Eşim bana tokat attı...

eee dayağa boyun eğince kişiliğini kaybettin yani bizimde öyle olmamızı bekliyorsun:51:

hatta bi 15-20 kez beğenmek istiyorum nokta atış, tebrikler :42::42::42:

bence arkadaş yaşanan bu problemi her evlilikte olabilecek ufak tefek problemlerden saymak istiyor, nolcak canım myko nun kocası severde döverde, hatta kocanın vurduğu yerde gülde bitermiş, töbe töbee

hatta bi 15-20 kez beğenmek istiyorum nokta atış, tebrikler :42::42::42:

bence arkadaş yaşanan bu problemi her evlilikte olabilecek ufak tefek problemlerden saymak istiyor, nolcak canım myko nun kocası severde döverde, hatta kocanın vurduğu yerde gülde bitermiş, töbe töbee

ama mykonun fark edemediği şu kendi yöntemi işe yaramamış kocası arkasına bakmadan gitmiş ee daha neden aynı tavsiyeyi veriyorsun canım onu anlamadım

denenmiş sabit işte oturup dayak yemek işe yaramıyor bi tepki vermek lazım

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım... ve en büyük sebebim dertleşicek kimsem olmaması bu yüzden katıldım ben 23 yaşındayım 1 yaşında 1 kızım var ... 17 şubatta 3. yılımızı dolduracağımız çok mutlu huzurlu bir evliliğimiz var... vardı... ta ki eşim pazar günü bana ardarda 3 tokat atana kadar ... tartışıyorduk saçma sapan sebeplerden dolayı... genel sebepler kaynana görümce vs. karşılıklı haklı haksız yönlerimiz olabilir ama bu ona bana tokat atma hakkını vermez... ne yapacağımı bilmiyorum bekarken asla derdim bana el kaldırıcak adamın bir daha yüzüne bakmam... ama iş öyle değil işte... ailem istemedi eşimi ailesi yüzünden ben çok istedim annem-babam ne halin varsa gör demeye getirdiler... eşimi çok seviyorlar aralarındaki iletişim çok iyi ama ailesi yüzünden her neyse yani ailemin evine dönmem mümkün değil hani aklı başına gelsin biraz gözünü korkutayım desem bile gidecek yerim yok... bunu eşime hiç söylemedim tabi vurduktan yarım saat sonra çok pişman oldu yalvardı ağladı resmen ayaklarıma kapandı ben kızımı aldım gidicem diye nereye gidiceksem artık kapıyı kilitledi gitmemem için sen işe gidince gidicem dedim not yazıp başucuma koymuş ne olur bana bir fırsat ver en azından bir kez yüzyüze konuşalım beni bir kerecik dinle diye dün akşama kadar mesajlar atıyor arıyor telefonu açmıyorum mesajlarada cevap vermiyorum ama onu affedebileceğimi sanmıyorum ona öyle büyük bir aşkla bağlıydımki onunn için ailemi hiçe saydım oysa bana evlilik yıldönümümüze 3 gün kala bunları yaptı bana fikir verin lütfen dün kandil diye ikimizde orucluyduk akşam gelmiş elinde çiçekler ve bir kalp şekline pasta hiç yüzüne bile bakmadım çiçeği bana uzattı elinden almadım bile gittim yemek hazırladım dua etsinki oruçluydu ... eger oruçlu olmasaydı 1 bardak su bile vermesdim

hanımlar benim konum sadece bu kadar
yorumlar da başka bi arkadaş yumruk yediğini eşinin ona telefon fırlattığını falan yazmış
benim konumla karıştı sanırım
ve ayrıca 6 ay önceki bir olay
artık bizim evliliğimizde bu olay zaman aşımına uğradı
eşim artık eskisinden bile daha anlayışlı daha iyi bir eş oldu oda hatasını anladı
bu olayın öncesinde nasıl mutluysak yine mutlu mesut devam eiyoruz
ve dayağı savunan , çeneni tut diyen arkadaşada diycek bişey bulamıyorum gerçekten

ailene hiç mi söylemedin yani, bence söylemelisin, çocuklarının risk altında olduğunu bilmeliler, yok öyle kendin ettin kendin çek

Aile içinde yasanan icerde kalir.

Kardes bence esin pisman olmasaydi o tur davranislarina devam etseydi hiç ardina bile bakma derdim
ama adam zaten bin pisman olmus, ozurler, cicekler, mesajlar senin soyledigine gore...
Aldatilan kadin affediyor bir sans daha veriyorda sen neden vermeyecekmissin?
Siddet cok cirkin bayagi bir hareket, eminim senin içinde firtinalar kopuyor, asagilandin
kirildin fakat bir sans daha ver... bekara bosanmak kolay gelir, salla gitsin diyenlere kulak asma...
Zaten esinin dili yanmistir bir daha asla boyle birseye cesaret edemez gibi gozukuyor sonrasindaki
davranislarina bakinca...

