Surekli yapmasinj soyleyin, ondan birseyler isteyin yapmazsa inat ederde siz de yapmayin, insann sinirleri bozuluyor ev pisken ya da mutfakta bulasik varken duramiyor ama zorlayin kendinizi eger cok inat eder yapmazsa ucretsiz izne ayrilin o gecindrsin evi, oyle soyleyin onada ya hergun eve kadin gelir aylik bir miktar veririm ya da ucretsiz izine cikarim ya da kalkar bir isin ucundan da sen tutarsin deyin ama tavriniz net olsun, simdi burda haftalik kadin gelsin diyecekler olacaktr ama evin isi haftali bir kadinn gelmesiyle bitmiyor, esinizj yola getirmek icin gerekirse yemek bile yapmayin cocuguna ayarlayin birseyler kendinz de atistirin gecun kenara dinlenin...ben de calisiyorum ve henuz hamileyim esim bir ara yapmaz oldu ben soyluyorum sunu ypar misi falan diye tamm deyip geciyor ben de sinjr oldum hic dokunmadim bulasiga faln 3 gun kaldi mutfakta birikti icim icimi yedi ama inat ettim yapmadim eve geldim atistrdim birseyler gecip uzandim sonra ne yapti kalkti pasa pasa yapti, o gunden sonra ben artik hic takmiyorum ev isini yaparsa yapar yapmazsa kalir oyle..sen de oyle yap kendinn ve oglunu azami ihtiyaclarini gider gec oglnla ilgilen oyna ya da dinlen....rahatsiz oluyorsa baksin sana ayril izne