Eşim barışmak istiyor...(Acıları unutup, yeniden başlamak...)

hakkında hayırlısı olsun canım.. bol bol dua et, kalbini ferahlat.. anne kutsaldır. Allah senin yardımcın olacaktır.

eşine pedagogla görüşmelerinizi, onun tavsiyelerini anlattın mı?

hakkında hayırlısı olsun canım.. bol bol dua et, kalbini ferahlat.. anne kutsaldır. Allah senin yardımcın olacaktır.

eşine pedagogla görüşmelerinizi, onun tavsiyelerini anlattın mı?

anlatmaya çalıştım canım...
ben anlamam güven duygusu filan diyor...
şu an iletişime tamamen kapalı...
neyse dua etmekten başka yapacak bir şeyim kalmadı...
inşallah aklını başına alır da kabul eder anlaşmayı...

inşallah..

şu an en sağlıklısı dediğin gibi mahkeme sürecini uzatmak.. bu süre zarfında kuzun büyür biraz daha..

ben sizin yazis tarizinizi degil dusunce tarziniza uzulmustum asude bahar...
diger konulardaki yorumlarimdan usenmeyip alinti yapmissiniz, guldurdunuz beni
benim yaptigim yorumlari konu sahiplerinin esleri yerden goge kadar hak ediyor...
karisini doven bir adam hayvandir bana gore...aksini de asla soylemem...
ayrica yorumlarindan alinti yapacaksaniz konunun icerigini de yazin lutfen, insanlara yanlis aksettirmissiniz...

kadina siddetin hakaretin sucunun, donup dolasip yine kadina yuklenilmesi cok uzucu...
bu kafada hala bir suru kadin oldugu surece kadina siddet, hakaret, baski bitmez...
evli degilseniz siz de hazir olun , evlenince eger kocanizdan dayak yerseniz sizin arkanizda da kimse olmayacak bu gidisle...
sorun sizde aranacak...
dayaga dayanamayip bosanmak istediginizde falan da bosanma kocandir dover de sever de, hem dayak cennetten cikma deriz avuturuz seni...

htczhr sen şu yorum yapan şahısı ne diye takıyorsun ki ? belli ki psikolojik sorunları olan ya da karşı cinsden olan bir üye..mantıklı bir açıklamasını okumadım ben daha şimdiye kadar o sebeble takma lütfen kafana amacı zaten kendine yorum yapılması istediğini verme eline hatta diğer üyelerde vermesin..önemsenmediğini gördügü zaman uzaklaşacaktır yorum yapmakdan..dikkate almamak en büyük silahtır..

arkadaşlar bugün davamız görüldü,anlaşmalı olarak boşandık, bitti...
yorumlarınız ve dualarınız için çok teşekkürler.

Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Canım benım kıyamam ben sana ya umarım cok cabuk atlatırsın sen elınden gelenı yaptın yuvanı kurtarmak ıcın bırak kaybeden uzulsun sen uzulme

Canım benım kıyamam ben sana ya umarım cok cabuk atlatırsın sen elınden gelenı yaptın yuvanı kurtarmak ıcın bırak kaybeden uzulsun sen uzulme

teşekkür ederim arkadaşım...inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur...
şu an çok garip ama içim bomboş sanki...dank etmedi herhalde kafama bilemiyorum.
mahkeme salonunda ağlamayı çok istedim ama sıktım kendimi,eve gelince de öyle...
şimdi de ağlayamıyorum bile....

