Eşim banka hesabımı karıştırmış

Yalan söylemişşiniz güven sorunu oluşmuştur, ben olsam söylerdim hisse aldığımı neden saklıyayım ki, ha belki de kötü gün için bi köşede dursun demiş olabilirsiniz, o zaman ister harcar ister bırakırdınız, elbette ki buna karışamaz ama yalan söylemeniz olmamış.

Birikimi esin Yapmasin, belli ki Para derdine düsmüs.
Verme birinim icin daha fazla para, ya eski borclari var, ya ailesine veriyor

Kusura bakmayın ama haksızsınız evlilik bahsettiğiniz gibi birşey değil. İmza atıldıktan sonra o senin paran, bu benim param deme hakkına sahip olamazsınız. Bekar gibi eşinizle ortak fikir alışverişi yapmadan hareket edemezsiniz.Ayrıca yalan ,yalandır. Büyüğü ,küçüğü olmaz . Bu durumda evliliğin sağlıklı yürüyememesine sebep olur. 13 yıllık evli bir kadın olarak sizlere tavsiyem eşinizden hiçbir şey saklamayın . Tabii eşinizden sizden saklamamalı. Unutmayın ki evli bir kadın ve evli bir erkek bekar insanlar gibi takılamaz .Aksi durumda mutsuz olursunuz. Ama eşinizin ikinizin arasında ki bir durumdan dolayı ailenize laf söylemesini de doğru bulmadım. Bu konuda haksız bence

Siz aile olamamışsınız üzgünüm. Ne öyle benim ayrı param senin ayrı. Kendinizi garanti altına almak istemenizi anlayabilirim ama adama da yalan söylediğiniz buz gibi ortada yani neden uzatıyorsunuz anlamadım.

para saklamissiniz esinize guvenmemissiniz daha ne olsun bence esiniz hakli. Yatirimlar ortak olsun diye konusmussunuz simdi para saklamak niye ?

Bence eşinizin yaptığı hoş bisey değil ben size hak verdim bir kadının her zaman kenarında köşesinde bir birikimi olmalı bu dünyanın bin bir türlü hali var. Sonuçta kalan parayla ne yapacağınıza kendimiz karar vereceğiz diye anlasmışsınız o yüzden eşinizi ilgilendirmez. Bir arkadaşımın tanidigi ekmek paralarindan sigara paralarindan artırıp köşeye atıyormuş sonra eşiyle bazı konulardan boşanma aşamasına gelmişler en azından bir süre kendini gecindirebilecek parası varmış şu anda bir kaç gündür bende yapmaya başladım üç beş atıyorum bir kenara boşanma olmasa da hastalık olur kötü gün olur herseyi düşünmek lazım.

pes
hem suçlu hem güçlüsünüz
istersem paramı çöpe atarım kimse de karışamaz
zaten ben ortak birikime falan da karşıyım
ama asla yalan söylemem
bunu erkek yapsa şimdi ne yorumlar olurdu
asla güvenilmez birisiniz

Yalan söylemesenizde olurmuş öyle çok gizli kalması gereken bi şey değil aslında. Ancak şu erkeklerin kadın misali triplere girmesini inanılmaz itici buluyorum. Kızarsın tamam da uzatma yani. Birde en ufak kavgada ailenize laf edecek kadar düşüyorsa hassas noktadan vurmayı seviyor demektir. Buda ne yazık ki sizi sevmediğini gösterir. Ki kavganız öyle büyük bir kavga değil hemen ailenize size laf söylemesi için bi sebep yok.

