Eşim bana yardımcı olmuyor

orhanyusuf0626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
3
0
1
34
Merhaba arkadaşlar,
Neredeyse 2yıllık evliyim 1oğlum var doğum iznindeydim ve yeni işe başladım.Evdeyken işlerimi kendim hallediyodum eşim yardım etmese bile o kadar çok gözüme batmıyodu şimdi işr başladım ve ev iş çocuk derken yoruluyorum.İşten yorgun argın gelip çocukla ilgileniyorum yemek yapıyorum evi temizliyorum bu sırada eşim arada çpcuğa bakıyor ama çoğu zaman telefonda oyun oynuyor buda benm moralimi bozuyor ne yaptıysam olmadı kavga ettim güzellikle söyleidm küstüm hiçbiri fayda etmedi eşimi nasıl yola getirebilirim bana yardımcı olun lütfen!!!

Surekli yapmasinj soyleyin, ondan birseyler isteyin yapmazsa inat ederde siz de yapmayin, insann sinirleri bozuluyor ev pisken ya da mutfakta bulasik varken duramiyor ama zorlayin kendinizi eger cok inat eder yapmazsa ucretsiz izne ayrilin o gecindrsin evi, oyle soyleyin onada ya hergun eve kadin gelir aylik bir miktar veririm ya da ucretsiz izine cikarim ya da kalkar bir isin ucundan da sen tutarsin deyin ama tavriniz net olsun, simdi burda haftalik kadin gelsin diyecekler olacaktr ama evin isi haftali bir kadinn gelmesiyle bitmiyor, esinizj yola getirmek icin gerekirse yemek bile yapmayin cocuguna ayarlayin birseyler kendinz de atistirin gecun kenara dinlenin...ben de calisiyorum ve henuz hamileyim esim bir ara yapmaz oldu ben soyluyorum sunu ypar misi falan diye tamm deyip geciyor ben de sinjr oldum hic dokunmadim bulasiga faln 3 gun kaldi mutfakta birikti icim icimi yedi ama inat ettim yapmadim eve geldim atistrdim birseyler gecip uzandim sonra ne yapti kalkti pasa pasa yapti, o gunden sonra ben artik hic takmiyorum ev isini yaparsa yapar yapmazsa kalir oyle..sen de oyle yap kendinn ve oglunu azami ihtiyaclarini gider gec oglnla ilgilen oyna ya da dinlen....rahatsiz oluyorsa baksin sana ayril izne

Eşinizi eve dahil edin
Örneklerle gideyim;
Üst raftaki bir tabagı cagırın ondan isteyin
Çamasır toplayacaksanız cocugu hop kucagına verin
Sizden erken geliyorsa arayın kocam camasırları makineye atabilirmisin diyin tarif edin
Eti vs kesemiyor gibi yapın kocam yapamıyorum bunu sen kesermisin diyin bende o arada sunu yapayım vs diyin
Yada en basiti corbayı karıstırttırın

Yetemediginizi yetemiyorum sende yap diyerek değil yardım isteyerek yaptırtın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…