eşim bana tokat attı

bence konu sahibi özür dilemeyrek dogrusunu yapti :34: birinden özür diledin zaman karsi tarafin egosu tavan yapabiliyor bazen

iki taraftada siddet var dogru degil ama karsindaki bayan boxcu arkadasi degilki :9:

arkadaşım tavan yapan konu sahibinin egosu...haksız olduğu halde ..birde nutuk çekmeye kalkmış ,evlilik dersi vermeye başlamış..yaptığı şey doğruymuş gibi..

ayrıca ne demek o öyle haksızsan tabi ki özür dileyeceksin ama HAKSIZSAN...karşındaki eşin ailen sevdiğin adam düşman değil...

acıyorum evet çünkü konu sahibinin tedaviye ihtiyacı var...

amacım polemik yaratmak değil yanlış anlamayın

Karı-koca birbirini tokatlayanlar gelmiş evlilik dersi veriyor.
Tokatlarsın tokantlanırsın özür dilersin egon uçuşa geçer sen herşey halloldu zannedersin.
Ama karşındaki erkeğe tokat atmışsındır bir kere o tokatıda yemişsindir acısı geçer de arada kırılan zincir tekrar bağlanmaz.
İlişkide bir zincir kırılmış adam anı kurtarmak için özür dilesede uzun vadede saygısını yitirecek.

bence de hatalı olan sensin sen tokat attığın için o da reflex olarak sana tokat attı eski eşimde bana yumruk atmıştı reklex olarak bi anda bende ona yumruk atıp dudağını patlatmıştım bi an kendimden korktum nasıl yaptım diye ayrıca o sana tokat atınca evlilik bitiyo da sen ona tokat atınca bitmicek mi sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma sarsması bence çok büyük sorun değil demek ki kıyamamış ki vurmamış ama sen tokat atınca o da sana tokat atmış öyle fazla kafaya takılıcak bi sorun yok aranızı düzeltin ve bi daha ki tartışmalarda ya da ortam gerildiğinde ayrı ayrı yerlere çekilin sakinleşince bir araya gelin ve sorun neyse sakin sakin konuşun

Konu sahibine sen başlatmışsın denmiş genel olarak ama,
sonradan eklediği yorumda eşinin onu susturmak için omuzlarından tutup sarstıgını belirtmiş.
Belki de sıkıca sarsıyordu, canını yakıyordu, konu sahibi de kurtulmak için refleks olarak tokat attı,
sonrasında eşi de ona atmış.

Açıkçası bir tartışma esnasında benim eşim de beni omuzlarımdan sıkıca sarsarak canımı yaksa,
beni susturmaya çalışsa, ben de tokat degil, tekme atarım :)
Çünkü yapılan davranış başlı başına şiddettir...

Bence burada başlatan eş olmuş, konu sahibi degil.

Fakat sonrasında eşi özür dilediğinde kendisinin de özür dilemesi gerekirdi.
Çünkü yapılan hatalar karşılıklı...

bir yanlışa başka bir yanlışla karşılık verilmiş umarım kısa zamanda kendinizi toparlar ilişkinizin geleceği hakkında mantıklı kararlar verebilirsiniz aksi halde etki tepki ya da reflex gibi tabirlerin arkasına sığınarak sağlıklı bir yere varamazsınız...

sadece kocana değil kime tokat atarsan karşılığında en iyi ihtimalle bi tokat yersin....

konu sahibinin 23 tane msjı var 10 tane konusu var kızlar fake hesap sürekli saçma sapan konular açmış...oltaya boşa gelmişiz

saçma sapan dediğiniz konularda gerçekten fikrinize ihtiyacım vardı ve en fazla 10 cevap yazıldı. Ne zaman tokadı yedim o zaman arka arkaya geliyor cevaplar. Keşke zamanında akıl verseydinizde yemeseydim tokadı. Hem biz neredeyse ikinci balayına çıkacağız siz hala tartışıyorsunuz. Tartışamanın şiddeti ve işimin beni iteklemesi tokat atmama neden oldu o da karşılık verdi özür diledi barışıtık hallettik yani. Aramızda öyle saygının kaybolması gibi bir durumda yok yani. Anlık gelişen bir olaydı. Evet eşim düşmanım değil ama evlilik 3 maymunu oynayarak gitmiyor be güzelim. Aklını kullan haksızken de haklı çıkar kendini. Bak nasıl kıymetini biliyor adam .hı bir de gitmiş hediye almış dün bana özür mahiyetinde. Eğer özrü dileyen ben olsaydım beş karış surat yapardı bana haklı oldım deyip.

