- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kere yapan bir dahay ya-pı-yorrr
Konu sahibi arkadaş angelseda;
öncelikle 23 yaşında olduğunuzu ve 1 yaşında kızınızın olduğunu yazmışsınız, ondan sonra 5. sayfada evkur tarzı bir mağazada 8 yıl müdürlük yaptım demişsiniz ve kızınız doğduğundan beri çalışmamışsınız yani 22 yaşına kadar çalıştınız, toplam 8 yıl çalıştığınıza göre müdürlük yapmaya 14 yaşında başlamışsınız, sakın yanlış anlamayın bunları ben demiyorum siz yazılarınızla söylüyorsunuz ben sadece toparladım ve kafam karıştı :44aylaşmak istedim.
Esen kalınız:80:
Ayrıca;
3. sayfada bi arkadaş sormuş anneniz kızınıza bakmaz mı diye hemen cevap vermişsiniz eşimle bu olaylar olmadan 1 hafta önce sormuştum bakmazmış ......vs diye. Çok mu tesadüf bir soruydu bilmiyorum ama her soruya hazır bir cevap var sanki yoksa ben mi çok şüpheciyim
hazır cevap derken ne demek istediğinizi anlamadım
eğer yalan yanlış şeyler yazdığımı düşünüyorsanız üzülürüm gerçekten
kızımın doğum gününden bi kaç gün sonra olmuştu bu olay
ve bende nasılsa kızım artık 1 yaşına girdi zaten 10 aylıkken falanda emmeyi bırakmıştı
bizde ev almayı düşünüyorduk ve bende çalışmak istiyordum
kızım yürümeye kendi başına biraz da olsa oyalanmaya başlamıştı
bende doğum gününde herkes biraradayken sormuştum kabul etmedi
ve şimdi evimizi aldık çok şükür fakat krediyle
elden eşten dosttan aldığımız borçlarda var geçenlerde yine sordum sadece elden aldığımız borçlar bitene kadar bakarmısın bari diye
yine hayır dedi yani bunun neresi hazır cevap neresi şüphe çekiyor anlamadım.......
amacım sizi kötülemek değil yanlış anlamayın neresi hazır cevap, şüphe gibi şöyle;
deyiminiz üzerine o an olayın sıcaklığı ile iş hayatınız 8 yıl müdürlük gibi yazıldığı ve anlaşıldığı için olaya şüpheyle yaklaşmama sebep oldu bundan ötürü galiba olayın bütününe şüpheyle yaklaştım. Sizi üzmek yada olayınızın yalan olduğunu söylemek istemedim ama takdir edersiniz ki böyle düşünmemi yazdıklarınız sağladı biraz. Umarım kırmamışımdır sizi ,Mutlu mesut günler dilerim.
6 ay kadar bir zaman geçti
tekrarlanmadı çok şükür
hatta eskisinden daha iyiyiz
inşallahda bir daha tekrarlanmaz
bir de ben buna katılmıyorum kendi eşim için söylemiyorum
bu her olayda kadın erkek farketmez
bi insan bi hata yaptı diye
onu tekrarlıycak diye bi kaide yok bence