- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Yine kısır gününde yapılanlar gibi bizimki şu kadar sizinki ne kadar hihihi tarzı mubabbetler için açılmış bir konu. Her cevaba ama şöyle ama böyle. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de doktor iki güne bi demişti ondan mı sıkıldı acaba
ay sorma, cevapları okurken böyleydim --->>>>Yine kısır gününde yapılanlar gibi bizimki şu kadar sizinki ne kadar hihihi tarzı mubabbetler için açılmış bir konu. Her cevaba ama şöyle ama böyle.![]()
normaldir canim 1 seneden sonra sıklıkla olmayabilir :)1 sene canım
Muhtemelen ondandır. Evde biri varken asla rahat edemem şahsen.Normalde iki gün geçince yaklaşıyordu ben istemesem de o istiyordu
Şimdi yatılıya misafirim filan geldi ondan mı acaba diyorum ama yatakta yaklaşabilir sonucta
forumun yeni Bibisi:) iki gün regle anca dayanıyorum valla
Hahahahah bu kadar iyi niyetli bi yorum.. bilemiyorum ama bana komik geldi :)Uzun sure birlikte olmayan erkeklerde prostat hastaligi gozlenmistir. Ona gore dikkat edin. Esinizle birlkte olmaya calisin.
Hahahahah bu kadar iyi niyetli bi yorum.. bilemiyorum ama bana komik geldi :)
Hanımlar eşlerinizin prostat sağlıkları nedeniyle onlara yatakta sık sık yaklaşın![]()
Zamane erkekleri böyleNormalde iki gün geçince yaklaşıyordu ben istemesem de o istiyordu
Şimdi yatılıya misafirim filan geldi ondan mı acaba diyorum ama yatakta yaklaşabilir sonucta
Ya işte onu diyorum sana , gün verilince bütün zevki kaçıyor işin. Bir de bilinç altına işliyor. Tamam bu ay hiç dikkat etmeyeceğim güne ovulasyona desen de olmuyor işte 2. gün diyorsun "ya bugünse" diye. Gün saymasan da , çocuk için ilişkiye girmiyorum desen de bilinç altın yemiyor.Bize de doktor iki güne bi demişti ondan mı sıkıldı acaba
mumkundur ya. Yumurtlama gunlerini ovulasyon testiyle takip etsene, cocuk icin nokta atisi oluyor etrafimda oyle hamile kalan cok.varBize de doktor iki güne bi demişti ondan mı sıkıldı acaba