eşim bana sürekli lakaplar takıyor, kabullenemiyorum, günah değilmi sizce

Cevap yazacaktım bi baktım 2011

Diyecektim ki içimde kalmasın. "Köpekler tatlı varlıklardır, sevimli bi köpek düşün o öyle dediğinde sinir falan kalmaz.. "

Canım benim bildiğim eşler arasında isimle hitap etmek bile caiz değil ki seninki biraz abartmış bilmem ki ne desem !!!

İnanamiyorum sanki ben yazmisim 5gün önce ayni konu yüzündn sinır krizi gecirdm saatlerce agladim küstük dün konusuyoduk ama bi daha yapmaz bence bide ben hasşasm cünkü hep babam anneme yapardi o psikolojiyle büyüdüm aslinda babam esimin yaninda da hafif yollu yapti ordan kapti buda gicik etmek icin yapio evet esim kürt ben digil ve anlamini bilmedgm kelimeler söylüo o beni ciledn cikariyo

Bir koca esine asla kopek diyemez.Siz defalarca uyariyorum kiriliyorum diyorsunuz.cokta haklisinuz.Inanin esim boyle her defasinda bana kopek dese katlanamam artik sensin kopek derim.bence cok iyi niyetli olmayin siz ezik degilsiniz o kelimeyii haketmiyorsunuz.Herkes haddini bilecek!

hortlatmayın arkadaş konuları paranoyak olduk artık tarihlere bakıyoruz...

sırf bu konudan uzun sure trip yap konusma bence bu nasıl bı dıalog yanlıs...çok yanlış.

kendin diyosun iste beni sinir etmek icin oldugunu hic tinlama sende.birde kus uzun sure konusma

Kavga etmediginiz zamanlarda acik acik soyle boyle laflardan hoslanmadigini. Baktin ki olmuyor, yine soyluyor o zaman tavr yap burnu surtsun.

Konu hortlakmis konu sahibi büyümüş kocasi ona kedi demeye baslamis saka saka

Son düzenleme:

3 sene öncenin konusunu neden hortlattın yaw

Bütün bir hararetle yaziyon yaziyon bide gönderion bi bakion hortlakmis konu nekadar gicik nekadar komik

evet 3yıl olmuş :) 1 ay oldum boşanalı arkadaşlar yürümedimi yürümüyo

evet 3yıl olmuş :) 1 ay oldum boşanalı arkadaşlar yürümedimi yürümüyo

Hayirlisi olsun hakkinizda.
Konunun ilk sayfasını okudum son sayfada gördüm eski olduğunu yoksa bir şeyler yazacaktım. Ama sonucu görünce vazgeçtim zaten olan olmuş.
Demek ki saygisizliga devam edip bezdirmis sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…