Eşim başka kadın görünce

durusummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
83
26
88
38
Merhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor

Merhaba arkadaşlar , eşimle yolda giderken yanımızdan Alımı bir bayan geçse bana olan davranışları değişiyor, soğuk davranıyor , halbuki kadın geçti gitti birdaha Görmeyeceğimiz birisi, yada tv İzliyoruz güzel bayan çıksa (nefes alışverişi değişiyor) gene bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor, modu değişiyor, sizde eşinizde böyle birşey farkettiniz mi ? Merak ettiğim şey bu davranışının sebebi nedir? Ne hissediyorda bana böyle davranıyor
Alinganlik gosteriyorsunuzdur insallah

Nefes alışı değişecek kadar tepkiler gösteriyor mu gerçekten, eğer böyleyse hem tv hem sosyal medyada karşısına çıkması olası güzel kadınlari düşünürsek gün boyu nefes darlığı yaşamak yormuyor mu eşinizi

Belki böyle diyor icinden...
20210108_235629.webp

Ama saka bir yana: bunu hic ona söylemediniz mi?

Back
X