Eşim barışmak istiyor...(Acıları unutup, yeniden başlamak...)

Ne kaybedeceksinki tekrar dene

Büyük bir yanlıştasın. Sen bir konu aç bence.

Büyük bir yanlıştasın. Sen bir konu aç bence.
3 aydır tek bir sorun yaşamadım eşimle sadece ben aklıma yaptıkları gelince ona saydırdım şuan kendisi çok iyi elinden gelen herşeyi yapıyor buradan uzaklaşmayı bile kabul etti evet yaşadıklarım asla sineye çekilecek gibi değil ama bu benim 2. evliliğimdi eşiminde öyle ben 35 yaşındayım eşim ise 43 Yen'i biri ile tanışıp evlenmek gibi başka bir sürece girmektense eşime son bir şans daha verip en azından 3. kocayı da aldı yerine eski eşi ile tekrar barışıp evlenmek daha mantıklı geldi sanki bana.şimdi diyeceksin evlenmek zorunda mısın diye fakat yaşım geçiyor ve ben artık bir evlat sahibi olmak istiyorum. Sen hangi konuda büyük yanlış içerisindesin dedin peki?

Sizi aldatiyo olabilir miydi bence hhayatında biri vardi oyuzden bir yildir hic barisalim fln demedi orali olmadi kadinla ayrilinca boşluğa dusup boyle bi teklifte bulundu olamaz mi yani

ben olsam yanaşmazdım 1 yıl geçmiş ve yeni mi aklı başına gelmiş.
tamam her insan 2. bir şansı hakeder ama bu şekilde değil eminim evliliğiniz süresince defalarca şans verdin değişti mi elbette hayır.

ama nihai karar yine de senin. ben şiddet uygulayan birini asla affetmezdim...

Evimi boşaltıp, 7 ay ayrı kalıp dava gununu beklerken aynen bu tarz bır davranısla karsılastım
bastan tavrım netti ama eski eşim beni ne yaptı etti ikna etti.
ailelerden gizli olarak birkac ay gorustuk ve mahkemeye de gtmedık davamız görülmedi.
snr o bnm ailemle konustu ,artık herseyın farklı olacagına dair ikna etti beni.
ben de onun aılesı ile yasadıklarımı yok saydım sünger cektım.

annem barısmamı hiç istemedi, bir insan asla değişmez dedi.
babam müdahele etmedi ve benım yasayıp olumlu ya da olumsuz ne olacaksa kendımın gormesını ıstedı
ben bu vebali üzerime alamam dedi babam ve biz aynı evde yenıden duzen kurduk.
o zamanlar eski eşime bakar şükrederdim allahım ben nasıl ayrılık kararı almısım derdım
eşim o kadar değişmişti ki bana karşı.
o zaman 1,bucuk senelık evlıydık

ama ne mi oldu.
biz 2 bucuk sene snr boşandık.
ben deli gbi severken resmen acıdan ölecek durumda iken eski eşimle ayrılık kararı aldım
damarlarım acırdı , kanım cekılırdı ruh gbı gezerdım
üzüntuden 10 kilo verdım
hersey bombostu benım için artık ama gözümü karartıp boşandım

o zaman bana yenıden dene kendın gör dıyen babam, artık bu adamın oluru olacağı yok ece dedi.
malzeme bu değişmez , sevsen de göm üzerine toprak ört dedi
ve ben bu kararı verdım

hakkında hayırlısı ne ise o olsun
ilerde denemedım yenıden dıye pişmanlık duyacaksan dene,
ama yok duymam bizim olurumuz yok dıyorsan git boşan.

unutma hersey biz insanlar için , ne yasarsan sana bir tecrübe.

ne kadar ayrı kaldınız ? çok ilginç olmuş ama kurtarın yuvanızı bence barışın derin

Yanlis anlamayin ama birisine bosan diyecek kadar gunahin altina giremem
Ama yazdiklarinizdanda anlasiliyo ki bu evlilik saglikli bi sekilde devam etmez " bosanmamiz gerek" diyorsun
Bi erkek ne derse desin yeminlerde etse Kurana da el bassa huyu kolay kolay degismez !

Evet üzücü fakat insanlar sevdiklerini kaybedince de değerini anlayabilirler diye düşünüyorum

Ben de insanlar sevdiklerine vurmaz diye dusunuyorum. Tedavi gormediyse de duzelmez diye.
Hadi anlik aldatti diyelim ama sevdigini kronik sekilde aldatmaz diye dusunuyorum.
Tabiki de deneme suresinde iyi olacak hersey ama sinirli bir kavga aninda o elin kalkmayacaginin tek garantisi ofke kontrolu tedavisi. Aldatmaya ne engel olur onu hic bilemedim. Siz bir gun hamile kalsaniz doktor cinsel perhiz verse sirtinizi bu adama yaslayabilecek misiniz? Lohusayken guvenebilecek misiniz? Bunlari soyluyorum cunku bir onceki mesajinizda bu ayarda seyler vardi.

Psikolojik tedavi oldu canım artık sinirlenmiyor hiçbir şeye kolay kolay ben denemek için bir kaç kez bu aldatma konularını açtım ve ağır konuştum normalde sinirlenirdi eskiden sevgiliyken de aynı durumlarla karşılaştığımda barışınca iyi olsa bile hataları yüzüne vurulunca sinirleniyordu olay büyümesin diye kavga çıkartıyordu şuan bunlar asla yok aldatma konusuna gelince evet çok haklısın 3 aydır böyle bir durum yok ama bu ZAten 6 ay 1 sene arasında oluyor barıştıran sonra genelde ama o konu da da çok pişman olduğunu öyle bir şerefsizliği nasıl yaptığını söylüyor bana çok haksızlık yaptığını bundan sonra asla beni aldatmayacagını daha önceleri sevgiliyken beni takmadığını ve fazla uzun süre ayrı kalmadığımızı ama boşandıktan sonra 6 ay beni hiç görmeyince gerçekten beni kaybettiği için çok üzüldüğünü hatta beni görebilmek için her yerde beni aradığını gerçekten çok pişman olduğunu ve bir daha beni kaybetmemek için beni bir daha asla aldatmayacagını söyleyip duruyor

Söyleyen söylüyor, inanan da inanıyor... İnandınız mı gerçekten değiştiğine düzeldiğine ?

Söyleyen söylüyor, inanan da inanıyor... İnandınız mı gerçekten değiştiğine düzeldiğine ?
Tedavi gördüğünü ve ilaç kullandığını biliyorum hem de bu alanda en iyi doktora iyi niyetimden mi yine bilmiyorum ama şuan düzeldiğini görebiliyorum ama dediğim gibi bunu anlamam için 3 ay kısa bir süre hem sonuçta düzeldim deyip benimle yeniden evlense ve evlendikten sonra yine aynı şeyleri yapıp değişmediğini göstermiş olsa tekrar onu terkedip boşanacağımı biliyor tekrar bu riske girmeyi gözü alır mı bilmem çünkü bu sefer bütün yasal haklarımı da talep edeceğimi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…