- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
- Konu Sahibi puccakanka
-
İnanamiyorum sanki ben yazmisim 5gün önce ayni konu yüzündn sinır krizi gecirdm saatlerce agladim küstük dün konusuyoduk ama bi daha yapmaz bence bide ben hasşasm cünkü hep babam anneme yapardi o psikolojiyle büyüdüm aslinda babam esimin yaninda da hafif yollu yapti ordan kapti buda gicik etmek icin yapio evet esim kürt ben digil ve anlamini bilmedgm kelimeler söylüo o beni ciledn cikariyobunu paylaşmam lazım çünkü bunaldım artık,eşimle birbirimizi çok seviyoruz allah bağışlarsa 2de bebişimiz var mutluyuz,ama gel gelelim eşim her kavgamızda bi dolu hakaretler ediyo, onu geçtim sinirli ediyodur falan,ama en ufak tartışmamızda hemen köpek diyo hav hav hav lamaya devam et,falan diyoo,nedir bu ben razı değilim deme diyorum günah,ama tınlamıyo gülüyoo,sırf sinirlendirmek için yapıyo ama ben istemiyorum,bazende gücüme fazla gidiyoo ama uslanmıyoo,devamlıı köpek köpek köpek,bi koca karısına böyle bişey diyebilirmi yaaa offff
Bir koca esine asla kopek diyemez.Siz defalarca uyariyorum kiriliyorum diyorsunuz.cokta haklisinuz.Inanin esim boyle her defasinda bana kopek dese katlanamam artik sensin kopek derim.bence cok iyi niyetli olmayin siz ezik degilsiniz o kelimeyii haketmiyorsunuz.Herkes haddini bilecek!bunu paylaşmam lazım çünkü bunaldım artık,eşimleinabirbirimizi çok seviyoruz allah bağışlarsa 2de bebişimiz var mutluyuz,ama gel gelelim eşim her kavgamızda bi dolu hakaretler ediyo, onu geçtim sinirli ediyodur falan,ama en ufak tartışmamızda hemen köpek diyo hav hav hav lamaya devam et,falan diyoo,nedir bu ben razı değilim deme diyorum günah,ama tınlamıyo gülüyoo,sırf sinirlendirmek için yapıyo ama ben istemiyorum,bazende gücüme fazla gidiyoo ama uslanmıyoo,devamlıı köpek köpek köpek,bi koca karısına böyle bişey diyebilirmi yaaa offff
sırf bu konudan uzun sure trip yap konusma bence bu nasıl bı dıalog yanlıs...çok yanlış.bunu paylaşmam lazım çünkü bunaldım artık,eşimle birbirimizi çok seviyoruz allah bağışlarsa 2de bebişimiz var mutluyuz,ama gel gelelim eşim her kavgamızda bi dolu hakaretler ediyo, onu geçtim sinirli ediyodur falan,ama en ufak tartışmamızda hemen köpek diyo hav hav hav lamaya devam et,falan diyoo,nedir bu ben razı değilim deme diyorum günah,ama tınlamıyo gülüyoo,sırf sinirlendirmek için yapıyo ama ben istemiyorum,bazende gücüme fazla gidiyoo ama uslanmıyoo,devamlıı köpek köpek köpek,bi koca karısına böyle bişey diyebilirmi yaaa offff
Bence o öfkelenip size hakaret etmeye başladığında siz üzüldüğünüzü göstermelisiniz. Eğer sizde hakaret ediyorsanız o da devam eder vazgeçmez. Onun yüreğine ne dokunur siz bilirsiniz? Mesela benim eşim ağlamama asla dayanamaz, eğer bir konuda gerçekten üzülüyorsam ağlarımTabi bunu kullanmıyorum :) Sonuç olarak hakaret filan çok kötü, birbirinize olan saygınızı yitirirsiniz, yapmayın böyle şeyler. Kolay gelsin size
3 sene öncenin konusunu neden hortlattın yaw
evet 3yıl olmuş :) 1 ay oldum boşanalı arkadaşlar yürümedimi yürümüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?