Eşim barışmak istiyor...(Acıları unutup, yeniden başlamak...)

Canım hayırlısı olsun , senin ve kızın için ama ben güzel şeylerin olacağına inanıyorum ,her son bir başlangıçtır , bakalım seninkiler ne olacak :)
İnsan ilk basta şoklar yaşıyor , anlayamıyor ,,,,,ama inan geçiyor hatta hayata öyle bir tutunuyorsunki sen bile anlamadan zaman akıp gidiyor .
Benim ex eşin barışma çabalarıda oldu ama yaşadıklarımın ağırlığından hatta kurtulmanın verdiği hafiflik ve özgürlükle , dönmedim ,.....yapamadım o hengamenin içinden çıkıp bakınca ne çok şey kacırdığımı mutluluğumdan , kendimden çok verdiğimi , bunun değmediğini ,insanın hayatındaki en önemli şeyin huzur ve evlat olduğunu anladım .Sende zaman geçtikçe anlayacaksın daha olaylara dışardan bakaçaksın ....
Yaşadıklarımız çok paralel , ben boşanınca çok mutlu olmadım halende gelecek ve ilerisi için kaygılarım var , bilinmezliklerim var ama özgürüm , huzurluyum

isten eve geliyorum oğlumla oynuyorum , gerekirse dışarı çıkıyoruz , rejime başladığımdan hafif şeyler yiyorum , oğlana yemek hazırlıyorum yediriyorum bazen anne baba , arkadaşalrım geliyor onlarla yemek yiyoruz , dizilerim var onları izliyorum sonrada gece oluyor ,uyuyoruz :) Huzurumuz geri geldi.Karışanım yok , Bağıran yok , televizyonun ve salonun hakimi oğlum ve ben :)

herzaman yanındayız , umarım hersey gönlünce olur ....

gerçekten çok teşekkür ederim, bunları yaşamış ve hayata tutunmuş bir insanın bakış açısı yeni bir pencere açıyor önümde...
boşanan insanlarla konuştuğumda veya yazılanları okuduğumda bende bir gariplik var demeye başlamıştım...
bende mutlu olmadım, ama dediğim gibi ağlamadım, bağırıp çağırmadım da...
içimde tarifi zor bir boşluk ve sebepsiz bir dalgınlık var...
uykusuzluktan da kaynaklanıyor bence...
zaman her şeyi gösterecek biliyorum.
ama şunu söyleyebilirim artık kendimi kapana kısılmış hissetmiyorum.

sen zaten hep ağlamadın mı arkadaşım?? ağlama elbette..... artık gereği kalmamış gözyaşlarının...şmdi mutluluk zamanıdır..

sen zaten hep ağlamadın mı arkadaşım?? ağlama elbette..... artık gereği kalmamış gözyaşlarının...şmdi mutluluk zamanıdır..

teşekkür ederim canım...
inşallah öyledir...
bugün avukatım aradı. nüfus cüzdanımı değiştirebilirmişim.
ne kadar kolay bazı şeyler erkekler için...
neyse...

Son düzenleme:
Allah hakkında hayırlı ve güzelliklerle dolu bir yol çizsin..kızınla beraber hep gülün hiç mutsuzluklar uğramasın yanınıza..arkadaşın dediği gibi yeterince ağladın artık ağlama..en kısa zamandada kasvet dolu avattar resmini değiştirmelisin bence huzur dolu güzel günlere merhaba diyen bir avatar olsun lütfen... canım Allah yardımcın olsun..kızınla huzurlu,güzel,muttlu,sevgi dolu,bereketli,uzun bir ömrünüz olması dualarımla..

gerçekten çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
avatarımı da akşam değiştireyim meleğimi uyutunca, teşekkürler...

size sonsuz mutluluklarla dolu bir hayat dilerim.... sanırım en doğrusunu yaptınız konunuzu okudum hayırlı olsun inşallah

inşallah canım, bende hayırlısı böyleymiş diyorum...

