşünmüyorum. Evde birlikte yaşıyor ve evin bütün sorumluluklarını birlikte alıyoruz, bu kadar basit.
Benim eşim titiz, düzenli, becerikli bir adamdır. Hassasiyetten kastınız buysa. Kadın erkek rollerini de ayırmaz, modern bir görüşe sahiptir. Karısı temizlik yaparken tv karşısında göbeğini kaşıyıp çayını ayağına bekleyen tiplerden değil. Hayat çekilmez olur öyle bir adamla zaten (benim için).

Şuan çalışmıyorum ama kendimi kötü hissediyordum hem ağrıdan hem de psikolojik olarak stres vardı üzerimde.
Eğer beni dışarı çıkacağın için mi dışarı çıkardın desem suçlu durumuna düşerim kabul etmez , ama ben onu sezdim. bir de zaten konuşup hallediliyor, özür diliyor vs. ama benim içimde kalıyor bazen, birşeye üzülmüşken hemen özür dileyince normal davranmak zor geliyor
İyi de asıl seni kıran seyi soyleyemedigin için trip attığın, eşinin başı sistigi ve daha fazla uzasın istemediği için haksiz olmasa bile 'ozur dilediği' evlilik sence normal mi?
Böyle bir şeyden insan neden özür diler ki? O an dusunememis plan yaparken senin döngünü. ya da gece kötüymüşsün ama sonuçta adet ağrısı da gün geçtikçe azalan bir şey. Adam yatalak hasta muamelesi yapmayıp havan değişir diye plan yapmış, duymadığı söz kalmamış ve en sonunda özür dilemiş.
Ve siz bu ozurden haklı olduğunuzu mu varsaydiniz? Adam 'heee heee tamam tamam' kafasında.
Buna rağmen hala "ama içimde kalıyor,özür dilese de üzülüyorum" diyorsunuz.
Sizi tanımıyorum ama siz buraya yazdığınız gibi biriyseniz ne mutlu olabilirsiniz,ne de ailenizi mutlu edebilirsiniz
Böyle basit şeylerden dram çıkarmayı birakin, her şeyin altında artniyet aramayın, dirdirlarla, surat asmalarla haksız olmayan adama özür diletmeyin, kalbiniz de bu kadar kolay kırılmasın, otuz yasindasiniz biraz yasinızın olgunluguna sahip olun.
Bu ne ya, "eşim ben adetimin ikinci günündeyken yemeğe plan yapmış, kavga ettim özür diledi, ama özür dilese de benim kalbim kırıldı bir kere"
Siz uzaktan bakınca kendinize normal geliyor musunuz?

Burda çok dalga geçtiğimiz bir mevzu vardı. Çoraplarını kirli sepetine atamayan adam için kirli sepetinin kapağının sökülmesi tavsiye edilmişti. Bunlar da o hesap. Adam kapağı açmayı akıl edip kirlisini atamaz, adam kapıyı camı kontrol etmeyi akıl edemez. Edebilse bile kadının görevidir o erkek yapmamalı. Adam yumurta bile kıramaz, karısı hasta olsa, bir yere gitse açlıktan ölür. Yazık valla ya.
Ayy hic şaşırmadım o tavsiyeye hahahahah 🤣🤣🤣..
Aynen öyle bazi erkek tarafi aile büyükleri boyle konuşunca oyle diyorum Allah muhafaza bana bisey olsa cocuk açlıktan pislik içinde ölecek temel bakim ihtiyaçlarını bile gideremeyecek vah vah diyorum 😅.
Gercekten yazik valla bu tarz kadinlara da böyle elden ayaktan düşmüş alzhmeir muamelesi yapılan adamlara da cok üzülüyorum

Ayy hic şaşırmadım o tavsiyeye hahahahah 🤣🤣🤣..
Aynen öyle bazi erkek tarafi aile büyükleri boyle konuşunca oyle diyorum Allah muhafaza bana bisey olsa cocuk açlıktan pislik içinde ölecek temel bakim ihtiyaçlarını bile gideremeyecek vah vah diyorum 😅.
Gercekten yazik valla bu tarz kadinlara da böyle elden ayaktan düşmüş alzhmeir muamelesi yapılan adamlara da cok üzülüyorum
Ben üzülmüyorum ya. Herkes kendi tercih ettiği hayatı yaşıyor sonuçta bana ne. Erkeğinin işini görmeden, hizmet etmeden, erkeği için süslenmeden kendini kadın gibi hissetmiyorsa bize ne... Erkek de aptal muamelesi görmekten mutluysa yapacak birşey yok. Yetiştirdikleri çocuklara üzülürüm sadece.

Yanılıyorsunuz.
Erkekleri bir kalıba sokarak, onu yapamaz, bunu düşünemez diyerek kendi kendini kandırıyor bazı kadınlar
Günlük dışarı çıkarken, tatile giderken herşeyi kontrol eden eşimdir.
Gelince de kapattığı birşey varsa yine o açar.
Bizim bavul konacakları da kendisi yerleştirir. Ben sadece götüreceklerimi hazırlarım.
Beni mutlu etmek için yapmıyor bunları ki ekstra bir mutluluk sebebi değil bunlar.

