Eşim başka kadınlar hakkında yorum yapıyor.

kubra_547

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
7
1
1
27
Merhabalar. Kafam çok karışık olduğu için buraya yazmak istedim. Eşim sosyal medyada Instagram tiktok gibi sürekli arkadaşina iste kesfetine çıkan kadınların videolarını atıp yorumlar yapıyor. Yok işte cok güzel şöyle böyle gibisinden. Geçenlerde de tiktok da bulunduğumuz cevrede olan bir kızın videosunu atıp ben buna ölüyorum vs yazmış arkadaşına. Ben bunu görünce tabi tartisma yaşadık ama boşuna sonuc olarak ne bir özür ne bir çaba hiç birşey yok. Sadece benim kırılmamla kaldı olay yine. 1 haftadır konuşmuyorum onu görmezden geliyorum artık. Boşanmayı düşünmeye başladım. Bence bu durum hiç sağlıklı değil ama cesaret de edemiyorum. Off daha yeni doğum yaptım kafam çok karışık.

Ne diyelim biz sizeki? Bu adam evlenmeden önce ya da tanıma aşamasında bu tip bi adam olduğunu belli etmiştir de,muhtemelen siz aşkın gözlere indirdiği perdeden anlamamışsınızdır. Kafa karışacak bi şey yok,Böyle birini hayatınızda istemiyorsanız, direkt söyleyin yüzüne ,ya huyundan vazgeçsin, ya da siz bilin yapacağınız şeyi.

Bence de çok kırıcı. Yeni doğum yapmışken boşanmak kolay değil. Ama sizde de hata var. Bu adamın ilk vukuati değildir. İlk mesajı gördüğünüzde tavrınızı ortaya koymalıydınız. Sevgiliyken hiç fark etmediniz mi?

"Ben az önce ne okudum?" dedirtti. Net boşanma sebebi.

Eşim böyle konularda benim ne kadar sert olduğumu çok iyi bilir cesareti bile olmaz söylemeye bence artık sakin kalmayın dişi aslanı dışarı çıkarın yaptığı büyük terbiyesizlik hatta kadınlık gururunu hiçe sayan bir şey benim gözümde

Eşiniz alçak bir sapık! Böyle bir alçakla evlilik ne kadar sağlıklı olur ona da yorum yapamıyorum bebeğiniz varmış daha yeni. Allah ıslah etsin ne denilir başka

Can çıkar huy çıkmaz derler ya aynen öyle, ya sindirip bu şekilde devam edeceksiniz ya da kendinizi toparlayıp boşanacaksınız,
bu arada tiktok tam bir b.k çukuru ve sanal k.rhane kullananlara asla saygı duyamıyorum, uygulamayı kullanması bile başlı başına falso, karar sizin bol şanslar.

E saygısızin sadakatsizin teki, boşanmayı düşünmek doğru karar, cesaretsiz olduğun için durumunu bildiği icin yapmaya devam.edecek, düzelecek bı durum değil bu, şu durumda seni üzmek istemem ama bu durumun nereye varacağı belli, gitsin kime ölürse ölsün...

Ah bu çocuklar insanın belini büküyor ama inanın sustukça daha çok ilerleyecek bu durum eğer net bi şekilde çizginizi çizemeyecekseniz tartışmayın bile ama derseniz ben güçlü olabilirim @ğzına s.çın

Sevgiliyken fark etmedim mi bilmiyorum ama o zamanlar gerçekten böyle değildi. Bana karşı ilgiliydi çalışıyorum her işi ortak yapar paylaşırdık. Bu arkadaşı ile geçen senelerde tanıştı ve bu arkadaşı benim pekte onayladığım biri değil. Ama ben asla duygularımı belli etmem açıkçası herşeyin zamanını beklerim. 3 yıldır evliyiz telefonunu hiç karıştırmadim geçenlerde mesaj kendisi önüme düştü çünkü ben er yada geç böyle şeylerin ortaya çıkacağına inanan biriyim. Üstelik eşim günün çoğunu çalışarak geçiriyor 2 işte çalışıyor. Sabah 6 dan akşam 7 ye kadar işte. Ve asıl komik olan benim babamın iş yerinde çalışıyor. Anneme biraz durumu cıtlattim yani direk bu yaptığını söylemedim ama birbirimize pek saygımız kalmadı seklinde anlattım. Burda biraz bende de sorun var. Evlenince hele de hamile kalınca hemen anne kimliğine bürünüp kendimi ihmal ettim. Açıkçası eşimin alçaklığına kızmıyorum demek ki adam değilmiş ama ben kendimi nasıl bu kadar görmezden geldim ona kızıyorum. Kabullenemiyorum

Boşanın. Boşandıktan sonra başkaları için ölmeye devam edebilir...

Ay açık açık yazıcam ne şerefsiz bir adam, birde karısı yeni doğum yapmış. Utanmaz.
Dünya çüklerinin ucunda dönen zavallılar…

Bu arada umarım konun fake’dir…

Offf ne iğrenç bu erkekler ya. Birisi kadına şuranı yalarım buranı yerim der, öbürü araba sürerken yoldan geçen kadına laf atar , evli barklı çocuklu ama evde gül gibi karısını görmezden gelip dışardaki kadınlarla uzun uzun sohbet eder, onu dinler sözde teselli eder falan. Erkek arkadaşlarına başka kadınların videosunu paylaşıp üzerine yorum yapmak sapıklık bana göre. Siz aynısını yapsanız, kız arkadaşınıza bir erkek videosu paylaşıp ufff şu yakışıklıya bak, kasları çok iyi , yükseldim, eridim bittim, analar ne erkekler doğuruyor falan deseniz eşinizin hoşuna gider mi hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…