Ben sizinle kendi durumumu paylasayim belki bir faydasi olur. Bende cok asik olup 3 ay icinde evlenip Ist e geldim. 1,5 yil evli kalip anlasmali bir sekilde ayrildik. Aslinda inatlastik ve olayi davaya kadar goturen ben oldum. Cunku onun ailesi bizim hic ikimiz olmamiza izin vermemisti. Bende onlarin yonetimine giremedim ama kocamin istedigi herseyi yapmaya ozen gosterdim. Evimizde yasanan herseyi ailesine anlatiyor ve beni onlarla karsi karsiya birakiyordu. Ailemin yanina dondum ve biraz dinlendikten sonra calismaya basladim. Herseyi yoluna sokmustum ki biz bosanmadan 10 ay sonrasinda yeniden evlendik. Ve daha bir yil olmadan 3 kez siddet gordum ve alkol problemi olmaya basladi . Onun benim onu terketmemle ilgili kaygilari,ignelemeleri,param icin dondunleri beni tekrar isten cikarmasi ve sadece ist te ona adanmis sekilde yasamamiz hic bir ise yaramadi. Simdi biliyorum ki benim esimin problemi kendi icinde ve artik annesi yada babasini evliligimizle ilgili suclamiyorum. Cunku onlarin hatasi evlat yetistirirken yaptiklari hatalar yani benim gormek istedigimden daha derin bir aile problemleri var. Ben sukrediyorum bu yil icibde cocuk yapmadik. Aklim karma karisik su an 25 gundur ailemin evindeyim ve o son kavgada kendi ayagini kirdi, eliyle aynaya vurdu ve dikis atildi ve beni de dovdu.ve babasini cagirdi yine ve bana herkesin onunde bicakla saldirdi. Ona burda bir hayat kurmak istediimi ve artik guvende olmak istedigimi soyledim. Biraz zaman istedi ve tatlilikla bitsin bu is diye onun yanitini bekliyorum. Sorunsuzca bosanalim diye. Yani bana da dediler ama o an anlamak istemedim. Biten bir sey tekrar denense de iyi olmuyor. Huzur ve guven saglanmiyor. Hersey gonlune gore ve hayirli olur insallah.

Ayyy bu modellerin hepsi boyle sanirim. Bende tam ayni cumlelere maruz kaldim ve o an ki bosluk ve yalnizlik duygusuyla inanmak da istedim. Tebrik ediyorum siz esas maksadi o ruh halinde de gormussunuz.

Bence bir defa konuş ve ona tekrar güvenemeyeceğini,zamana ihtiyacın olduğunu,
değiştiğini kanıtlaması gerektiğini anlat.Flört edin yani en baştan.Kesinlikle evde
görüşme,birlikte yatma falan olmasın.Dışarı senı ve kızını gezdirip takılın sohbet
muhabbet şeklinde.Bak bakalım nasıl davranacak ..

1 yıl içinde hiç konuşmadınız mı? görüşmediniz mi?

