şakamısınz ya yatak ayırmalar falan, bişeyler çok mu kolay elde edildğinden oluyor bunlar anlamıyorum ki,, çok çok özürdiliyorum şahsınzdan , sakın yanlış anlamayın söyledklermı, bazı yorumlarıda hiç begenmedım zaten, ne güzel bir aileniz var, çocuklarnz var, eşinzde önce guzelce konşmuş, benm kızım yapmaz demiş , o an iddalaşmışınz yapmış bır ayıp, sende atmışsın ne guzel , yanı bana göre sennde atman ikinzin ofkesını atma bakmndan cok ıyı olmuş, tamam orda almışnz hıncnzı, düzenınıze devam edın hayır nıe yatak ayrılıo,, ıyıce araya mesafe koyuyosnz, öfkeye başka ofke eklıyosnz, siz salonda yattnz dıe adam sızın uzuntnzu anlamayacak, bızm gbi düşünemıolar malesef,, ikincisi bana elnı kaldrrsan boşanr demeniz de bı garıp, boşanmak ole kolay olmuyor bakın gördnz şimdi, bole uyduruk bişey ıcın boşanlrmı, hayr bileğnzi kesseydnz çocuklar napacaktı ben anlamadım çok abartılı buyutmuşnz olayı, yada bızım bilmedgmz bişey var, dövmemişki sizi sankı yerlerde sürükledi, hep duznlı yaptıgı bişey gibi birden isyan etmişinz,, aman ha şimdi birileri kalkıp adamı savunuom falan sanmasın, tabıkı tokat atmasın, bende çok çok uzulrdum, ama lütfen ya üzülün kırılın ssdc.. başka sorunlarnz yoksa bole şeylerle yıpratmayın, açın bi okuyun burda evlılerın sorunlarnı , onları gornce valla eşinize gece sımsıkı sarılırsınz tokat ustune üstelik..
eşinzi seviyorsanz ailenze sahıp çıkın, valla ömür çoook kısa, boyle şeyler olabılır olmamalıdır ama olabılır.. insanız,
çocugun yannda yapması konusuna girmiorum iyice karışcak yoksa...