Ne kaybedeceksinki tekrar denearkadaşlar eşimle yaklaşık 1 yıldır ayrıyız. 25 ekimde anlaşmalı olarak boşanacaktık.
eşim az önce beni aradı, konuşmak istediğini, davayı geri çekmemizi söyledi...
böyle bir şey mümkün mü?
acıları, söylenen sözleri, karşılıklı yapılan çirkinlikleri unutup tekrar başlamak...
eşimi hala seviyorum ama boşanmamız gerektiğini biliyorum.
her şeyi kafamda oturttuğumu yazmıştım daha dün buraya ne komik...
oturmamış...
tekrar bir araya gelmek demek aileleleri dışlayıp, yeni bir düzen kurmak demek...
beynim durdu...
mantıklı olanın ne olduğunu biliyorum ama pişmanlık yaşamak istemiyorum...
tüm ümidimi kaybetmiştim...
ama bugün o arayınca acabalarım gerçek oldu.
eğer yorum yaparsanız çok sevinirim.
dertleşmeye ihtiyacım var.
Boşanmış cnmKonu sahibi şimdi ne yapıyor acaba?
Büyük bir yanlıştasın. Sen bir konu aç bence.Bende 5 yıl birliktelik 1 yıl evlilikten sonra eşim işe boşandım benim eşimde de alkol şiddet ve aldatma vardı evliliğimizin 7. ayında ailevi iş meseleleri yüzünden kendini dışarılara attı gün geçtikçe geç gelmeye başladı alkol ve gece hayatına başladı sevgişiylen beni daha önce aldattığı basit bir kadınla evliykende aldatmış eve gelmediği zamanlar hep o kadınla kalmış ben boşanma davasını açınca boşanmayalım demeye başladı zorla ikna ettim anlaşmalı boşanmaya eşyalarımı toplarken bile gitme diye aradı ben hiç dinlemedim boşanır boşanmaz bütün eşyalarımı aldım ve ailemin evine yerleştim başlarda çok üzüldüm ağladım zaten boşanmadan hemen önce psikolojik tedavi görmeye başladım çünkü rahatsızlığım vardı ameliyat olma durumumda ona rağmen eşim beni barda çalışan basit bir kadınla ikinci kez aldattı ondan öyle soğumuştum ki en zor anımda beni yalnız bırakıp öyle bir kadınla yaşadığını anlayınca demek ki onu seviyor dedim artık nolcaksa olsun dedim ve boşandım benim eşimde hatasını anlayan ama ufacık şeyde sorun çıkartıp aldatmaya davetiye çıkaran biriydi çünkü cinsel isteği çok fazla ne yazık ki ve bende daha önceleri de aldatılmaktan cinsel olarak ondan soğumuştum haliyle.ve biz boşandıktan sonra da eve kadın gelmiş gitmiş ama eşim ben omu gerçekten terk edince ona dönmeyeceğimi anlayınca her yerde beni aramaya başlamış çünkü ben her yerden eşimi ailesini ve çevresini engelledim hiçbir şekilde bana ulaşacak birşey bırakmadım her yerde beni arayıp bulamayınca en son beni bir şekilde buldu konuşmak istemedim kovdum sonra ikincide derdin ne dostunla ayrıldın bana mı geldin dedim ama eski eşim gerçekten bensiz yapamayacağını çok pişman olduğunu bir daha asla beni bırakmayacağını aldatmayacagını ve vurmayacağını söyledi ne dersem kabul etti aynı şekilde bende tayin iste o zaman dedim ve onu da kabul etti ama tayin şubatta istenebiliyor onun mesleğine göre 3 aydır görüşüyoruz şuan gerçekten değişmiş ve pişman görüyorum onu ama zaman gösterecek hemen kaptırmak istemiyorum kendimi senin kadar çok sevmiyorum da eşimi hatta evliyken başka bir kadınla aylarca beraber olduğu için içim almıyor onu ama dediiim gibi zamana göre karar vereceğim ben.senin de eşin daha yeni başlamış aramalara bugüne kadar her istediğini yaptığın için hemen onu affedeceksin sanıyordu şimdi yavaş yavaş anlamaya başladı onun için