- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
-
Rahatsız olduğunuz tarzda lakaplar günah diye biliyorum...
sinirliyken yani bana kızdığında söylüyor genelde ,arada sırada söylediklerimi kaldıramadığı zamanlarda kurtulmak içinde söylüyor oda ayrı bi konubunu sinirliyken mi söylüyo yoksa sana takılmak için mi?
çok konuştum ozaman sende beni sinir etme diyo ,anlaşıyoruz,sonra noluyosa çıkıyo bi şeyden kavga tekrar aynı şeyler,sözler falan yalan oluyo tabii,,,Eşinle açık açık konuşsan üzüldüğünü belli etsen. Bak ben seni çok seviyorum ama bu sözlerin beni kırıyor desen?
valla bizimki biraz karşılıklı oluyoo,çoğu kez susarım ama damarıma bastımı beni köpek hayvan yerine koymaya başladımı bende o sinir olduğu bütün lakapları takıyorumm,ve dahada sinirlenip üstüme yürüyo bu seferde kaldıramıyo,e ozaman sende sus söyleme bana ,bende sana söylemiyim diyorum,sen hakediyosun ama diyoooeşiniz size köpek mi diyor?yani çemkirme havlama mı demek istiyor tövbe yaa ne tuhaf.
rahatsız olduğunuzu söylememesi gerektiğinide dile getirip ona ifade etmişsiniz ama hala ısrarla size böyle mi diyor.
siz ona deseniz acaba aynı şekilde davransanız hoşt köpek çemkirme deseniz o size neler der acaba
ahh bu erkekler ya insanı it yerine koyuyorlar resmen.
evet canım haklısın ,zaten artık onunla kavga etmek istemediğimde olay büyümesin diye tınlamadan odadan çıkıp gittiğim oluyo,işte ozaman çocuk gibi gelipyanıma,af diler gibi bişeyler söylüyo,ama bu huyu bidahaki kavgamıza kadar devam ediyoo,şimdi 2çocuk varya evde daha küçükler çoğu kez onun için çıkıyoo,zaten bütün gün evdeyim 2side bezdiriyo ,tabi 2kafadar bi araya gelince evi talan ediyolar,onu topla uyut karnını doyur ev işi yap yemekti bulaşıktı,çocuklarla oyun oyna onların bakımını yap bütün gün canım çıkıyo,diyorumki gelince birazda sen ilgilen ,,alllahı var çok ilgili ama her zaman bu kadar sakin olmuyo ve bağırdımmıda köpek olan ben oluyorumterbiyesizse herşeyi der tatlım, valla hiç yakıştıramadım çok ayıp!!söylediği şeylerden ziyade senin üzüldüğünü bildiği halde seni kırmak üzmek sinirlendirmek için bu tip şeyler yapması ayıp ve saçmalık...çocuğun annesi der insan saygı duyar..bir oturup düşünür! benimde babam anneme hakaret ederdi ama sadece sinirlendiğinde yani öyle kızdırmak gibi bir gaye gütmezdi ama yine de çok yanlıştı her seferinde uyarırdım ama hala devam ederdi!!! nasıl bir çözüm olabilir diye düşünüyorum da kocana göre değişecek 2 çözüm geliyor; ilki sende aynı tarz davranarak empati kurmasını sağlamasını ve bu huyundan vazgeçmesini sağlayabilirsin, belki kendisi de incinirse seni incitmekten vazgeçebilir, diğeri de; bu tip bir hakarete başladığı an kafanı önüne eğ ve o odadan çık git, artık sinirlenmediğini düşündüğünde onun için hala eğlenceli olmadığında bu durum, bu tip terbiyesizlik yapmaktan vazgeçecektir.
evet benim elimde canım,bunu biliyorum ama okadar sinirli ve inatçı bi yapım varkii,elimde değil ikimizde birbirimizden beteriz,oyüzden çoğu zaman bu mümkün olmuyoEn güzeli susmak. Onun söylemesiyle öyle olmayacağınıza göre sinirlenmeye gerek yok... Günah olmasına günah ama sinir anında söyleniyor, aslında sinirleneceği bir ortam yaratmaktan kaçınmakta sizin elinizde...
öyle gibi aynen bende öyle düşünüyorum,öylede zaten resmen zevk alıyoo,kavga bitene kadarda susmuyo hep ben bitiriyorum kavgayı susuyor,,,,Seksüel anlamda tahrik oluyor olabilir. Normal zamanlarınızda cesaret edemediğinden
öfkesini kullanıyordur belki de.