Niye bir arkadaşı çağırınca eşime sorup dönüyüm diyemez mi , neden benim adıma karar veriyor.
Dışarıya da her hafta 2-3 kez akşamları arkadaşlarıyla çıkıyor ve beni rahatsız ediyor bu durum. Bende birşey demiyordum ama belli bir süreden sonra rahatsız ediyor

Niye rahatsiz ediyor tam olarak?

Herkesin dusunce yapisi farkli sekilde olabilir. Lakin sahsen ben de soylemeksizin, esimin, camlar uzerine dusunup evhamlanmasini istemezdim. Bu, beni, pek de mutlu etmezdi. Hatta bunlari gorev edinip tekrarlamasi hic hosuma gitmezdi. Kaldi ki zaten epey de pervasizdir, aklina hayatta gelmez. Ama bu kontroller durumu, sizi mutlu ediyorsa mukemmel evliliginiz vardir zaten sizin nezdinizde.

Bu neyin kafasi ya insanin esinin evini kontrol etmeyi dusunmesi niye hosuna gitmesin ozellikle? Erkek diye mi? Bu sizin goreviniz tabi kadin olarak.

Adam sizi çıkarmasa bana zaman ayırmıyor diyorsunuz ayırsa yemeğe çıkarsa rüşvet veriyor diyorsunuz adam ne yapsa yaranamıyor yani.ne güzel işte ağrınız varmış evde yemek yapacağınıza dışarda hazır yiyeceksiniz bunun da tribi yapılmaz ki..Ayrıca karı koca olunca illa benle vakit geçirecek olayını da anlamıyorum herkes kendi arkadaşlarıyla da plan yapabilir bende eşim olmadan kız arkadaşlarımla plan yapıyorum eşimden izin almıyorum söylüyorum eşiniz çok haklı sizin gibisine otur evdee yemeğini yap demek gerek

Yanılıyorsunuz.
Erkekleri bir kalıba sokarak, onu yapamaz, bunu düşünemez diyerek kendi kendini kandırıyor bazı kadınlar
Günlük dışarı çıkarken, tatile giderken herşeyi kontrol eden eşimdir.
Gelince de kapattığı birşey varsa yine o açar.
Bizim bavul konacakları da kendisi yerleştirir. Ben sadece götüreceklerimi hazırlarım.
Beni mutlu etmek için yapmıyor bunları ki ekstra bir mutluluk sebebi değil bunlar.
Kendini avutma şekli mi acaba bu? Yapmıyor değil yapamıyor, beceremiyor, düşünemiyor deyince eşlerini minik birer oğlan çocuğu olarak görüp sempati besliyor olabilirler belki.

Ay cok ilgincime gittiniz.
Bizde de benim esim kontrol eder her seyi ve inanir misiniz cok da dominant bir adam hassaslikla ne alaka? Cok tuhaf bir dusunce yapisi. Neden erkekleri bu kadar beceriksiz homo erectus doneminde kalmislar da biz kadinlar evrimi tamamlamisiz gibi tanimliyorsunuz?

Kendini avutma şekli mi acaba bu? Yapmıyor değil yapamıyor, beceremiyor, düşünemiyor deyince eşlerini minik birer oğlan çocuğu olarak görüp sempati besliyor olabilirler belki.
Ben avutma şekli olduğunu düşünüyorum.
Yapmıyor, ilgilenmiyor demektense yapamıyor demek daha kabul edilebilir geliyor muhtemelen.
Ama kendi eşleriyle birlikte tüm erkekleri dahil etmeseler iyi olacak. Çünkü gerçek düşündükleri gibi değil.

Ben avutma şekli olduğunu düşünüyorum.
Yapmıyor, ilgilenmiyor demektense yapamıyor demek daha kabul edilebilir geliyor muhtemelen.
Ama kendi eşleriyle birlikte tüm erkekleri dahil etmeseler iyi olacak. Çünkü gerçek düşündükleri gibi değil.
O da avutmanın diğer kısmı işte. Sadece benimki öküz değil hepsi öyle, öyle olmayanlar da benim kocam kadar errrkeg değil...

Kocam camı kontrol etti diye ben niye mutlu olayım mal mıyım :KK14: “ollleeyyy şimdi camları ve ocağı kontrol edeceğim” diye yapan var mı bu işi? İçinden gelmek ne

İnanamayacaksın ama böyle kocalar var

Eski konunuzdan hatırlıyorum sizi geren habersiz plandan ziyade sosyal ortam.
Kendiniz demistiniz sanirim sosyal fobiniz vardi.
Ama bunu artık yenmeniz lazim.
Çünkü bu olay bir yerde eşinizle ilişkinizi de sarsar.

Hazirlanmaya vakit ayirmak kimi kadin icin zevk olabilir. Dert olarak gorulmeyedebilir kimisinin nezdinde. Sizin yorumunuza istinaden ne yazik ki gercekler bambaska. Hem 5 dk' da haizrlanip hem de Paris Hilton gibi gozukulmuyor etrafta.
sizin derdiniz tam olarak ne? mesajlari okurken acaba yanlis mi okudum diye tekrar tekrar baktim ne alaka ya herkesin dedigini carpitiyorsunuz.

Back
X