kolay olmayacak o yüzden ayak diretiyor az sabır eğer tayin işini kabul ederse barışmayı düşün derim.Benim eşimin ailesi de sorunlu o yüzden tayin isterse öyle evlenmeyi düşünüyorum bende. Kv çünkü çok fena benim eşim eve gelmediği zamanlarda beni aldattığı zamanlarda oğlunu arayıp evine git diyeceğine bana kadın olsaydın da kaptırmasaydın kocanı dddi. Yaklaşık 1 ay önce de eşim barıştığımızı söylediğinde annemi arayıp kızınla oğlum evlenemez iki cihan bir araya gelse bile diye carladı hatta eşim annesini arayıp çok sert konuştu ve bir daha görüşmeyelim dediler karşılıklı rest çektiler ama kv şimdi arıyor oğlunu sanırım taktik değiştirdi bende anlam veremedim ve eşim ailesine hiç laf söylettirmezdi melekti annesi ona göre o da artık birşeyleri anlamaya başladı artık eşim bana gayet iyi şuan ama zaman gösterecek daha erken karar vermem için benimde ... o yüzden sen de biraz beklemede kal kuyruğunu dik tut isteklerin şartların konusunda. Kusura bakma çok uzun oldu ama sadece değişmek isteyen değişebiliyor örnek vermek istedim
3 aydır tek bir sorun yaşamadım eşimle sadece ben aklıma yaptıkları gelince ona saydırdım şuan kendisi çok iyi elinden gelen herşeyi yapıyor buradan uzaklaşmayı bile kabul etti evet yaşadıklarım asla sineye çekilecek gibi değil ama bu benim 2. evliliğimdi eşiminde öyle ben 35 yaşındayım eşim ise 43 Yen'i biri ile tanışıp evlenmek gibi başka bir sürece girmektense eşime son bir şans daha verip en azından 3. kocayı da aldı yerine eski eşi ile tekrar barışıp evlenmek daha mantıklı geldi sanki bana.şimdi diyeceksin evlenmek zorunda mısın diye fakat yaşım geçiyor ve ben artık bir evlat sahibi olmak istiyorum. Sen hangi konuda büyük yanlış içerisindesin dedin peki?Büyük bir yanlıştasın. Sen bir konu aç bence.
Evimi boşaltıp, 7 ay ayrı kalıp dava gununu beklerken aynen bu tarz bır davranısla karsılastımarkadaşlar eşimle yaklaşık 1 yıldır ayrıyız. 25 ekimde anlaşmalı olarak boşanacaktık.
böyle bir şey mümkün mü?
acıları, söylenen sözleri, karşılıklı yapılan çirkinlikleri unutup tekrar başlamak...
oturmamış...
tekrar bir araya gelmek demek aileleleri dışlayıp, yeni bir düzen kurmak demek...
beynim durdu...
Bende 5 yıl birliktelik 1 yıl evlilikten sonra eşim işe boşandım benim eşimde de alkol şiddet ve aldatma vardı evliliğimizin 7. ayında ailevi iş meseleleri yüzünden kendini dışarılara attı gün geçtikçe geç gelmeye başladı alkol ve gece hayatına başladı sevgişiylen beni daha önce aldattığı basit bir kadınla evliykende aldatmış eve gelmediği zamanlar hep o kadınla kalmış ben boşanma davasını açınca boşanmayalım demeye başladı zorla ikna ettim anlaşmalı boşanmaya eşyalarımı toplarken bile gitme diye aradı ben hiç dinlemedim boşanır boşanmaz bütün eşyalarımı aldım ve ailemin evine yerleştim başlarda çok üzüldüm ağladım zaten boşanmadan hemen önce psikolojik tedavi görmeye başladım çünkü rahatsızlığım vardı ameliyat olma durumumda ona rağmen eşim beni barda çalışan basit bir kadınla ikinci kez aldattı ondan öyle soğumuştum ki en zor anımda beni yalnız bırakıp öyle bir kadınla yaşadığını anlayınca demek ki onu seviyor dedim artık nolcaksa olsun dedim ve boşandım benim eşimde hatasını anlayan ama ufacık şeyde sorun