Kadını aşşağılayarak tatmin duygusunu doyuran erkek de var kadın da.
çok dedim,oda bana diyor aynısını,yani diyorum ben sen laf ettiğinde altta ezilemem narin olamam ben erkek gibi büyüdüm ,öyle lafa gelemem,sen ne derse 2katını duyarsın benden diyorum,dediğim gibi ozamanda kaldıramayıp üstüme yürüyor bende sadece gülüyorum,dahada kızıyorinsan olsaydın da insan gibi biriyle evlenseydin deyin sizde ya..
yaptığı resmen cehalet. üzerinde durmayın onun yardıma ihtiyacı var.
size saygı duymuyor .. annesine babasına kardeşlerine yada çevresindeki arkadaşlara kızınca aynı şeyi söylüyor mu? desinde görelim bak neler oluyor ...
siz ona karşı nasılsınız tartışma esnasında hiç küfür ediyormusunuz yada bu şekilde hakaret ediyor musunuz? eğer bunlar varsa hemen vazgeçin yoksa da size saygı duyması gerektiği konuusnda onunla konuşun yada öfke kontrolü için bi psikiyatriste gitsin
Ayyy adama bak saka gibi yaa,sende kavgada onun ustünü basini parala isir gitte kendine kuduz asisi yaptir ben asilarimi yaptirmadim de .(Bu yazdiklarima sakin alinma canim)Esine onun anladigi dilden konusucaksin yada sana böyle davrandiginda hiic konusma taaki hatasini anlayana kadar hatta bu huyundan vazgecene kadar.
sinirliyken yani bana kızdığında söylüyor genelde ,arada sırada söylediklerimi kaldıramadığı zamanlarda kurtulmak içinde söylüyor oda ayrı bi konu
çok konuştum ozaman sende beni sinir etme diyo ,anlaşıyoruz,sonra noluyosa çıkıyo bi şeyden kavga tekrar aynı şeyler,sözler falan yalan oluyo tabii,,,
valla bizimki biraz karşılıklı oluyoo,çoğu kez susarım ama damarıma bastımı beni köpek hayvan yerine koymaya başladımı bende o sinir olduğu bütün lakapları takıyorumm,ve dahada sinirlenip üstüme yürüyo bu seferde kaldıramıyo,e ozaman sende sus söyleme bana ,bende sana söylemiyim diyorum,sen hakediyosun ama diyooo
evet canım haklısın ,zaten artık onunla kavga etmek istemediğimde olay büyümesin diye tınlamadan odadan çıkıp gittiğim oluyo,işte ozaman çocuk gibi gelipyanıma,af diler gibi bişeyler söylüyo,ama bu huyu bidahaki kavgamıza kadar devam ediyoo,şimdi 2çocuk varya evde daha küçükler çoğu kez onun için çıkıyoo,zaten bütün gün evdeyim 2side bezdiriyo ,tabi 2kafadar bi araya gelince evi talan ediyolar,onu topla uyut karnını doyur ev işi yap yemekti bulaşıktı,çocuklarla oyun oyna onların bakımını yap bütün gün canım çıkıyo,diyorumki gelince birazda sen ilgilen ,,alllahı var çok ilgili ama her zaman bu kadar sakin olmuyo ve bağırdımmıda köpek olan ben oluyorum
evet benim elimde canım,bunu biliyorum ama okadar sinirli ve inatçı bi yapım varkii,elimde değil ikimizde birbirimizden beteriz,oyüzden çoğu zaman bu mümkün olmuyo
öyle gibi aynen bende öyle düşünüyorum,öylede zaten resmen zevk alıyoo,kavga bitene kadarda susmuyo hep ben bitiriyorum kavgayı susuyor,,,,
çok dedim,oda bana diyor aynısını,yani diyorum ben sen laf ettiğinde altta ezilemem narin olamam ben erkek gibi büyüdüm ,öyle lafa gelemem,sen ne derse 2katını duyarsın benden diyorum,dediğim gibi ozamanda kaldıramayıp üstüme yürüyor bende sadece gülüyorum,dahada kızıyor
imkansız kendi yakınlarına hiç böyle dediğini duymadım erkek kardeşi hariç onlada genelde eğlenir kızarken,neyse bende tartışma esnasında susamam,aynı şekilde hakaret ederim sırf beni anlasın diye ama o kaldıramıyor malesef ama hala devam ediyo,nolucak bizim halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?