2 senelik evliyiz.2 bebegimiz var.evet diceksiniz ne aceleniz vardi.planlamadan oldu.evet yorucu oluyor.ve ikinci dogumumdan sonra iyice catisir olduk.ben zaten genel olarak sinirli ve gergin oluyorum.cocuklarla yoruluyorum.ustune ozel konularda problemler vs. Yani cok yorucu oluyor.ama artik tartismalarimizda saygi cercevesini asmaya basladik.esim yeni evlendigimizde de bana bir kere cahil demisti.para ile ilgili bi konuydu tartsimamiz.tabiki cok kizdim konusmadim.ama.sonrasinda bir kerede annem icin cahil dedi.simdilerde ise onun ailesinin yaninda 20 gun kadar kaldik.tartismalar vs oluyor tabi ara ata.etraftakilere belli etmemeye calisiyoruz.yine bi tartismada ben ona , cocuklar olmasa bi dusunurdum.sana katlanmazdim dedim.oda bu lafimin uzerine yine cok cahilsin biliyormusun galan dedi.yani benim lafimda hos degil ama bana buni soylettiren o.ve her firsatta cahil demesi artik buz kestim.soguyorum.o suan benimle o lafim icin konusmuyor ama ben kendimi suclu gormuyorum.gercekten iyiyken cok iyi okup kotuyken de cok kotu olmak cok yoruyor.napmaliyim