Güzelim ,benim eşimde polis .Ve dediğim gibi onda da titizlik var bizde çok sorun yaşadık hiçbir yaptığımı begenmezdi bende çektim elimi etegimi büyür kendin yap dedim .Eskisi kadar değil ama dağınıklığı vs sevmez kendi de yapar .Ama bu yüzden bana vursa gerçekten çok fena yapardım .
Evet stresli ve düzensiz bir hayatları var .Eşim bazen eve gelir anlarım sınırlı çünkü evde de telefon trafiği bitmez bazen .Ama o zamanlarda çok bulasmiyorum sakinleşince kendi konuşuyor zaten çünkü biliyorum o gün kötü geçmiş bizimle alakası yok .
Ben mesela çoğu zaman dolap içlerini filan gece o işteyken ve oğlum uyurken yapıyorum tek başıma daha rahat oluyor .Çünkü düzenli saatler yok .
Ayrıca bu doğuda ne var bu kadar uyku kaçıracak 2 yıldır dogudayiz ,oğlum 1,5 yaşındayken geldik iki defa tek başıma ev taşıdım .Heryere çoğu zaman tek başıma gidiyorum kimse yemiyor ,sokakta önünü kesip canını almıyorlar TV de sadece terör olayları gozukuyo ama hergun terör yok .
Ailelerimiz uzakta 23-24 saat .Evlendigimden beri tek basimaydim hala öyleyim cicuguda tek buyutuyorum mükemmel mi yapıyorum herşeyi ?hayır tabiki gücümün yettiği kadar oluyor sende tek başına basarirsin korkma .