Esim.bana surekli cahil diyor?

Esiniz zaten yardımcı ama çocuklar olmasaydı düşünürdüm dediğinize göre belli ki bir sorun var. Eş yardımcı o zaman iki tarafta neden bu kadar sinirli onu da anlamadım ama dediğim gibi genel bir iletişim probleminiz var gibi cozebilseniz bu durumda olmazsınız zaten o yüzden de çift terapisi önermiştim yukarıda. eşim sınırlı diyorsunuz ve konuda kendinizin de sınırlı ve gergin olduğundan bahsetmissiniz. demek ki sorun tek taraflı değil. ne yaşadınız bu hale geldiniz onu da kendiniz biliyorsunuz. biz sadece yorum yapıyoruz çok sağlıklı bir destek olmaz bizim yazdıklarımız o sebeple profesyonel destek almanız yararıniza olacaktır.
Acikcasi esim normalde ben kadar sinirine yenik dusen biri degil.ama benim.sinirlenmemin de sebepleri var tabi.2 cocukla 2 3 yda bir yolculuk yapip duruyoruz.bi benim aileme.bi onun ailesine.cok zor oluyor.budefa 1 hafta kalcakken bazi sebeplerdne dolayi 20 gun uzadi kalisimiz.ve ben biraz gezmek istedim.bu konuda direttim.biraz.burdan cikti

2 senelik evliyiz.2 bebegimiz var.evet diceksiniz ne aceleniz vardi.planlamadan oldu.evet yorucu oluyor.ve ikinci dogumumdan sonra iyice catisir olduk.ben zaten genel olarak sinirli ve gergin oluyorum.cocuklarla yoruluyorum.ustune ozel konularda problemler vs. Yani cok yorucu oluyor.ama artik tartismalarimizda saygi cercevesini asmaya basladik.esim yeni evlendigimizde de bana bir kere cahil demisti.para ile ilgili bi konuydu tartsimamiz.tabiki cok kizdim konusmadim.ama.sonrasinda bir kerede annem icin cahil dedi.simdilerde ise onun ailesinin yaninda 20 gun kadar kaldik.tartismalar vs oluyor tabi ara ata.etraftakilere belli etmemeye calisiyoruz.yine bi tartismada ben ona , cocuklar olmasa bi dusunurdum.sana katlanmazdim dedim.oda bu lafimin uzerine yine cok cahilsin biliyormusun galan dedi.yani benim lafimda hos degil ama bana buni soylettiren o.ve her firsatta cahil demesi artik buz kestim.soguyorum.o suan benimle o lafim icin konusmuyor ama ben kendimi suclu gormuyorum.gercekten iyiyken cok iyi okup kotuyken de cok kotu olmak cok yoruyor.napmaliyim
2 yılda 2 çocuk cahilliktir valla doğru.

esim yeni evlendigimizde de bana bir kere cahil demisti.para ile ilgili bi konuydu tartsimamiz.tabiki cok kizdim konusmadim.
Kızıp konuşmamak yerine üslubun çok kırıcı. Konuyla alakalı bilgim olmadığında veya olmadığını sandığında hakaret yerine sakince fikirlerini anlatmanı beklerdim diyemediniz mi? Pişman olur özür dilerdi..
ama.sonrasinda bir kerede annem icin cahil dedi.
Hiç bir insan hiç bir konuda 100% bilgi sahibi değil. Haddini aşıyorsun. Hiç yakışıyormu sana büyüğüne hakaret etmek diyip utandıramadınız mı eşinizi?
simdilerde ise onun ailesinin yaninda 20 gun kadar kaldik.tartismalar vs oluyor tabi ara ata.etraftakilere belli etmemeye calisiyoruz.
Ortamın gerginliği de ilişkinize yansıyor gibi. 20 gün elin evinde kalmayın bir daha..
yine bi tartismada ben ona , cocuklar olmasa bi dusunurdum.sana katlanmazdim dedim.oda bu lafimin uzerine yine cok cahilsin biliyormusun galan dedi.
Eşiniz cahil kelimesinin nerde nasıl kullanılacağını bilmiyor olabilir mi? Cahil o olmaya? Herneyse.. Böyle birbirinize laf sokmayla sorunlarınızı kesip atamassınız. Habire birikir ve sonunda bomba gibi patlar. Çocukları uyuttuktan sonra karşılıklı sakince oturup ilişkiniz beklentikeriniz vs hakkında konuşun. Birbirinize karşı ılımlı olun. Daha evleneli iki sene olmuş. İmkanınız varsa terapiye gidin.