Bende 5 yıl birliktelik 1 yıl evlilikten sonra eşim işe boşandım benim eşimde de alkol şiddet ve aldatma vardı evliliğimizin 7. ayında ailevi iş meseleleri yüzünden kendini dışarılara attı gün geçtikçe geç gelmeye başladı alkol ve gece hayatına başladı sevgişiylen beni daha önce aldattığı basit bir kadınla evliykende aldatmış eve gelmediği zamanlar hep o kadınla kalmış ben boşanma davasını açınca boşanmayalım demeye başladı zorla ikna ettim anlaşmalı boşanmaya eşyalarımı toplarken bile gitme diye aradı ben hiç dinlemedim boşanır boşanmaz bütün eşyalarımı aldım ve ailemin evine yerleştim başlarda çok üzüldüm ağladım zaten boşanmadan hemen önce psikolojik tedavi görmeye başladım çünkü rahatsızlığım vardı ameliyat olma durumumda ona rağmen eşim beni barda çalışan basit bir kadınla ikinci kez aldattı ondan öyle soğumuştum ki en zor anımda beni yalnız bırakıp öyle bir kadınla yaşadığını anlayınca demek ki onu seviyor dedim artık nolcaksa olsun dedim ve boşandım benim eşimde hatasını anlayan ama ufacık şeyde sorun çıkartıp aldatmaya davetiye çıkaran biriydi çünkü cinsel isteği çok fazla ne yazık ki ve bende daha önceleri de aldatılmaktan cinsel olarak ondan soğumuştum haliyle.ve biz boşandıktan sonra da eve kadın gelmiş gitmiş ama eşim ben omu gerçekten terk edince ona dönmeyeceğimi anlayınca her yerde beni aramaya başlamış çünkü ben her yerden eşimi ailesini ve çevresini engelledim hiçbir şekilde bana ulaşacak birşey bırakmadım her yerde beni arayıp bulamayınca en son beni bir şekilde buldu konuşmak istemedim kovdum sonra ikincide derdin ne dostunla ayrıldın bana mı geldin dedim ama eski eşim gerçekten bensiz yapamayacağını çok pişman olduğunu bir daha asla beni bırakmayacağını aldatmayacagını ve vurmayacağını söyledi ne dersem kabul etti aynı şekilde bende tayin iste o zaman dedim ve onu da kabul etti ama tayin şubatta istenebiliyor onun mesleğine göre 3 aydır görüşüyoruz şuan gerçekten değişmiş ve pişman görüyorum onu ama zaman gösterecek hemen kaptırmak istemiyorum kendimi senin kadar çok sevmiyorum da eşimi hatta evliyken başka bir kadınla aylarca beraber olduğu için içim almıyor onu ama dediiim gibi zamana göre karar vereceğim ben.senin de eşin daha yeni başlamış aramalara bugüne kadar her istediğini yaptığın için hemen onu affedeceksin sanıyordu şimdi yavaş yavaş anlamaya başladı onun için kolay olmayacak o yüzden ayak diretiyor az sabır eğer tayin işini kabul ederse barışmayı düşün derim.Benim eşimin ailesi de sorunlu o yüzden tayin isterse öyle evlenmeyi düşünüyorum bende. Kv çünkü çok fena benim eşim eve gelmediği zamanlarda beni aldattığı zamanlarda oğlunu arayıp evine git diyeceğine bana kadın olsaydın da kaptırmasaydın kocanı dddi. Yaklaşık 1 ay önce de eşim barıştığımızı söylediğinde annemi arayıp kızınla oğlum evlenemez iki cihan bir araya gelse bile diye carladı hatta eşim annesini arayıp çok sert konuştu ve bir daha görüşmeyelim dediler karşılıklı rest çektiler ama kv şimdi arıyor oğlunu sanırım taktik değiştirdi bende anlam veremedim ve eşim ailesine hiç laf söylettirmezdi melekti annesi ona göre o da artık birşeyleri anlamaya başladı artık eşim bana gayet iyi şuan ama zaman gösterecek daha erken karar vermem için benimde ... o yüzden sen de biraz beklemede kal kuyruğunu dik tut isteklerin şartların konusunda. Kusura bakma çok uzun oldu ama sadece değişmek isteyen değişebiliyor örnek vermek istedim

Ben bi kadinin acabalari varken " bosan" diyemem. Cunku mesela kendimden bilirim. Evlenmedim hic ama sevgilim oldu. " acaba gercekten pismanmi? Ilerde keske ayrilmasaydim dermiyim?acaba acaba"diye diye kendini bitirirdim. Ve karar verdim tekrar denedim. Ve iyiki denemisim. Cunku o heriften bi halt olmuycagini, yine ayni it oldugunu, asla pisman felan olmuycagini ve kendini hep hakli gorucegini, yani onunla bir omur gecmiycegini ogrendim... eger o ikinci sansi vermeseydim ilerde yarim kalmis bi ask olrak algiliycakti kalbim ve hep keskelerim olucakti. Onu unutamiycaktim. Simdi gordum bi halt olmaz ondan ve kalbimde ona karsi sifir his var. Cok mutlyum...
Tek uzuldugum yani" ne kaybederimki tekrar denemekle" diyip kendimi hesaba katmayisim. Hersey bariz ortadayken ben hala ona inanmaya calistim guvenmeye calistim. Ve ayrilik karari cok zor oldu. Ilk sonraki hatasinda bitirlemeliydim oysaki tum baglarimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…