aslında aglasan rahatlardın canım senı cok ıyı anlıyorum beklıyordun saonucu bılıyordun ama sankı bır mucıze olucakta ayrılmıcakmıssınız sanıyordun demı ben ole hıssttım yanılıyorumdur belkı esını cok sevıyordun yuva yıkmak kolaymı sonuna kadar sahıp cıktın yuvana ama esın yanlıs yaptı umarım cok mutlu olursun canım hakedıyosun senın gıbı esını seven akıllı namuslu kadının degerını bılmeyen adam cok pısman olucak kendı pısmanlıgında bogulsun ınsallah
canım bak eger cok kotuysen mutlaka bır pıskolojık destek al lutfen o aglayamama donup kalma durumlarını bılırım ıcın cayır cayır yanar ama aglayamazsın gerek gorursen pıskolojık destek al rabbım sabır versın yardımcın olsun cabuk atlatmana yardım etsın ınsallah canım amin...canın sıkılırsa bırseyler paylasmak ıstersen ben senı herzaman dınlerım sende benım bır kardesımsın herzaman yazabılırsın bana

hayırlısı olsun canım.konunun ilk actığından beri takip ediyorum.ilk eşinle bulusmaya karar verdiğiniz dönemlerde buraya hep yuvanı kurtarman yönünde yazılar yazasım geldi ve ne olursa olsun alttan al demek geldi ama senin kesin tavrın karşısında bişey yazmadım.demekki hayırlısı buymuş diyelim.üzüldüm gerçekten umarım herşey yoluna girer.
eşinde oldukça gururluymuş,yeniden deneye karar verdi ve ne cabuk vazgecebildi anlayamıyorum.gercekten içinde bu yuvaya dair istek olsaydı caba harcardı kaybetmeyi göze alamazdı diye düşünüyorum canım

arkadaşlar bugün davamız görüldü,anlaşmalı olarak boşandık, bitti...
yorumlarınız ve dualarınız için çok teşekkürler.

canım geçmiş olsun bundan sonrası içinde rabbim senin ve kızının yanında olsun inşallah
ağlamak rahatlatır seni sıkma kendini.İçine atma ve kafana takma bundan sonra
çok düşünmek seni daha çok yıpratacak sadece kızını düşün onunla ilgilenmek iyi gelicek sana
hakkında herşeyin hayırlısı olsun iyi günler olsun bundan sonra senin ve yavrun için...

canım geçmiş olsun, Allah sana ve kızına hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir ömür nasip etsin.. dilerim çok ama çok mutlu olursunuz yeni hayatınızda..

zor olan süreç, belirsizlik dönemiydi. sen bunu aştın. bundan sonrası inan ki daha kolay olacak. artık durum net çünkü. kabullenilmesi daha kolay.

canim cok cok gecmis olsun...bunda da vardir bi hayir...iyi tarafindan bakmaya calis...Allahim bundan sonra kaderini güzel yazsin insallah...dualarim seninle...kizina ve sana mutluluklar dilerim...

hayırlısı olsun...

mutluluklar bundan sonra kızının ve senin olur umarım...

Senin ve prensesin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Görüşme günleri konusunu çözdünüz heralde di mi?

evet arkadaşlar her şeyi hallettik sağolun.
her şey daha güzel olacak inşallah...

çok garibim aslında sanki rüya ve ben uyanamıyorum.
çok feci hastayım bugünlerde...
bir de 1 haftalık seminer var ile gidip geliyorum, yoğun bir haftaya denk geldi.
anlayamıyorum sanırım.
inanır mısınız duruşma günü seminerdeydim.
seminerden direk mahkemeye gittim.
oradan eve geldim. yemek yedik sonra saat 7de okul aile birliği toplantısına gittim.
geldiğimde saat geç olmuştu.
yattım, uyku tutmadı ama düşünmemek için kendime uğraşlar buldum.
sabah 6da kalktım tekrar seminere gittim.
yolda git-gel sersem oluyorum zaten.
ağlamadım hala...
kendimi dinlemekte istemiyorum.
haftaya sınav haftası sınav yapacağım.
sonra bayram tatilinde memlekete...
benim çok sevdiğim bir kuzenim var dobra dobra konuştuğumuz.
bayramda o açabilir ancak şimdi ördüğüm kozayı...
ama şimdi o kozayı açmaya hiç niyetim yok.
çok meşgul olduğum zamanlara denk gelmesi iyi oldu herhalde...
acı çekmiyorum sadece bir sersemlik var üzerimde...
biliyorum son bir kere daha hüngür hüngür ağlayacağım ama sadece bir kere daha...
ve ondan sonra her şey gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…