Kızıp konuşmamak yerine üslubun çok kırıcı. Konuyla alakalı bilgim olmadığında veya olmadığını sandığında hakaret yerine sakince fikirlerini anlatmanı beklerdim diyemediniz mi? Pişman olur özür dilerdi..

Hiç bir insan hiç bir konuda 100% bilgi sahibi değil. Haddini aşıyorsun. Hiç yakışıyormu sana büyüğüne hakaret etmek diyip utandıramadınız mı eşinizi?

Ortamın gerginliği de ilişkinize yansıyor gibi. 20 gün elin evinde kalmayın bir daha..

Eşiniz cahil kelimesinin nerde nasıl kullanılacağını bilmiyor olabilir mi? Cahil o olmaya? Herneyse.. Böyle birbirinize laf sokmayla sorunlarınızı kesip atamassınız. Habire birikir ve sonunda bomba gibi patlar. Çocukları uyuttuktan sonra karşılıklı sakince oturup ilişkiniz beklentikeriniz vs hakkında konuşun. Birbirinize karşı ılımlı olun. Daha evleneli iki sene olmuş. İmkanınız varsa terapiye gidin.
Cok sagol yorumun icin
Esime tabikide bunlari soyluyorum.hal diliyle pismanligini hissediyorum.diliyle soylemiyir.mesela anneme dedigi icin baya kirilistim.dilede getirdim.her seferinde annenin yaptiginin yaninda kendimi zor tuttum.anca bu kadar tuttum diyip duruyor.ama sonrasinda psimanligini anneme cok iyi davranarak gosteriyor falan filan

eşler genelde birbirini dengeler demekki siz sinir oldugunuz zayıf noktanız CAHİL kelimesi olduğunu eşinize belli etmişsiniz. Oda her tartışmada onu kullanır . Sen güçlü olmalısın sana cahil dediğinde karşımdakinin yansımasını alıyorum normal desen. Apışıp kalır😊
Apisip kalacagi bi cumleyi soylemek yinede rahatlatmaz ki beni.onu demesi yetiyor.

Ben sanırım kötü suprizleri hiç sevmediğim için işimi hep sağlama almak taraftarıyım.Bakin üzülen siz olmuşsunuz .Size de yazık
Sizi dogum kontrol ile ilgili pek cok konuda bu tarz yorumlarla görüyorum. Su an ne ile korunuyorsunuz ozel degilse? Ben hapa basladim, dakikasi dakikasina içiyorum. Yeterli olur mu bilmiyorum.

Tekrar hapa başladım bende.Yaz 24 kullanıyorum.Yillardir kullandım bence düzenli kullanımda gayet koruması yüksek.Zaten gunleri şaşırma durumu yok hapın üstünde günler var.Ben pek antibiyotik falan kullanmam kullanıldığı durumlarda ekstra önlem almalı.Saatine o kadar dikkat etmem genelde hep akşam icerim
Sizi dogum kontrol ile ilgili pek cok konuda bu tarz yorumlarla görüyorum. Su an ne ile korunuyorsunuz ozel degilse? Ben hapa basladim, dakikasi dakikasina içiyorum. Yeterli olur mu bilmiyorum.

Ya bende her konumda neden linc yiyorum diyorum.bu 2 cocuk meselesi nedne bu kadar buyutuluyor.ben zaten bayram etmedim 2 yilda 2 hamilelik 2 dogum.yeterince zordumsuclamak yerine baska seyler soyleyebilseniz keske
Çünkü sorunlarınızın bir sebebi de çocuk…
Çocuk zaten düzgün giden ilişkilerde bile tahammül problemi yaratırken siz evlenir evlenmez sürekli doğurmaya başlamışsınız.
Evde ne uyku uykudur ne yemek yemektir.
Sürekli cümbüş içinde huzurunuzun olmaması normal zaten…
Eşinizle adam akıllı vakit geçiremeden bu cümbüşün içine girmişsiniz.
3. Yü yapmayın bari gördünüz çocuk kurtarmıyor evliliği…

Çünkü sorunlarınızın bir sebebi de çocuk…
Çocuk zaten düzgün giden ilişkilerde bile tahammül problemi yaratırken siz evlenir evlenmez sürekli doğurmaya başlamışsınız.
Evde ne uyku uykudur ne yemek yemektir.
Sürekli cümbüş içinde huzurunuzun olmaması normal zaten…
Eşinizle adam akıllı vakit geçiremeden bu cümbüşün içine girmişsiniz.
3. Yü yapmayın bari gördünüz çocuk kurtarmıyor evliliği…
Evliligi kurtarmak adina yapilmadi zaten cocuk.ilkini esim yasindan dolayi erken istedi.