çıkartıp aldatmaya davetiye çıkaran biriydi çünkü cinsel isteği çok fazla ne yazık ki ve bende daha önceleri de aldatılmaktan cinsel olarak ondan soğumuştum haliyle.ve biz boşandıktan sonra da eve kadın gelmiş gitmiş ama eşim ben omu gerçekten terk edince ona dönmeyeceğimi anlayınca her yerde beni aramaya başlamış çünkü ben her yerden eşimi ailesini ve çevresini engelledim hiçbir şekilde bana ulaşacak birşey bırakmadım her yerde beni arayıp bulamayınca en son beni bir şekilde buldu konuşmak istemedim kovdum sonra ikincide derdin ne dostunla ayrıldın bana mı geldin dedim ama eski eşim gerçekten bensiz yapamayacağını çok pişman olduğunu bir daha asla beni bırakmayacağını aldatmayacagını ve vurmayacağını söyledi ne dersem kabul etti aynı şekilde bende tayin iste o zaman dedim ve onu da kabul etti ama tayin şubatta istenebiliyor onun mesleğine göre 3 aydır görüşüyoruz şuan gerçekten değişmiş ve pişman görüyorum onu ama zaman gösterecek hemen kaptırmak istemiyorum kendimi senin kadar çok sevmiyorum da eşimi hatta evliyken başka bir kadınla aylarca beraber olduğu için içim almıyor onu ama dediiim gibi zamana göre karar vereceğim ben.senin de eşin daha yeni başlamış aramalara bugüne kadar her istediğini yaptığın için hemen onu affedeceksin sanıyordu şimdi yavaş yavaş anlamaya başladı onun için kolay olmayacak o yüzden ayak diretiyor az sabır eğer tayin işini kabul ederse barışmayı düşün derim.Benim eşimin ailesi de sorunlu o yüzden tayin isterse öyle evlenmeyi düşünüyorum bende. Kv çünkü çok fena benim eşim eve gelmediği zamanlarda beni aldattığı zamanlarda oğlunu arayıp evine git diyeceğine bana kadın olsaydın da kaptırmasaydın kocanı dddi. Yaklaşık 1 ay önce de eşim barıştığımızı söylediğinde annemi arayıp kızınla oğlum evlenemez iki cihan bir araya gelse bile diye carladı hatta eşim annesini arayıp çok sert konuştu ve bir daha görüşmeyelim dediler karşılıklı rest çektiler ama kv şimdi arıyor oğlunu sanırım taktik değiştirdi bende anlam veremedim ve eşim ailesine hiç laf söylettirmezdi melekti annesi ona göre o da artık birşeyleri anlamaya başladı artık eşim bana gayet iyi şuan ama zaman gösterecek daha erken karar vermem için benimde ... o yüzden sen de biraz beklemede kal kuyruğunu dik tut isteklerin şartların konusunda. Kusura bakma çok uzun oldu ama sadece değişmek isteyen değişebiliyor örnek vermek istedim
Şubatta ayrıldık Ağustos'ta tekrar görüşmeye başladık Can'ım Bakalım Allah hakkımda hayırlı olan neyse onu versin diyorum şimdilikne kadar ayrı kaldınız ? çok ilginç olmuş ama kurtarın yuvanızı bence barışın derin
eskiye rağbet olsa......bir çok şey aslında...
eşimin ailesinin gazına gelmesi...
şiddet...
biz olamamak...
eski konumda yazıyor aslında şimdi kafam biraz dağınık...
1 yıl içinde hiç konuşmadınız mı? görüşmediniz mi?
bir daha asla beni bırakmayacağını aldatmayacagını ve vurmayacağını söyledi
Evet üzücü fakat insanlar sevdiklerini kaybedince de değerini anlayabilirler diye düşünüyorumO kadar üzücü ki...
Yanlis anlamayin ama birisine bosan diyecek kadar gunahin altina girememarkadaşlar eşimle yaklaşık 1 yıldır ayrıyız. 25 ekimde anlaşmalı olarak boşanacaktık.
böyle bir şey mümkün mü?
oturmamış...
beynim durdu...
