• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugunume 1 ay var ve dayanamiyorum :(

Inan elimden geldigince hep sustum hic cevap vermedim ancak benim ailemi kucumseyen seyler soyledi rahatsiz oldugumu nisanlima soyledim fakat uyarmasina ragmen yine devam etti maalesef cevap vermeseydim aileme haksizlik yapilmasina izin vericektim
Benimki de aynı öyle canım kendini çok önemli bir şahıs sanıyor, eşim bunadı diye nöroloğa götürdü, inan koskoca Prof.a neler saymış, sen de doktor musun ki, kim verdi diplomani demis illallah ettirmiş. Hoca eşime annenizi psikiyatriste goturmelisiniz dedi. Randevu aldik gitmiyor :( çok problemli. En son engelli akrabasına cok çirkin bir laf edip ailesini ağlattı, özür de dilemedi. Onlar bile hala saygıda kusur etmiyorlar, bana hiç düşmez diyip susuyorum, hasta diyorum. Dün de bana bir kadını gösterip, "bizim oğlana o kadar dedim bu kızı al diye almadı işte salak bizim oğlan salak" dedi. Nasıl şoke olduğumu tahmin dersin. Hiç de salak değil dedim onu almadı beni aldı kocam çok akıllıdır diye cevap verdim. Abartı kahkahalar attı sanki çok komik birşey söylemişim gibi. Geçen hafta bizim gelin çok iyidir diyordu komşuya. Haftaya yine kocamla ben salak oluruz, ertesi gün bizden iyisi olmaz, akrabalarını, komsularini kötüler. Çok zor bir kadın. Kendininkine şükret canim

Benimki de aynı öyle canım kendini çok önemli bir şahıs sanıyor, eşim bunadı diye nöroloğa götürdü, inan koskoca Prof.a neler saymış, sen de doktor musun ki, kim verdi diplomani demis illallah ettirmiş. Hoca eşime annenizi psikiyatriste goturmelisiniz dedi. Randevu aldik gitmiyor :KK43: çok problemli. En son engelli akrabasına cok çirkin bir laf edip ailesini ağlattı, özür de dilemedi. Onlar bile hala saygıda kusur etmiyorlar, bana hiç düşmez diyip susuyorum, hasta diyorum. Dün de bana bir kadını gösterip, "bizim oğlana o kadar dedim bu kızı al diye almadı işte salak bizim oğlan salak" dedi. Nasıl şoke olduğumu tahmin dersin. Hiç de salak değil dedim onu almadı beni aldı kocam çok akıllıdır diye cevap verdim. Abartı kahkahalar attı sanki çok komik birşey söylemişim gibi. Geçen hafta bizim gelin çok iyidir diyordu komşuya. Haftaya yine kocamla ben salak oluruz, ertesi gün bizden iyisi olmaz, akrabalarını, komsularini kötüler. Çok zor bir kadın. Kendininkine şükret canim
Gercekten senin durumunda cok kotuymus zamaninda onlarda gelin olmus bunu unutup bizimle yarisiyor yada begenmiyor olmalari cok sacma cocugum mutlu diye sevinmeleri gerekirken
Benim ki cok patavatsiz herseyin en iyisini o biliyor benim.ailem bisey bilmiyor annen baban sana bunu yapmadimi vs.
Bir keresinde cok iyi hatirliyorum bana herkesin icinde dedi ki oglum ev islerinde bana yardim etmiyor sana yardim ederse .... diye bir kufur etti ben sasirdim ne diyecegimi bilemedim bu sorun ogluyla konusmasi gereken seyi bana herkesin icinde soyledi benimkininde seninkinden farki yok aslinda

Senin yine iyi benim kayinpeder evlere senlik. Hani kayinvalidem olsa cevap vericem kadin kadina didisicez belki adamla nereye kadar. Benim de 1 ay kaldi ama sinir krizi gecirmeme az kaldi.

Allah yardim.etsin canim napiyorki
Düşünmeden konusan bir tip. Iyi bir insan ama bir lafin bin tane deme sekli varsa o en bozulacagin sekliyle soyluyo. Once soyluyo sonra kirildin mi diyo ee kirildim tabii.
Arama sorma ilgilenme fasli bizde de yok.
Surekli biz kendimiz evlenmistik diye basima kakar gibi bin kere diyo.

Gercekten senin durumunda cok kotuymus zamaninda onlarda gelin olmus bunu unutup bizimle yarisiyor yada begenmiyor olmalari cok sacma cocugum mutlu diye sevinmeleri gerekirken
Benim ki cok patavatsiz herseyin en iyisini o biliyor benim.ailem bisey bilmiyor annen baban sana bunu yapmadimi vs.
Bir keresinde cok iyi hatirliyorum bana herkesin icinde dedi ki oglum ev islerinde bana yardim etmiyor sana yardim ederse .... diye bir kufur etti ben sasirdim ne diyecegimi bilemedim bu sorun ogluyla konusmasi gereken seyi bana herkesin icinde soyledi benimkininde seninkinden farki yok aslinda
Belli bir yaştan sonra bunuyorlar işte canım idare et. Biz inş onlar gibi olmayız. Allah sağlığımızı korusun. Aslolan evliliğimiz ve eşleriniz
Ağzı çok bozukmuş sen ona uyma boşver canım nişanlın akıllı biriymiş bak ne güzel. Sen kv yi idare edip alttan aldıkça eşin de sana daha çok kıymet verir. Eş dost herkes senin yanında durur. Yoksa kendi canının sıkıldığıyla kalırsın, ömür geçmez öyle. Düğünün, evliliğin tadını çıkar inadına mutlu ol