Yahu kadının neden üstüne gidiyorsunuz isteyerek yapmadım diyor kaldı ki böyle bir evliliğe hata da olsa isteyerek yapabilirdi bize ne Allah bagışlasın deyin geçin bu saatten sonra napsın
Kocana gelince sende ona sen kim köpeksin de dicem olmıcak ama kendini ne sandiğini cidden merak ediyorum çünkü anlaşılan baya akıllı 👌🏻😂(kendince)

Tekrar hapa başladım bende.Yaz 24 kullanıyorum.Yillardir kullandım bence düzenli kullanımda gayet koruması yüksek.Zaten gunleri şaşırma durumu yok hapın üstünde günler var.Ben pek antibiyotik falan kullanmam kullanıldığı durumlarda ekstra önlem almalı.Saatine o kadar dikkat etmem genelde hep akşam icerim
Saatine uymak gerektigini buradan duydum ben de. Kolaylikla bulabiliyor musunuz bu hapı? Tedarikte sıkıntı yaşıyoruz diyor bize eczaneler. Elimde bir yarim bir de tam kutu var. Bulamazsam baska hap almak zorunda kalcam. Cok memnunum yazdan. Umarim bulabilirim.

Kime gore cahil ?
Neye gore cahil ?
Hangi konu baz aliniyor ki cehaletle suclaniyorsun.
Esin cok mu alim? Bilgi birikimi pacalarindan akiyorda bosa gitmesin diye bagliyormusunuz.
Belli ki bir defa cahil demis ve caninin yandigini fark etmis.Bence Bu yuzden surekli tekrar ediyor.
Sanki kendisi yard doc.

Saatine uymak gerektigini buradan duydum ben de. Kolaylikla bulabiliyor musunuz bu hapı? Tedarikte sıkıntı yaşıyoruz diyor bize eczaneler. Elimde bir yarim bir de tam kutu var. Bulamazsam baska hap almak zorunda kalcam. Cok memnunum yazdan. Umarim bulabilirim.
Ben buldum bir sorun yaşamadım.Biraz pahalı ama bende memnunum .

2 senelik evliyiz.2 bebegimiz var.evet diceksiniz ne aceleniz vardi.planlamadan oldu.evet yorucu oluyor.ve ikinci dogumumdan sonra iyice catisir olduk.ben zaten genel olarak sinirli ve gergin oluyorum.cocuklarla yoruluyorum.ustune ozel konularda problemler vs. Yani cok yorucu oluyor.ama artik tartismalarimizda saygi cercevesini asmaya basladik.esim yeni evlendigimizde de bana bir kere cahil demisti.para ile ilgili bi konuydu tartsimamiz.tabiki cok kizdim konusmadim.ama.sonrasinda bir kerede annem icin cahil dedi.simdilerde ise onun ailesinin yaninda 20 gun kadar kaldik.tartismalar vs oluyor tabi ara ata.etraftakilere belli etmemeye calisiyoruz.yine bi tartismada ben ona , cocuklar olmasa bi dusunurdum.sana katlanmazdim dedim.oda bu lafimin uzerine yine cok cahilsin biliyormusun galan dedi.yani benim lafimda hos degil ama bana buni soylettiren o.ve her firsatta cahil demesi artik buz kestim.soguyorum.o suan benimle o lafim icin konusmuyor ama ben kendimi suclu gormuyorum.gercekten iyiyken cok iyi okup kotuyken de cok kotu olmak cok yoruyor.napmaliyim
Söylediğiniz sözle cehilliğin ne alakası var anlamadım. Bol keseden atıyor besbelli. Madem cahil buluyormuş evlenmeseymiş.

en iyi korunma yöntemi spiral keşke hamile kalmasaydın sana cahil diyen aşağılayan adamdan keşke daha dikkatli olsaydın dikkat et 3ye hamile kalma yoksa dayak da başlar

Kırıcı ve saygısızca bi söylem

Back
X