Eşim bana tokat attı...

zamane bayanları bir hoş oldu gerçekten sen kocanla artış atış o da kendini zapt edemesin sana bir iki tokat vursun sonra affetme sen onu ya bu doğanın en acı en iğrenç kanunu kadın eşinden şiddet görür,bunu engelleyemessiniz eskiden millet kabul ediyordu yuvalar devam ediyordu.. her 3 kadından biri bunu yaşıyor ama kk da gözlemliyorum bunu affedilmeyecek bir durum haline sokuyorlar ya anlamadım kadınlar susmasını bilse erkekte el kaldırmaz benimde baaşımdan geçti suçlu bendim arkadaş kapat çeneni bozma huzurunu ne alaka aklını başına topla kocana saygını göster oda sana bir daha dokunmayacağına söz versin bir daha da eşinle tartışma

sizin kafanıza güneş geçti galiba:53:

zamane bayanları bir hoş oldu gerçekten sen kocanla artış atış o da kendini zapt edemesin sana bir iki tokat vursun sonra affetme sen onu ya bu doğanın en acı en iğrenç kanunu kadın eşinden şiddet görür,bunu engelleyemessiniz eskiden millet kabul ediyordu yuvalar devam ediyordu.. her 3 kadından biri bunu yaşıyor ama kk da gözlemliyorum bunu affedilmeyecek bir durum haline sokuyorlar ya anlamadım kadınlar susmasını bilse erkekte el kaldırmaz benimde baaşımdan geçti suçlu bendim arkadaş kapat çeneni bozma huzurunu ne alaka aklını başına topla kocana saygını göster oda sana bir daha dokunmayacağına söz versin bir daha da eşinle tartışma

tamamm bir tartışma sırasında kavga çıkabilir. ama erkek gücüyle kadının gücü aynı değil. nasılki normal bir insanın engelli birisine saldırması nasılki büyük birisinin küçük bir çocuğu dövmesi ya da 2-3 kişinin bir kişiye saldırması etik değilse erkeğinde kadına vurması bu yüzden insan ahlakına uygun değil işte. dayak yemek senin hoşuna gidiyor diye, ya da sen kendini dayak yemeye layık bir kadın, bir eş olarak görüyorsun diye herkes öyle görmek zorunda değil.

yahu ne alemsiniz gerçekten bayan duygusal olarak yıkılmış zaten birde siz burdan gazı vereceksiniz olur mu boşan affetme filan diye olacak 2.darbe kafama güneş filan geçmedi söz dinlemez bayanlar çoğaldı yuvalar dağılıyor yazık hep bu burnundan kıl aldırmaz klavye kahramanları yüzünden kendi başlarına gelince aynı şeyleri yapabiliyor musunuz bakalım

siz söz dinlemediniz zaman yediğiniz dayaklardan basınıza çok darbe aldınız galiba .. birde doğanın kanuna demiişsiniz belgrat ormanı kanunu bu sanırım .. ıykkk

siz söz dinlemediniz zaman yediğiniz dayaklardan basınıza çok darbe aldınız galiba .. birde doğanın kanuna demiişsiniz belgrat ormanı kanunu bu sanırım .. ıykkk

yahu kendinden farklı düşününene neden saygın yok senin:49:

görürüm ben seni evlenince:78:

her evlenen dayak yiyecek diye bi kanun yok myko hanım bu hayatta eşine saygılı erkeklerde var meraklanmayın siz, kendi sorunlarınızı normal görmeye çalışıyorsunuz sanırım tmm anlarım da başkasının rahatsız olduğu bir durumu ( hemde kk nın %99 u kalan %1 de sizin gibi düşünenler) normalleştirmeye çalışmayın lütfen !!!!! ayrıca bence kafanıza güneş falan geçmemiş sizin aldığınız darbeler hissiyatsızlık yaratmış.

:52::52::52::52::52::52:
şoktayım..
siz nerde yaşıyorsunuz cidden..
ne dayagı ya dayak hangi doğa kanununda var

yahu kendinden farklı düşününene neden saygın yok senin:49:

görürüm ben seni evlenince:78:

kadın söz dinlemeli diyorsunda. kadın çocukmu da söz dinleyecek kendi aklı fikri yok mu?? o zaman erkeklerde bizim sözümüzü dinlemediğinde alalım elimize odunu evire çevire dövelim. nasıl bir mantık bu yaa:33:

Konu sahibi hanımefendinin gidecek yeri yoksa tavır koymasını gerektiğini söylüyorsunuz yorumlarda..

Vay bee diyesim geldi..Hiç kusura bakmayın ama ilk hata affedilir..İlk kez olmuş hemen boşasın mı..

Burada kk kadınları cok cesur maaşallh..Herkes anında boşanacak en ufak hatada..

İşi gücü olan , zengin bır kadın bile olsa boşamak ne derece mantıklı bilmiyorum..

Yuva kolay kurulmaz..Erkekler hep hata yapar..Cunku kadın kadar fedakar degıldır..

O yuzden bu kolay kurulmayan yuvayı kolayca yıkmak mumkun degıl ve gereksız..

Biraz tavır alınsa yeter..Ama sinirli tavır değil..Üzgün ve kırgın oldugunu belırtılen tavır...

Umarım hersey duzelır yıne..

Hep boyle ornekler var etrafta ..uzulmeyın..
Sevgiyle..

kesinlikle bişey yapması lazım.Önce tokat sonra yumruk derken iş çığırından çıkar.O zaman da dönüşün daha zor olur. Haddini bilmesi lazım.

doğaya bakarsan eğer eşleri seçenlerin çiftleştikten sonra eşini öldürenlerin hatta o ormanın kralı aslanın bile avlananının dişisi olduğunu görürsün ama senin görmek istediğin tek şey marazi mazoşist ruhunu tatmin edecek bir öküz bence ama o aradığını burda bulamazsın

kendin de yazmışsın burda biz ancak entel dantel yorumlar yaparız gidin kocanıza boyun eğin yalvarın kocacım ben ettim sen etme döv hakaret et aşağıla aldat ama beni terketme ben herşeye razıyım gibi aptal saptal yorumlar değil

doğaya bakarsan eğer eşleri seçenlerin çiftleştikten sonra eşini öldürenlerin hatta o ormanın kralı aslanın bile avlananının dişisi olduğunu görürsün ama senin görmek istediğin tek şey marazi mazoşist ruhunu tatmin edecek bir öküz bence ama o aradığını burda bulamazsın

kendin de yazmışsın burda biz ancak entel dantel yorumlar yaparız gidin kocanıza boyun eğin yalvarın kocacım ben ettim sen etme döv hakaret et aşağıla aldat ama beni terketme ben herşeye razıyım gibi aptal saptal yorumlar değil

bir zamanlar bende mangalda kül bırakmazdım...

bir zamanlar bende mangalda kül bırakmazdım...

kendi tavsiyeni uygulasaydın canım eminim başarılı olurdun

ama istersen tersini uygulayıp bugün mutlu huzurlu hayatlarına devam eden arkadaşların konularını oku

Back
X