eşim bana yaklaşmıyor...............

idilim

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
7
0
6
İçel Mersin
öncelikle merhaba.....
eşimle aramızda 10 yaş var ve evleneli 2 yıl bile olmadı.7 aylık da dünya tatlısı kızım var.benim sorunum eşim benimle birlikte olmuyor.kardeş gibiyiz.aslında cok farklıyız birbirimizden.ben artık onun ilgisizliğine dayanamıyorum.sizce ne yapmalıyım.
:50:

öncelikle merhaba.....
eşimle aramızda 10 yaş var ve evleneli 2 yıl bile olmadı.7 aylık da dünya tatlısı kızım var.benim sorunum eşim benimle birlikte olmuyor.kardeş gibiyiz.aslında cok farklıyız birbirimizden.ben artık onun ilgisizliğine dayanamıyorum.sizce ne yapmalıyım.
:50:

bence yeterince kaliteli zaman geçirmemenizden kaynaklı..bebek doğunca sürekli bebekle ilgilenmeniz eşlerde uzaklaşmalara yol açıyor.
bence derhal konuşman gerek..
kocanı kışkırtıcı şeylerde yapabilirsin davetkar kıyafetler süslenmeler falan ama işe yaramayacağını düşünüyorsan hemen karşına al konuş yoksa daha da kötüye gider kopmalar başlar.. bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin

bence yeterince kaliteli zaman geçirmemenizden kaynaklı..bebek doğunca sürekli bebekle ilgilenmeniz eşlerde uzaklaşmalara yol açıyor.
bence derhal konuşman gerek..
kocanı kışkırtıcı şeylerde yapabilirsin davetkar kıyafetler süslenmeler falan ama işe yaramayacağını düşünüyorsan hemen karşına al konuş yoksa daha da kötüye gider kopmalar başlar.. bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin

ah ah hepsini denedim ama bi faydası olmadı.hep yorgun olduğunu söylüyor aramızdaki bağ koptu.

Belki yaş itibariyle fazla arzusu kalmamıştır.Depresyon,stresli iş hayatı,kafasını kurcalayan yoğun meseleler gibi bişeyler var mı?

Belki yaş itibariyle fazla arzusu kalmamıştır.Depresyon,stresli iş hayatı,kafasını kurcalayan yoğun meseleler gibi bişeyler var mı?

evet herşeyden önce maddiyatın iiii gitmesi.herseyi hesaplar ama herseyi.yalnız nişanlıyken herşey mükembeldi ne zaman hamile kaldım adam 360 derece döndü.hamilelikten itibaren belki 4-5 kez birlikte olduk oda hep ben yaklaştım.gecelikler,arayıp fantezi anlatmalar neler neler artık yoruldum.

Bazı erkeklerin eşleri anne olduktan sonra, ona bir daha kadın gözüyle bakamaması, sadece bir anne olarak görmesi sebebiyle böyle sorunlar yaşadığını duydum. Bence bir aile terapistinden bu konuda yardım alabilirsiniz, geç olmadan.

Bazı erkeklerin eşleri anne olduktan sonra, ona bir daha kadın gözüyle bakamaması, sadece bir anne olarak görmesi sebebiyle böyle sorunlar yaşadığını duydum. Bence bir aile terapistinden bu konuda yardım alabilirsiniz, geç olmadan.

kendisine bunu da dile getirdim ama o aramızda sorun olmadığını düşünüyor

kendisine bunu da dile getirdim ama o aramızda sorun olmadığını düşünüyor

Aile terapisti, psikolog gibi laflar eşini korkutabilir. Ama sen üstüne gitmeli onu ikna etmelisin. Bazı sorunları geç olmadan çözmek çok önemli. İş işten geçtikten sonra keşke çabalasaydım diye üzülmek var.

Yemin ederim aynı ben şuan bu sorunu yaşıyorum kocamla 10 yaş var ve oğlum 1 buçuk yaşında 2 yada 3 kez görüşmüşüzdür ve inanın kafayı yemek üzereyim aileme söyledim konuştum hiçbir şey çözüm olmadı neler denedim heralde artık beni istemiyor. Bende kendimce bi zaman belirledim artık o zamana kadar düzeldi düzeldi yoksa ayrılcam😣

Yemin ederim aynı ben şuan bu sorunu yaşıyorum kocamla 10 yaş var ve oğlum 1 buçuk yaşında 2 yada 3 kez görüşmüşüzdür ve inanın kafayı yemek üzereyim aileme söyledim konuştum hiçbir şey çözüm olmadı neler denedim heralde artık beni istemiyor. Bende kendimce bi zaman belirledim artık o zamana kadar düzeldi düzeldi yoksa ayrılcam😣
Bu konuda konuşmayı denediniz mi ?
Konuşarak çözüm bulunur

Konu baya eskiymis ...
Böyle adamlara acayip beddua edesim geliyor ama 🤐
Allah bildigi gibi yapsin...
bende cok cektim hemde aptal gibi yillarca bekledim dayandim sabrettim hemde bir hic ugruna... o sebeple cok iyi anliyorum seni. Ayrica bu tip egoistlere konusmakta kâr etmiyor !
Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun 🤲🏻

Bu kopuşlar pek geri dönmüyor malesef:( başımdan geçti.. Başka kadınlar varmı diye bir izle derim. Bir erkek ihtiyacını nerde giderir ki?

Bu konuda konuşmayı denediniz mi ?
Konuşarak çözüm bulunur
Denemez olur muyum ailesine bildirdim çünkü ben ne kadar konuyu açsam da kaçtı. Öyle baksanız mutsua giden bi evliliğimizde yok ama bunu yapması çok zoruma gidiyor. Artık beni istemediğini düşünüyorum o derece😏

Konu baya eskiymis ...
Böyle adamlara acayip beddua edesim geliyor ama 🤐
Allah bildigi gibi yapsin...
bende cok cektim hemde aptal gibi yillarca bekledim dayandim sabrettim hemde bir hic ugruna... o sebeple cok iyi anliyorum seni. Ayrica bu tip egoistlere konusmakta kâr etmiyor !
Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun 🤲🏻
Peki şuan nasıl durumlar

Back
X