- Konu Sahibi Zorbiseylerbiseyler
-
Yalan söylemesi bence sorun.Evet aldım dese sorun olmazdı.Ama güvensizlik başlatmış bu yalan.Acaba başka hangi yalanları var diye düşünülür.Bireysel isteyen istediği yapsın diye ayırdığınız parayla ne yaptığınıza neden karışıyor ki.
Evette olay baştan doğru değil ki? Olay örgüsünü bozan kadın mı yani? Gizlice öğrenilmiş bir bilgi karşısında kadın paniklemiş olabilir adamın verdiği tepkiye göre saklaması da gayet normal. Ayrıca kadın adama parasının hesabını sormazken adamda soramaz. Niye başka yalanları da olsun ki. Bazen bende kocama param konusunda söylüyorum. Harcamalarımı daha az yada çok söyleyebiliyorum duruma göre. Ama bu kocama 7/24 yalan sıktığım anlamına gelmiyorYalan söylemesi bence sorun.Evet aldım dese sorun olmazdı.Ama güvensizlik başlatmış bu yalan.Acaba başka hangi yalanları var diye düşünülür.
Evet kadın yalan söylemiş çünkü başta adam bilmiyormuş sormuş.Ama işte adam sormuş var mı diye orada evet ya da seni ilgilendirmez deseydi sıkıntı yoktu belki tepki almayacaktı.Ama bir yalan güven sarsar.heleki bu evlilikte senin paran benim param mevzusuna yol açarsaEvette olay baştan doğru değil ki? Olay örgüsünü bozan kadın mı yani? Gizlice öğrenilmiş bir bilgi karşısında kadın paniklemiş olabilir adamın verdiği tepkiye göre saklaması da gayet normal. Ayrıca kadın adama parasının hesabını sormazken adamda soramaz. Niye başka yalanları da olsun ki. Bazen bende kocama param konusunda söylüyorum. Harcamalarımı daha az yada çok söyleyebiliyorum duruma göre. Ama bu kocama 7/24 yalan sıktığım anlamına gelmiyor
Daha çok yeni evlilikleri. Evliliğin başında olan şeyler bunlar. Bir çatışma hep olurEvet kadın yalan söylemiş çünkü başta.Ama işte adam sormuş var mı orada evet ya da seni ilgilendirmez deseydi sıkıntı yoktu belki tepki almayacaktı.Ama bir yalan güven sarsar.heleki bu evlilikte senin paran benim param mevzusuna yol açarsa
Keşke bu şekilde olmasaydı olay senin benime gelmeseydi tepkiside hatalı.Üste çıkmaya çalışırken iyice sıvamış.Adamda üstüne tüy dikmiş aile konusuyla.Bence bu evlilik uzun sürmez.Para mevzusu girmiş aile mevzusu girmiş.İkiside sıçmış sıvamış.Ama inşallah ben haksız çıkarım düzelir ve mutlulukları daim olur.Daha çok yeni evlilikleri. Evliliğin başında olan şeyler bunlar. Bir çatışma hep olur
Evliliğin başında daha çiftler "aile" olmayı bilmez. Evliliğin başında bende eşimle senin ailen benim ailem yapıyordum. Biraz zaman geçince bir faydası olmadığını bizim ikimizin bir aile olduğunu farkettik. Yani birşeyler zamanla rayına oturur, oturmazsa da evlenmek kadar boşanmakta doğal bir durum.Keşke bu şekilde olmasaydı olay senin benime gelmeseydi tepkiside hatalı.Üste çıkmaya çalışırken iyice sıvamış.Adamda üstüne tüy dikmiş aile konusuyla.Bence bu evlilik uzun sürmez.Para mevzusu girmiş aile mevzusu girmiş.İkiside sıçmış sıvamış.Ama inşallah ben haksız çıkarım düzelir ve mutlulukları daim olur.
Evet kadın yalan söylemiş çünkü başta adam bilmiyormuş sormuş.Ama işte adam sormuş var mı diye orada evet ya da seni ilgilendirmez deseydi sıkıntı yoktu belki tepki almayacaktı.Ama bir yalan güven sarsar.heleki bu evlilikte senin paran benim param mevzusuna yol açarsa
Sorun sizin hisse almanız değil yalan söylemeniz. Tabi onun mail karıştırması tartışmaya zaten kapalı bir konu.3 aylık evliyim. Elimle ortak birikim yapalım diye konuştuk birikimi eşim yapıyor ikimizde çalışoyoruz. Kalan paraylada herkes ne yapıyosa yapsın dedik. Eşim bana bir kaç kere hisse alıp almadığımı borcum olup olmadığını sordu. Ben de borcum var hisse vs almadım dedim. Öyle dedim ama hisse almıştım. Neden öyle dedim bilmiyorum belki bana niye danışmadın diyecek belki niye alıyosun vs diyecek diye söylemedim. Köşede de param olsun istedim.
Bir iş için eşime mailimi verdim. Orda da hesap hareketlerime bakmış hisselerimi görmüş. Surat 5 karış bana söylemek istediğin bişey var mı desi yok ne oldu söyle dedim söylemedi kaç saat sonra bana yalan söyledin hissen varmış niye söylemedin dedi. Bende hesabımı niye karıştırıyorsun sana ne benim hesabımdan dedim. Konu uzadı dün oldu bu. Bugün sabahta beni uyandırıyor kalk konuşacaz diye. Ne var diye cinlendim. Yalan söylemişim özür dilemekiymişim düğünden önce belki paraya ihtiyacımız olurmuş yüklü hisse niye almışım. Sinir krizi geçirdim söylemek istemedim kızarsın diye düşündüm sana ne benim paramdan hesap soramazsın dedim. Enayi yerine konmuş artık enayi yerine koydurmayacakmış kendini bireysel davranıyormuşum o da öyle olacakmış. Dedim benim parama mı güvendin mailde borçlarımda vardı ona bakıp eşimin borcu varmış ödeyeyim deseydin milyarder misin neyin enayiliği ne istedim senden vs vs diye saydırdım. Çok zoruma gitti ağladım artık çığlık çığlığa. Konuşurkende hep siz zaten böylesiniz diye aileme laf etmeye çalıştı ben de saydırdım ağzından çıkanı bil diye. O kadar zoruma gitti ki. Arkadaşlarıyla çıkacaktı dedim bu gece arkadaşında kal çıktı gitti.
Şuan sinirden ölüyorum. Zaten haftaiçi yoğun çalışıyorum haftasonu eşimle güzel güzel vakit geçiririm diyorum bir de bununla uğraş. Bekar hayatımı özledim resmen. Küsme huyu da var. Yeteeerr diye bağırmak istiyorum resmen. Olayın sıcaklığıyla böyle yükselerek yazıyorum bilmiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Bence öyle değil.Sorduğu zaman seni ilgilendirmez diyebilirdi.Yalan yerine.Güven sarsıldı şu anda.Ayrıca nasıl hakkı yok ya.O zaman eşler birbirine hiçbir sey sormasın o sınır bu sınır diye.Anlamıyorumki nasıl evlilik olacak bu iş.Adam baştan sınırı aşmayacaktı, kadinın parası da hesabı da onu hiç ilgilendirmez sormaya hakkı yok. O da yetmemiş maili kurcalamış. Adam bütün saygı sınırlarinı aşmış, kendini ilgilendirmeyen yerlete burnunu sokmuş hesap sormaya hiç hiç hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?