Ortak giderler haricinde herkesin parası kendinedir. İsteyen istediği şekilde harcar veya biriktirir. Kimse kendi parasının hesabını vermek zorunda değil. Ben konu sahibini haklı buldum bir kadın her zaman eşinden gizli para biriktirmek zorunda zira aksini yapanlar boşanma durumunda dımdızlak ortada kalıyor

Para saklayan erkek olsaydı yerin dibine sokup sokup çıkarmıştık. Normal bir evlilikte, güven sorunu falan yoksa gizli saklıya karşıyım ben. Sana ne benim param şöyle böyle diye kavga etmek hoş değil. O zaman ev hanımlarına kocaları para hesabı yapmasın. Yiyip içiyorsun paradan sana ne, desin. Hoş oluyor mu, olmuyor değil mi? Ayrı birikimimiz olabilir. Ortak giderden kalan parayı harcarsınız amenna ama yalan söylemek başka şey. Ben buna masumane bakmam. Benden parasını saklayan acaba daha ne saklar diye düşünürüm yalan yok. Of ya erkek savunduruyorsunuz bana zaten erkeklere çok gıcığım bu aralar

a
O zaman erkek para saklayınca burda linçlemeyeceğiz demektir bu.

O zaman ev hanımlarına kocaları para hesabı yapmasın. Yiyip içiyorsun paradan sana ne, desin. Hoş oluyor mu, olmuyor değil mi?

Aa olur mu ama o erkeğin parası
Kadının parası kadınındır, erkeğin parası yine kadınındır, böyle bir mantık var burada niyeyse.
Ortada bariz bir yalan var, konu sahibi gayet haksız.
Ayrı birikim yapılabilir ama konusu geçince de konuşulur.
Bu kadarcık bile güven duymuyorsa, adam zorla paraya çökecek bir tipse evlenmeseymiş o zaman.

Evlilik bir yaşam sözleşmesidir ve her koşulda tam sadakat ister. Birbirimize sırtımızı tam yaslayamayacaksak olmaz o iş. Yine dediğim gibi ayrı birikim olmalı ama normal bir evlilikte gizli saklı olmamalı. Koca zaman içinde itin teki çıkmıştır. Kadın bir çıkış yolu arıyordur gizlemek en doğal hakkı o ayrı konu.

Beyefendi kalan parasıyla ne yapıyormuş siz de sordaydınız. Baştan konuşulmuş, bütçe yapılmış. Geri kalan kısım kimseyi ilgilendirmez eş de olsa.
Erkekler kadınları bankamatik gibi görüyor günümüzde ama çalışmayan eşlerine 3 kuruş verirken elleri titrer.
Alttan almayın, bütçeye katılıyorsunuz işte, her kurusun hesabını vermek zorunda değilsiniz, ha o her kuruşun hesabını veriyorsa o da vermesin. Yapışık ikiz gibi yaşanılan evlilikler çok itici geliyor bana.
Biraz özgürlük ya.

Bence bankamatik gören kadınlar.Kadın parası kadınındır.Erkeğin parası ortaktır mantığı hakim burada niyeyse

Ortak para biriktirip demişsiniz baştan hesabı ayirmissiniz yetmemiş gizlemissiniz yetmemiş üste çıkmak için bir sürü laf sayıp durmussunuz bilmiyorum ki bana hiç haklı gelmediniz. Böyle anlasmasaydiniz sorun yoktu

Ben evlilikte bu şekilde yapılan para muhabbetlerini doğru bulmuyorum . Yani evlilik mi sürdürüyorsunuz yoksa ortak şirket mi? Benim bildiğim evliliklerde para ortak olmalı herkes kazandığını ortaya koymalı. Ortak hesaptan birikim mi yapılacak alışveriş mi yapılacak hepsi yapılır . Tabi bu arada eşlerin birbirini anlaması önemli . Herkes istediğini almakta vermekte özgür olabilmeli . Eşler harcama konusunda çok aşırıya kaçmıyorsa belli bir birikim yapabiliyorsa birbirlerinekarismamalı. Daha 3 aylık evlilikte para yüzünden bu kadar yüz göz olunması tuhaf geldi. Eşinizin de sizin de sert çıkışları var .

Benim eşim hisse alıyo. Kendisi söyledi bana. Ama söylemeden öncede almışlığı var. Ne yani sorun mu yaratacağım bunun için. Gayet haklısınız. Bu erkeklerin kadın parası üstünen hesap yapmalarına dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…