- 21 Mart 2011
- 1.464
- 14
- 108
- Konu Sahibi puccakanka
-
ya ben onunla ne kadar konuşsamda fayda etmiyo ama şöyleki,oturup çok güzel anlaşıyoruz,tamam ama önemli olan orda verilen sözler,hepsi ilk kavgada unutuluyo,,mesela daha bu sabah pozitif uyandım,kocamı öperek uyandırdım çocuklar uyandı falan kahvaltı yapıyoruz,o oturdu,bende kırıntılar vardı onları süpüreyimde oturayım dedim,bana napıyosun yemek vaktinde sen gelsene dedi,bende özel bi misafirim gelicekte temizlik yapıyorum dedimoda başladı surat asmaya ii bakalım diyip lafı kendine çevirip bişeyler saçmaladı,ettiğim lafı neresinden anladıysa neyse sonrası yine laflar,bende hiç tınlamadım falan razı değilim çok günaha giriyosun söyleme bana böyle şeyler dedikçe çocuk gibi devam ettiriyo sinir oluyorumya hoşuna gidiyo,aslında özel misafirim falan yok öylesine söylediğim bişiydi,ama ciddiye alıp kıskandımı alındımı kızdımı bilmiyorum kendine yonttu lafı ii bende akşam işten gelmiyeyim bari dedi gıcıklaşıp durduk,,,,
bu arada benim yaşım 23 aşkımın 25 ,evet kavgalarımız çok çocukca çünkü daha çok küçüğüz bizzz
haklsın canım bu sefer kesin son kez yapıcam bu gece eve gelince,bu böyle sürmez çok sağol,,,,bana kalırsa onunla bu konuyu ciddi anlamda konuşmalısınız.
kavga esnasında bana köpek deme desenizde size sinirlendiği için çok umursamayacaktır.
ama ersela barıştıktan belli bi zaman sonra hatta çok mutlu olduğunuz bi anda eşinize sarılıp
"hayatım ben seni kırıyo muyum? seni rahatsız eden davranışlarım var mı?"
gibi sorular sorabilirsiniz. böylece konu açılmış olur.
sonrasında size taktığı lakaptan dolayı mutsuz olduğunu aranızdaki saygının yitirilmemesi gerektiğini söyleyin.
bence sevdiğiniz adam sizi anlayışla karşılayacaktır. önemli olan sizinde bu konuda zıtlaşmamanız.
fevri davranmayın ve asla bu konuda sessiz kalmayın.
necizane düşüncelerim...
yeri gelince olgun oluyo oda bende,ama bu kavgalar ceviz kabuğunu doldurmıycak şeylerden çıkıyoo,ve kavgadan sonra birbirimize karşı sevgimiz dahada artıyo ve birbirimizden özür diliyoruz,barışıyoruz ama sorun şuki bunu alışkanlık haline getirsin istemiyorum,ne bu yap yap özür dile,bukadar hafif olmamalı özür ve affedilme,ama dayanamıyorum bidaha yapmıycam diyo affediyorum ama ilk kavgada yine başlıyo verilen sözler yerini yine laflara bırakıyoo,oysaki normalde çok ii anlaşıyoruz,ama ikimizde çok sinirli ve inatçıyızki kavgalar bundan dolayı çıkıyo,alttan alma gibi bi duygu olmuyo içimizde offfçok mu küçüksünüz bizde de ben 23 o 25 ama biz kendi,mizi baya olgun görüyoruz yani
kavgada da bir saygı olmalı. yaptığı gerçekten çok yanlış kırıcı ben olsam bende çok üzülür kırılırdım. söylediği o lafları kendi tartışma sonlandıktan sonra unutuyor ama atladığı birşey varki seni kendisinden soğutmayı o derece başarıyor...
öyle yaptığında bence anında sus arkanı dön başka işle ilgilen. gelip özür dileyene kadarda kesinlikle tek kelime etme. bu hem ilişkiniz için hemde çocuğunun sana davranışları içinde çok önemli. çünkü o çocuk öyle bir ortamda büyürse aynı hareketleri çocuğundanda göreceksin hemde sana karşı emin ol. bunu gözlerimle gördüm çevremdeki bir aileden. kadının kocası karısına hangi lafları serfettiyse nasıl dalga geçtiyse şimdide oğlu aynı şeyleri aynı lafları kullanıyor annesine...
hem sinirlenince söylüyo diyosun hem de kızdırmak için söylüyo gülüyo diyosun hangisi karar ver gerçi her şekildede çokk çirkin bence
nacizane fikrim işin sevabından günahından çok sizin hissettiklerinize bakmanız gerekli bencebunu paylaşmam lazım çünkü bunaldım artık,eşimle birbirimizi çok seviyoruz allah bağışlarsa 2de bebişimiz var mutluyuz,ama gel gelelim eşim her kavgamızda bi dolu hakaretler ediyo, onu geçtim sinirli ediyodur falan,ama en ufak tartışmamızda hemen köpek diyo hav hav hav lamaya devam et,falan diyoo,nedir bu ben razı değilim deme diyorum günah,ama tınlamıyo gülüyoo,sırf sinirlendirmek için yapıyo ama ben istemiyorum,bazende gücüme fazla gidiyoo ama uslanmıyoo,devamlıı köpek köpek köpek,bi koca karısına böyle bişey diyebilirmi yaaa offff
bunu paylaşmam lazım çünkü bunaldım artık,eşimle birbirimizi çok seviyoruz allah bağışlarsa 2de bebişimiz var mutluyuz,ama gel gelelim eşim her kavgamızda bi dolu hakaretler ediyo, onu geçtim sinirli ediyodur falan,ama en ufak tartışmamızda hemen köpek diyo hav hav hav lamaya devam et,falan diyoo,nedir bu ben razı değilim deme diyorum günah,ama tınlamıyo gülüyoo,sırf sinirlendirmek için yapıyo ama ben istemiyorum,bazende gücüme fazla gidiyoo ama uslanmıyoo,devamlıı köpek köpek köpek,bi koca karısına böyle bişey diyebilirmi yaaa offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?