Şuan çalışmıyorum ama kendimi kötü hissediyordum hem ağrıdan hem de psikolojik olarak stres vardı üzerimde.
Eğer beni dışarı çıkacağın için mi dışarı çıkardın desem suçlu durumuna düşerim kabul etmez , ama ben onu sezdim. bir de zaten konuşup hallediliyor, özür diliyor vs. ama benim içimde kalıyor bazen, birşeye üzülmüşken hemen özür dileyince normal davranmak zor geliyor
İyi de asıl seni kıran seyi soyleyemedigin için trip attığın, eşinin başı sistigi ve daha fazla uzasın istemediği için haksiz olmasa bile 'ozur dilediği' evlilik sence normal mi?
Böyle bir şeyden insan neden özür diler ki? O an dusunememis plan yaparken senin döngünü. ya da gece kötüymüşsün ama sonuçta adet ağrısı da gün geçtikçe azalan bir şey. Adam yatalak hasta muamelesi yapmayıp havan değişir diye plan yapmış, duymadığı söz kalmamış ve en sonunda özür dilemiş.
Ve siz bu ozurden haklı olduğunuzu mu varsaydiniz? Adam 'heee heee tamam tamam' kafasında.
Buna rağmen hala "ama içimde kalıyor,özür dilese de üzülüyorum" diyorsunuz.
Sizi tanımıyorum ama siz buraya yazdığınız gibi biriyseniz ne mutlu olabilirsiniz,ne de ailenizi mutlu edebilirsiniz
Böyle basit şeylerden dram çıkarmayı birakin, her şeyin altında artniyet aramayın, dirdirlarla, surat asmalarla haksız olmayan adama özür diletmeyin, kalbiniz de bu kadar kolay kırılmasın, otuz yasindasiniz biraz yasinızın olgunluguna sahip olun.
Bu ne ya, "eşim ben adetimin ikinci günündeyken yemeğe plan yapmış, kavga ettim özür diledi, ama özür dilese de benim kalbim kırıldı bir kere"
Siz uzaktan bakınca kendinize normal geliyor musunuz?