Eşim bana yaklaşmıyor :(

Merhaba aranızda yeni üyeyim....valla ben eşimin 3 _4 ay istemediğini biliyorum senin ki daha 6 gün olmuş.belki is sıkıntısı vardır ya da havaların sıcak olması da etkiliyordur....bence sorun yapma illaki gelecektir

6 gün! Hmmmm... :işsiz: şimdi ben buraya konu açmak için geç kalmışım o zaman. o_O malum hamilelik yasaktı loğusayım hala tık yok.. Adam napıyor nasıl duruyor diye düşünmedim.. Sorun bende mi bilemedim şimdi :işsiz::işsiz:

Gelelim size konu sahibi herkesin psikolojisi her zaman isteyecek diye bir şey yok ki.. Topu topu 6 gün yani gayet normal..:KK47:

Normalde iki gün geçince yaklaşıyordu ben istemesem de o istiyordu
Şimdi yatılıya misafirim filan geldi ondan mı acaba diyorum ama yatakta yaklaşabilir sonucta
Muhtemelen ondandır. Evde biri varken asla rahat edemem şahsen.

evde misafir varken gayet normal değil mi?
günümüz evlerinde tuvalette çiş yapsan bütün evde duyuluyor, seks yaptığında duyulmaması imkansız, adam belki evdeki misafirlerin skorunu hesaplamasını istemiyordur olamaz mı :olamaz:

Uzun sure birlikte olmayan erkeklerde prostat hastaligi gozlenmistir. Ona gore dikkat edin. Esinizle birlkte olmaya calisin.
Hahahahah bu kadar iyi niyetli bi yorum.. bilemiyorum ama bana komik geldi :)

Hanımlar eşlerinizin prostat sağlıkları nedeniyle onlara yatakta sık sık yaklaşın :KK53:

6 gün aslında uzun bir süre değil ancak yaklaşmadığı için insanın sinirleri doğal olarak bazen bizde de olabiliyor
Çünkü iş gezmeler misafir falan derken 10 günü bile bulabiliyor niye buluyor anlamış değilim ama erkeğin her zaman istekli olmasını istiyoruz ama maalesef öyle olmuyor Bir de inat edip bizim illa o gelsin takıntımız da olduğu için adet gününe denk geldiyse 15 gün de olabilir:eğlence:

Bize de doktor iki güne bi demişti ondan mı sıkıldı acaba
Ya işte onu diyorum sana , gün verilince bütün zevki kaçıyor işin. Bir de bilinç altına işliyor. Tamam bu ay hiç dikkat etmeyeceğim güne ovulasyona desen de olmuyor işte 2. gün diyorsun "ya bugünse" diye. Gün saymasan da , çocuk için ilişkiye girmiyorum desen de bilinç altın yemiyor.

Bizim saatli ilişki kabusumuz olmuştu çünkü doktor ne zaman şu gün ilişki olsun dese biz birbirimize giriyorduk. Tüple hamile kaldım ben tedavinin başında eşimin sorduğu ilk soru "saatli ilişkiye girmemiz gerekecek mi?" oldu. Sonrada fiyat tabi :D

Evliliğin ilk yılındaki gibi devam etmiyor ki zaten istek de. Bilmiyorum benim için öyle yani. Önce günde bikaçdı, bikaç ay sonra günde 1 derken , 2-3 günde bir, işte şimdi de ayda 1 e kadar düştük hamilelikle birlikte :D

Nasıl başladı ise öyle gidecek diye kasma. İstiyorsan sen yanaş. Yok senin de isteğin yoksa boş yere kafanda kurma hiç.

Back
X