Ohoo konutatliya baglanmis aylar gecmis:) ben ise yeni oldu zannederek sazanlik yaptim
neyse sevindim kardes, mutlu ve mesut gunlerinizin devamini dilerim:)

Ohoo konutatliya baglanmis aylar gecmis:) ben ise yeni oldu zannederek sazanlik yaptim
neyse sevindim kardes, mutlu ve mesut gunlerinizin devamini dilerim:)

estağfurullah kardeşim...

Allah razı olsun iyi dileklerin için

yahu kendinden farklı düşününene neden saygın yok senin:49:

görürüm ben seni evlenince:78:

kendine saygısı olmaya saygım yok benim cicim akşam dayağını yedinmi sen bakimm_??
evlenince beni görücekmiş canım ben kadına dayağı normal gören değil gayet insan evladı biriyle evleniyorum aklımdanda zorum yok benim için endiselenme :51:

görüyorsunuz demi kardeşimin evliliği çok güzel olmuş inşallah daha da mutlu olur eğer sizlerin gazına gelip olayı büyütseydi darmadağın olacaktı aynen ben gibi
saçmalamayın yargısız infaz ediyorusnuz ben de astım kestim eşim de toz oldu b,lmem anlatab,l,yor muyum bazı şeyler,i sineye çeksem alttan alsam belki gecenin bu saatinde sizlere laf yetişt,rmek zorunda kalmazdım
bizler değil m,y,z hayatı kendim,ize zeh,rde eden güllük güli,stanlıkta yapan

görüyorsunuz demi kardeşimin evliliği çok güzel olmuş inşallah daha da mutlu olur eğer sizlerin gazına gelip olayı büyütseydi darmadağın olacaktı aynen ben gibi
saçmalamayın yargısız infaz ediyorusnuz ben de astım kestim eşim de toz oldu b,lmem anlatab,l,yor muyum bazı şeyler,i sineye çeksem alttan alsam belki gecenin bu saatinde sizlere laf yetişt,rmek zorunda kalmazdım

sen eşinden ayrı mısın şu anda?

sen eşinden ayrı mısın şu anda?

evet dayağa katlandım ve ayrı kaldım hani sizler acımasızca yerden yere vurdunuz ya beni oda aynen öylei yaptı yerden yere vurdu ve gitti umarım daha da mutlu olmussundur ayrı oluşuma sizin gibi düşünmüyorum ya iyice sürüneyim öyle değil mi?

ben belki boşanmadım ama olayı büyüttüm canım
ben senin anlatmak istediğini anlamaya çalışıyorum sanırım ilk tokatta yuvanızı yıkmayın demek istiyorsun ama uslûbun yanlış
ve asla alttan almadım hala da eşime karşı konuşmam gereken bişey olursa susmam konuşurum
ben ona o şansı yalnızca 1 kez verdim ona göre iyi kullansın o da şansını
yoksa senin dediğin gibi çenemi tutup oturmuyorum
ben ona şans verdim , o bana değil...

evet dayağa katlandım ve ayrı kaldım hani sizler acımasızca yerden yere vurdunuz ya beni oda aynen öylei yaptı yerden yere vurdu ve gitti umarım daha da mutlu olmussundur ayrı oluşuma sizin gibi düşünmüyorum ya iyice sürüneyim öyle değil mi?

meseleyi bir türlü tam anlayamadım.
hem dayağa katlandım demişsin hem de bıraktı gitti demişsin
katlanıp hiçbir tepki vermediysen neden gitti?

Son düzenleme:
naap biliyomusun eline bir kumanda al git kafasında kır şöyle kalınca bişey olsun mümkünse çin malı olmasın onnar dayanıksız çıkıyo:51:

katlanmadım ben de büyüttüm hem de çok o sebeple sitem doluyum ;)

şiddetin sebebi ve boyutuna bağlı.
atıyorum mesela:
kaynanana saygısızlık yaptın görümcene laf soktun tartışırken sesini yükseltip ondan hesap sordun diye ÇAAAT şeklinde bi osmanlı tokadı geliyorsa büyütmekte haklısın
ama arkadaşım bi keresinde mini etek giydi, kızın üniversite arkadaşıda kızla o sebeple ilgilendi ona baktı diye kocası kıskanıp kızın bacağına bi şaplak indirmişti o büyütülecek bi olay değil.

Son düzenleme:

işte canım kardeşim sen katlandığın halde ses çıkarmadığın halde kocan gitmiş pişman olmamış af dilememiş dönmemiş demek ki senin tavsiye işe yaramamış neden hem alttan alıp dayak yiyip hakaret ,i,t,p hem de kocasız kalsın insanlar ???

Back
X