Canım hayırlısı olsun , senin ve kızın için ama ben güzel şeylerin olacağına inanıyorum ,her son bir başlangıçtır , bakalım seninkiler ne olacak :)
İnsan ilk basta şoklar yaşıyor , anlayamıyor ,,,,,ama inan geçiyor hatta hayata öyle bir tutunuyorsunki sen bile anlamadan zaman akıp gidiyor .
Benim ex eşin barışma çabalarıda oldu ama yaşadıklarımın ağırlığından hatta kurtulmanın verdiği hafiflik ve özgürlükle , dönmedim ,.....yapamadım o hengamenin içinden çıkıp bakınca ne çok şey kacırdığımı mutluluğumdan , kendimden çok verdiğimi , bunun değmediğini ,insanın hayatındaki en önemli şeyin huzur ve evlat olduğunu anladım .Sende zaman geçtikçe anlayacaksın daha olaylara dışardan bakaçaksın ....
Yaşadıklarımız çok paralel , ben boşanınca çok mutlu olmadım halende gelecek ve ilerisi için kaygılarım var , bilinmezliklerim var ama özgürüm , huzurluyum
isten eve geliyorum oğlumla oynuyorum , gerekirse dışarı çıkıyoruz , rejime başladığımdan hafif şeyler yiyorum , oğlana yemek hazırlıyorum yediriyorum bazen anne baba , arkadaşalrım geliyor onlarla yemek yiyoruz , dizilerim var onları izliyorum sonrada gece oluyor ,uyuyoruz :) Huzurumuz geri geldi.Karışanım yok , Bağıran yok , televizyonun ve salonun hakimi oğlum ve ben :)
herzaman yanındayız , umarım hersey gönlünce olur ....
sen zaten hep ağlamadın mı arkadaşım?? ağlama elbette..... artık gereği kalmamış gözyaşlarının...şmdi mutluluk zamanıdır..
Allah hakkında hayırlı ve güzelliklerle dolu bir yol çizsin..kızınla beraber hep gülün hiç mutsuzluklar uğramasın yanınıza..arkadaşın dediği gibi yeterince ağladın artık ağlama..en kısa zamandada kasvet dolu avattar resmini değiştirmelisin bence huzur dolu güzel günlere merhaba diyen bir avatar olsun lütfen... canım Allah yardımcın olsun..kızınla huzurlu,güzel,muttlu,sevgi dolu,bereketli,uzun bir ömrünüz olması dualarımla..
gerçekten çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
avatarımı da akşam değiştireyim meleğimi uyutunca, teşekkürler...
bende teşekkür ederim meleğini öpüyorum..
çok üzüldüm. ne diceğimi bilemiyorum.
düzeliceğini düşünmüyorum ama ciddi bi tedavi olması lazım.
fakat böyle insanlarda ne yazıkki buna yanaşmazlar. ben de problem yok sorun sende derler. kızdırmasaydın ben böyle olmazdım derler. bunu iyi biliyorum.
suçlu gene siz olursunuz.
memleketine gidince gerçek yüzünü çıkarmış . ailenden uzaktasın anladığım kadarıyla. belki ailenden çekinip dövmüyordu. memleketine gidince çekincek bişeyi kalmadı.
diyelimki barıştınız 4-5 ay el kaldırmadı ama sonra herşey düzelince gene başladıı. bu çocuk bi kere psikolojisi bozuk olucak. böyle bi aile ortamında düzgün olması beklenemez. ilerde ya size hesap sorar anne neden bana bunları yaşattın sen diye? neden bırakmadın böyle bi adamı derse? bu açıdanda bakın. hemen cevap vermeyin. şiddet işin içine girince akan sular durur.
kesinlikle düşüncesini belli etmiş.bana da eski eşim şöyle dedi:eninde sonunda hayatımızı kuracağız belki 5 yıl sonra ama nasıl biri olcak belki çok iyi belki çok kötü.ama ben seni tanıyorum her huyunu biliyorum.buradan anladım ki işin kolayına kaçıyo.yeniden birisini bulacak eşya alacak düğün yapacak ooo çok uzun iş.en iyisi zuhali ikna edeyim.niyeti buydu bunu anlamakta zor olmadı...sende kurduğu cümlelerden anlayabilirsin hakkında hayırlısı olsun...
arkadaşlar eşimle yaklaşık 1 yıldır ayrıyız. 25 ekimde anlaşmalı olarak boşanacaktık.
eşim az önce beni aradı, konuşmak istediğini, davayı geri çekmemizi söyledi...
böyle bir şey mümkün mü?
acıları, söylenen sözleri, karşılıklı yapılan çirkinlikleri unutup tekrar başlamak...
eşimi hala seviyorum ama boşanmamız gerektiğini biliyorum.
her şeyi kafamda oturttuğumu yazmıştım daha dün buraya ne komik...
oturmamış...
tekrar bir araya gelmek demek aileleleri dışlayıp, yeni bir düzen kurmak demek...
beynim durdu...
mantıklı olanın ne olduğunu biliyorum ama pişmanlık yaşamak istemiyorum...
tüm ümidimi kaybetmiştim...
ama bugün o arayınca acabalarım gerçek oldu.
eğer yorum yaparsanız çok sevinirim.
dertleşmeye ihtiyacım var.
5 sene öncenin konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?