Merhaba kizlar
Dugunume 1 ay var ve delirmek uzereyim daha oncede bahsetmistim kayinvalidem artik beni cildirtmak uzere dayanamiyorum!
Ozet geceyim kisaca...
Ne beni ne ailemi bir kere arayip sormuyorlar gelmiyorlar hic.
Gecenlerde rahatsizlanmisti ailemle gecmis olsuna gittik basladi anlatmaya onun calistigi isyerinde bir kiz varmis kayinvalidesi arayinca yuzunu eksitmis demek ki aramayacakmissin cok istiyorsa o arasinmis vs vs daha sonra benim herseyime laf soyluyor o pahali su pahali onu napicaksin bizim taraf sizin taraftan cok bizim taraftan cok taki takildi gelinligime tuttugum eve evimin dekorasyonuna kadar herseyde bir fikri var bana normal bir sekilde kizim soyle yapsaniz nasil olur dese tamam diyecegim bu zamana kadar hep saygimdan sustum tek cevap vermedim en son size biseyler yapicam diye sokaktaki insana borclanamam bir gram bile bisey yapamam siz araba alip o takilari yiceceksiniz diye ben borc yapamam dedi bende herseyi siz yapmiyorsunuz bi cok seyi nisanlimda yapiyor dedim bu arada gelinligimi kuafor masraflarini ev esyalarinin birazini dugun salonunu biz tuttuk ve bana sen cahilsin dedi artik dayanamadim ve tartistim bu tepkimi gorunce tesekkur ederim bunu gordugum iyi oldu dedi rica ederim artik boyle olacak dedim inanin aklima geldikce cildiriyorum resmen daha aklima gelmeyen bir suru sey soyledi nefret ediyorum sussam anlamiyor cevap versem anlamiyor uste cikiyor ne yapmaliyim bu tip insanlara karsi nasil bir tavir takinayim artik nisanlimada bisey diyemiyorum o da bikti hergun evde tartisma cikariyorlarmis para ver diye diye daha cok sey var yazmakla bitmez psikolojik olarak kotu durumdayim ne yapacagimi hic bilmiyorum :KK43:((
Canım nişanlın senin yanında mı bitti bu kadar. Üzülme düşünme düğününe 1 ay kalmış zehir etme kendine

Öncelikle size saygısız bir kayınvalideye sizin de o kadar saygı göstermeniz şart değildir. Yani bana böyle davranan kayınvalidem hastalandığında ev ziyaretinde bulunmam mesela ben, telefonla ararım yeterli. İkincisi de para meselelerinde kayınvalidenizle karşılıklı laf dalaşına girmeyin, bunlar gereksiz polemik yaratacak şeyler. Nişanlınız yoksa bunlar konuşulurken "X (nişanlınızın adı) varken konuşalım, ben her şeyi detaylı bilemiyorum." gibilerinden yuvarlak cevaplar verin. Mümkünse nişanlınız varken konuşulsun bu konular.

Benzer şeyler yaşadım evlenmeden önce. Uzulelecegin şeyler yazabilirim. Maalesef evlendikten sonra daha fazla etkiliyor insanı . Istedigin kadar uzak durmaya çalış olmuyor. Illaki bi delikten siziyorlar.
Bana kalırsa evlenme dön derim ... EŞİMİ çok sevmeme rağmen aile faktörü yüzünden keşke evlenmeseydim diyorum çoğu zaman. ..

Tek yapacağın şey şimdiden araya mesafe koy, hiçbir konuda fikrini sorma söylerse de ben böyle istiyorum deyip susturun. Düğünden sonra hiiiççççç aramayın. Haa bu arada düğünde takılara sahip çıkın onlara teslim ederseniz çok sorun yaşarsınız benden söylemesi.

Dayanamıyorum diyorsunuz, psikolojik olarak çok kötü durumdayım diyorsunuz. Oturup bi düşünün gerçekten bu durumdaysaniz ayrılın çünkü kesinlikle eşinin ailesi ile de evleneceksin ve onları dışarıda birakamazsin.

Geçinmeye gönlün varsa müstakbel eşinle, susacaksın fazla ciddiye almayın he deyip geçeceksin zira kv huyu suyu bu değişimi onun için zor olur bu saattene sonra

Size tek sey diyorum şahitim boyle duruma sakin sakin evlenmeyin suan cok yakinim boşanmada boyle manyak bi kaynanadan haa sanmaki nişanlin seni tutuyo valla evlenince ana delisi oluyolar takmaz senide rezil eder boyleleri yol yakinken yolunu çiz

Back
X