Evet üzücü fakat insanlar sevdiklerini kaybedince de değerini anlayabilirler diye düşünüyorum
Psikolojik tedavi oldu canım artık sinirlenmiyor hiçbir şeye kolay kolay ben denemek için bir kaç kez bu aldatma konularını açtım ve ağır konuştum normalde sinirlenirdi eskiden sevgiliyken de aynı durumlarla karşılaştığımda barışınca iyi olsa bile hataları yüzüne vurulunca sinirleniyordu olay büyümesin diye kavga çıkartıyordu şuan bunlar asla yok aldatma konusuna gelince evet çok haklısın 3 aydır böyle bir durum yok ama bu ZAten 6 ay 1 sene arasında oluyor barıştıran sonra genelde ama o konu da da çok pişman olduğunu öyle bir şerefsizliği nasıl yaptığını söylüyor bana çok haksızlık yaptığını bundan sonra asla beni aldatmayacagını daha önceleri sevgiliyken beni takmadığını ve fazla uzun süre ayrı kalmadığımızı ama boşandıktan sonra 6 ay beni hiç görmeyince gerçekten beni kaybettiği için çok üzüldüğünü hatta beni görebilmek için her yerde beni aradığını gerçekten çok pişman olduğunu ve bir daha beni kaybetmemek için beni bir daha asla aldatmayacagını söyleyip duruyorBen de insanlar sevdiklerine vurmaz diye dusunuyorum. Tedavi gormediyse de duzelmez diye.
Hadi anlik aldatti diyelim ama sevdigini kronik sekilde aldatmaz diye dusunuyorum.
Tabiki de deneme suresinde iyi olacak hersey ama sinirli bir kavga aninda o elin kalkmayacaginin tek garantisi ofke kontrolu tedavisi. Aldatmaya ne engel olur onu hic bilemedim. Siz bir gun hamile kalsaniz doktor cinsel perhiz verse sirtinizi bu adama yaslayabilecek misiniz? Lohusayken guvenebilecek misiniz? Bunlari soyluyorum cunku bir onceki mesajinizda bu ayarda seyler vardi.
Söyleyen söylüyor, inanan da inanıyor... İnandınız mı gerçekten değiştiğine düzeldiğine ?Psikolojik tedavi oldu canım artık sinirlenmiyor hiçbir şeye kolay kolay ben denemek için bir kaç kez bu aldatma konularını açtım ve ağır konuştum normalde sinirlenirdi eskiden sevgiliyken de aynı durumlarla karşılaştığımda barışınca iyi olsa bile hataları yüzüne vurulunca sinirleniyordu olay büyümesin diye kavga çıkartıyordu şuan bunlar asla yok aldatma konusuna gelince evet çok haklısın 3 aydır böyle bir durum yok ama bu ZAten 6 ay 1 sene arasında oluyor barıştıran sonra genelde ama o konu da da çok pişman olduğunu öyle bir şerefsizliği nasıl yaptığını söylüyor bana çok haksızlık yaptığını bundan sonra asla beni aldatmayacagını daha önceleri sevgiliyken beni takmadığını ve fazla uzun süre ayrı kalmadığımızı ama boşandıktan sonra 6 ay beni hiç görmeyince gerçekten beni kaybettiği için çok üzüldüğünü hatta beni görebilmek için her yerde beni aradığını gerçekten çok pişman olduğunu ve bir daha beni kaybetmemek için beni bir daha asla aldatmayacagını söyleyip duruyor
Tedavi gördüğünü ve ilaç kullandığını biliyorum hem de bu alanda en iyi doktora iyi niyetimden mi yine bilmiyorum ama şuan düzeldiğini görebiliyorum ama dediğim gibi bunu anlamam için 3 ay kısa bir süre hem sonuçta düzeldim deyip benimle yeniden evlense ve evlendikten sonra yine aynı şeyleri yapıp değişmediğini göstermiş olsa tekrar onu terkedip boşanacağımı biliyor tekrar bu riske girmeyi gözü alır mı bilmem çünkü bu sefer bütün yasal haklarımı da talep edeceğimi bilirSöyleyen söylüyor, inanan da inanıyor... İnandınız mı gerçekten değiştiğine düzeldiğine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?