Eşim banka hesabımı karıştırmış

Bireysel isteyen istediği yapsın diye ayırdığınız parayla ne yaptığınıza neden karışıyor ki.
Yalan söylemesi bence sorun.Evet aldım dese sorun olmazdı.Ama güvensizlik başlatmış bu yalan.Acaba başka hangi yalanları var diye düşünülür.

Yalan söylemesi bence sorun.Evet aldım dese sorun olmazdı.Ama güvensizlik başlatmış bu yalan.Acaba başka hangi yalanları var diye düşünülür.
Evette olay baştan doğru değil ki? Olay örgüsünü bozan kadın mı yani? Gizlice öğrenilmiş bir bilgi karşısında kadın paniklemiş olabilir adamın verdiği tepkiye göre saklaması da gayet normal. Ayrıca kadın adama parasının hesabını sormazken adamda soramaz. Niye başka yalanları da olsun ki. Bazen bende kocama param konusunda söylüyorum. Harcamalarımı daha az yada çok söyleyebiliyorum duruma göre. Ama bu kocama 7/24 yalan sıktığım anlamına gelmiyor

Evet kadın yalan söylemiş çünkü başta adam bilmiyormuş sormuş.Ama işte adam sormuş var mı diye orada evet ya da seni ilgilendirmez deseydi sıkıntı yoktu belki tepki almayacaktı.Ama bir yalan güven sarsar.heleki bu evlilikte senin paran benim param mevzusuna yol açarsa

Daha çok yeni evlilikleri. Evliliğin başında olan şeyler bunlar. Bir çatışma hep olur

Daha çok yeni evlilikleri. Evliliğin başında olan şeyler bunlar. Bir çatışma hep olur
Keşke bu şekilde olmasaydı olay senin benime gelmeseydi tepkiside hatalı.Üste çıkmaya çalışırken iyice sıvamış.Adamda üstüne tüy dikmiş aile konusuyla.Bence bu evlilik uzun sürmez.Para mevzusu girmiş aile mevzusu girmiş.İkiside sıçmış sıvamış.Ama inşallah ben haksız çıkarım düzelir ve mutlulukları daim olur.

Evliliğin başında daha çiftler "aile" olmayı bilmez. Evliliğin başında bende eşimle senin ailen benim ailem yapıyordum. Biraz zaman geçince bir faydası olmadığını bizim ikimizin bir aile olduğunu farkettik. Yani birşeyler zamanla rayına oturur, oturmazsa da evlenmek kadar boşanmakta doğal bir durum.

Eş baştan aşağı haksız, kalan parayı istediğinizi yaparsınız ona ne ki... hisse aldıysan da aldın ona ne, kime ne??

Son derece rezil bir adam olduğunu belirtmeden de geçemicem , mailini kurcalamak çok terbiyesizce ve saygısızca. Insanların kişisel yazışmalarını kurcalayamazsın. Bu arada birikim için adama para göndermeyi hiç anlayamıyorum, yarın haydi boşanıcaz derseniz tüm nakit paranız o adamda dımmmdızlak kalacaksınız. Bundan sonra para falan göndermeyin, şifre de genel olarak kimseye vermeyin

Adam baştan sınırı aşmayacaktı, kadinın parası da hesabı da onu hiç ilgilendirmez sormaya hakkı yok. O da yetmemiş maili kurcalamış. Adam bütün saygı sınırlarinı aşmış, kendini ilgilendirmeyen yerlete burnunu sokmuş hesap sormaya hiç hiç hakkı yok.

Sorun sizin hisse almanız değil yalan söylemeniz. Tabi onun mail karıştırması tartışmaya zaten kapalı bir konu.

Bence öyle değil.Sorduğu zaman seni ilgilendirmez diyebilirdi.Yalan yerine.Güven sarsıldı şu anda.Ayrıca nasıl hakkı yok ya.O zaman eşler birbirine hiçbir sey sormasın o sınır bu sınır diye.Anlamıyorumki nasıl evlilik olacak bu iş.
Burada yüzlerce konu var kadınlar eşlerinin para gizlemesinden dem vuruyor erkeklere giydiriyoruz.Ama aynısını kadın yapınca hakkı yok nasıl olacak bu.

Buradaki konuları görmesem ben de niye gizliyor derdim ama kadının parası üzerine hayal kurup baskı yapan birçok erkek var. Burada da konu sahibi adama para gönderiyormuş, ben anlamadım neden böyle yaptığını? Eski kafa "evin reisi erkektir" mi diye düşünüyor?

Bireysel ayırdığım paranın hesabını soracak erkeğin gırtlağına çökerim. Evlendim diye kimseye varımı yoğumu vermek zorunda değilim. Maliye'ye mal varlığımı bildiriyorum zaten bir de kocaya bildirecek değilim. Kimseye böyle incik cıncık hesaplarımı araştıramaz.

İyi yapmışsın.. yöntem yanlış olmuş ama bence her kadının kenarda birikmişti olmalı. Ayrıca bu kadar paragöz birine güvenip para hesabını tamamen bırakma. Ben işkilendim yani. Mahkeme koridorunda belli oluyor bu adamlar. Neyse işte belki anasının bacısının üzerine birşeyler alıyordur belki borsa oynadım battı diyecek. Ben birikim işini bıraktım böyle bir paragöze 10 yılım çöp oldu

Bu kadar güvenmediğiniz adamlarla niye evleniyorsunuz? Eşten gizli para biriktirmek bana da saçma geliyor. Eşten ayrı para birikebilir ama “gizli” değil. Parayı çarçur etmemişsiniz, hisse almışsınız. Dümdüz söyleseydiniz. Ayrıntı vermek istemiyorsanız hisse falan aldım diye geçiştirseydiniz. Eşiniz de ayrı saçmalamış. Sabaha kadar kurmuş kurmuş, üşenmemiş sabah yine kavga etmiş. Ben genelde parayı harcadığım için hisse, altın falan alsam bizimkinin hoşuna gidiyor ne güzel birikim yapıyor diye.

Mesele ‘para’ değil ya da sizin ne alıp verdiğiniz.
Ben kocamı arayacağım aç mısın ona göre bir şeyler yapacağım diyeceğim, o da evet diyecek, biraz sonra gelince cebinden fiş bulacağım restoran fişi, e yemeğe gitmiş yalan söylüyor.
Buradaki sorunu ‘yemek’ gören ya da gitmesine mana bulan olur mu acaba?
Ya da bana e gitmiş acıkmış ne var, diyen olur mu?
Hep beraber oturup burda kimlerle ne zaman gidildiğini ve neden gizlendiğini konuşuyor oluruz.
Ben o yemekten de fişten ohooo ne aldatılmalara bağlarım mevzuyu, deli misiniz siz yalanı normalleştiriyorsunuz?

Yalan yalandır hem de böyle kendi çıkarı için karşıdakine koz vermemek adına söylenen yalan birliktelikteki tüm güveni yıkar.

Zaten kalan parayla isteyen istediğini yapsın diye konuşmuşsunuz niye bu kadar kasıp seni suçlu hissettirdiki? Kırıldım güvenim sarsıldı bana söyleyebilirdin deseydi zaten dikkat edip söylerdin. Bu ne drama queenlik kocandaki. Zaten telefonunu izinsiz alıp karıştırıyor .Ailene kadar laf atmış. Senden ailen konusunda özür dilemeli.sende ona yalan söylediğin için üzgün olduğunu ve sebeplerini söyle. Ama bilemedim değişik bir ilişki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…