Eşim başimi acmami istiyor...

Seni sindirmeye çalışıyor sakın telaşlanma sakin ol çocuğu alamaz zaten yaşı küçük.
Bundan sonra o ancak HAVASINI alır.
Allaha emanet ol rabbim yardımcın olsun.

Ayakları sağlam yere basan akıllı bayanları gördüğümde mutlu oluyorum.
Çünkü kk alıştık artık bu tip konularda fikir almaktan ziyade aklındakini uygularlar ve başını açarlardı.
Sonra aldatılıp kocamı nasıl geri kazanırım konusu konusulurdu.
Ama siz tüm aşamaları sakince ve yerinde yaptınız.
Çocuğu hiç bi şekilde babaya vermezler.:)
Birincisi öğretmensiniz ikincisi ise cocuk küçük.
Hatta boşanma nedeninizi söylerseniz babada kalma ihtimali hiç yok.:)
Umarım herşey gönlünüze göre olur. Allah karşınıza sizin gibi akıllı insanları çıkarır..

cok iyiymis ya kendi istedigini yapsin istedigi yere gitsin
ailesini dusunmesin sonra kizimi istiyorum yok soyle
ne ala memleket bu nasil benciliktir ya bence o tatilde
oyle masum degil :S AllAH yardimcin olsun canim

şuan sende aynı şeyi yapıyorsun ama...

sanırım en baştan hata yaptınız, evlenecek insanların benzer görüşlerde olmaları lazım bu konularda, çünkü biz düşünce fikirlerimize saygılıyız demekle olmuyor, illa ki film kopuyor bi yerde
ama şu saatten sonra yapacak bişey yok tabii, ikinizde kendinizi telkin etmelisiniz, karşı tarafın düşünce ve fikirlerine saygı duymak konusunda

Son düzenleme:

Saygı duymak ,o kendi hayatını sen kendi hayatını yasamak oluyo maalesef
Esim kendi tatil yapacak ,diskoya bara gidecek . Ben kendim tatil yapacam . Paylaşım yok kari koca olmak yok
Esim boyle yasamayı teklif etti bana cocugu ayırma babasından perişan olur git gel .ev arkadaşı gibi yasayalım ben cocuğumu görüyum tatilimi yapiyim sen kendi hayatını yasa
İcim düğüm düğüm hıçkırıklar boğazımda avazım çıktığı kadar ağlamak istiyorum

merhaba anladıgım kadarıyla kendı ayaklarınızın üstünde duran bırısınız meslegınız var para kazanıyorsunuz. türkiyedeki sistemi bilmiyorum ama eger anne para kazanabılıyorsa vede cocuk kucuk ise anneye veriliyor. gercı gecenlerde okudugum bir yazıdan sonra turkıyedekı hukuk sıstemıne hıc guvenmıyorum ama oda istisnai bir durum olduguna inanmk istiyorum neyse konu bu değil. siz kaplı birisin eşinizde sizden farklı dusunuyor bosanmak en iyiside cocugnuzu dusunup ona gore hareket etmelisiniz mutlaka bosanırken ortak anlaşma yapabılırsınız mesala eşiniz kızınızın kapanmasını istemiyor bu konusa benım gorusum su siz gerekli bilgileri cocugunuza ınancınızı ogretırsınız kızınızda 18 yasına geldıgınde kendi rızası ile kapanmak isterse kapanır kapanmazsa da kendı bıreysel kararı olur boylece esınızle belkı bu konuda anlasırsınız tabıı bu benım dusuncem. ama size tek tavsiyem cocugnuz için anlaşarak bosanmanız orta yolu mutlaka bulun yoksa arda kalan bır mutsuz bır cocuk dan ve ıcınde nefret duygusu hıc eksık olmayacak bır bırey yetısdırırsınız.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun...Kişiliğinizden taviz vermemeli ve hayatınızın en zor anlarından birini yaşayabilirsiniz.Bol bol dua edin edelim.Ama ben şuna inanıyorum ki siz güçlü bir kadın,güçlü bir annesiniz.Yalnız size tavsiyem -bunu iyi niyetimle ve kalpten söylüyorum- hem kendiniz hem de çocuğunuz için psikolog desteği alırsanız yararlı olacağını düşünüyorum.Ayrıca aklı hakimler aklı beş karı hayatı 1500 devir yaşayan babalara vereceğini sanmıyorum.-Lütfen kusura bakmayın-
Eşiniz biraz dengesiz birisine benziyor galiba sizin kapalı olmanız neden uzun yıllar sonra problem olmuş ben onu anlayamadım
Hakkınızdan hayırlısı olsun,kırdıysam üzdüysem affınıza sığınırım ... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…