saçma sapan dediğiniz konularda gerçekten fikrinize ihtiyacım vardı ve en fazla 10 cevap yazıldı. Ne zaman tokadı yedim o zaman arka arkaya geliyor cevaplar. Keşke zamanında akıl verseydinizde yemeseydim tokadı. Hem biz neredeyse ikinci balayına çıkacağız siz hala tartışıyorsunuz. Tartışamanın şiddeti ve işimin beni iteklemesi tokat atmama neden oldu o da karşılık verdi özür diledi barışıtık hallettik yani. Aramızda öyle saygının kaybolması gibi bir durumda yok yani. Anlık gelişen bir olaydı. Evet eşim düşmanım değil ama evlilik 3 maymunu oynayarak gitmiyor be güzelim. Aklını kullan haksızken de haklı çıkar kendini. Bak nasıl kıymetini biliyor adam .hı bir de gitmiş hediye almış dün bana özür mahiyetinde. Eğer özrü dileyen ben olsaydım beş karış surat yapardı bana haklı oldım deyip.

ahahahahah bu yorum cok güldürdü beni :) İyi tatiller :D

konu sahibine çok yüklenildi arkadaşlar yazıktır abartmayalım..
belli ki gururu çok incinmiş, bırakalım kendini toparlamaya çalışsın..
bence bu sebeple böyle abartılı açıklamalar yapıyor..

NELER OLMUŞ NELERRR....... :)))

konu sahibi arkadaşım, nerdeyse ikinci balayına çıkacağız demişsinde şaşırdım ????

sen değilmiydin evi terketmeyi bile düşünen ? ? ? ?

ayrıca eşin, tokatı yediği halde gelip ayaklarına kapanmış..pööhhh...adam dediğin dimdik ayakta durmalı kardeeşş...
hem tokadı ye hem gel ayağıma kapann....ıyyyyy ben istemem böle bi eş...dik olacak dimdik...

kadında tokadı yemiş sonra ''Haksız olsanda haklı duruma gecmeyi bileceksin '' diye naval okumuş burdaki bayanlara..

HEYY YAVRUM HEYYY...nelerde biliyormuşsunuz böyle...sevgili kocacınn gelip özürdiledi diye haksızken haklı durumuna geçmiş olmuyorsun ayrıca...yine haksızsın..ama sevgili kocan tatsızlık uzun sürmesin huzur bozulmasın diye , ağlayan çocuğa şeker alırsın ya susturmak için işte o taktiği uygulamış sana...gerçek değişmiyor yani...sadece seni kandırmış oluyor okadar..ve sende NASILDA HAKLI DURUMA GEÇTİMM AMMMAA DİYE KABARIYORSUN...KANDIRILMIŞ BİR HATUN EDASIYLA......

mutlular dilerim tabi..işallah ağzınızın tadı bozulmaz....lakin senin yorumlarına bakılırsa eşin daha çokk tokat yiyecek senden....sende ondan....bileğe kuvvett....

canım aklını kendini sakla bence :34: ben haksızsam özür dilemesini de bilirim buda beni eşimin gözünde küçültmez..yeri gelir oda özrünü diler..o benim her zaman bilir kıymetimi bende onun.biz egolu insanlar değiliz kimse haklıysada ben haklıyım havalarında gezmez..karşılıklı saygı olayı var..

enterasan yani 24 msj sayın 10 tane konu hiç inandırıcı değilsiniz..neymiş efendim zamanında akıl verseymişiz yemezmiş tokadı.yahu tokat yememek için başkasının fikirlerine mi ihtiyacın var.eşine tokat atmasaydın oda sana atmazdı..etki-tepki olayı güzelim :34: hadi iyi tatiller amacında o zaten millet tartışsın diye hayal dünyandan konu açıyosun..daha girip okuyup cevap yazıp sana vaktimi ziyan edemem.. iyi tatiller canımm :33::36:

"Aklını kullan haksızken de haklı çıkar kendini. " demissiniz ya, biz ona akil kullanmak degil, yuzsuzluk, piskinlik diyoruz. Aklinizi kendinize saklayin ve hatta siz aklinizi kullanmaya baslayin bence.
Kendinizi cok akilli sanmaniz, cevrenizdeki insanlarin ezikligiyle alakali, sizin "akilli" davranislarinizdan degil, o yuzden cok havalara girmeyin, disardaki insanlar yemez bunlari. Komik oluyorsunuz zira. Karakteri saglam, kendi kendisine saygisi olan bir adam olsaydi karsinizdaki, o zaman gorurdunuz aglamayi, ayaklara kapanmayi. Tam kendinize gore birini bulup evlenmissiniz. Adam herseyde ayaklara kapanip aglasin, egolar patlasin.

Back
X