Eşim başka kadınlar hakkında yorum yapıyor.

Açıkçası ilk başta intikam tarzı bişey istedim yapacaktım ama sonra kendime yakıştıramadım yine de. Duygularım çok gel gitli oldu

Pişman olsa ne değişir koskoca adam bu sonuçta. Lütfen kocalarınıza sanki çocuğunuz gibi davranmayın. Evliliğin ilk kuralı sadakat.

Açıkçası ilk başta intikam tarzı bişey istedim yapacaktım ama sonra kendime yakıştıramadım yine de. Duygularım çok gel gitli oldu
Hayır öyle bir şey hiç düşünmeyin bile. Aynısını yaparsanız haklıyken suçlu konumuna düşersiniz, eşiniz de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışır sizi suçlar. En güzel intikam sessizce çekip gitmektir. Onu umursamadığınızı göstermektir. Yeni doğum yapmışsınız yaşadığınız duruma üzüldüm. Ailenize dönme imkanınız var mı şuan?

Hayatımda hiç tiktok kullanmadım ama YouTube'da karşıma o platformdan videolar çıkıyor, çok pis bir mecra olduğunu biliyorum. O uygulamayı kullanan erkeklerden uzak durmak lazım.

Evet evet aileme dönebilirim anneme üstü kapalı bahsetmiştim durumdan hatta. Benim kafam karışık boşanmayı düşünüyorum diye

Tiktok'ta gezen adam'dan çok'ta şey bekleme
Kafanızda ki evlilik nasıl bir şey bilmiyorum ama türk erkeği işte her hareketi boşanma sebebi zaten doğuştan falso
Abaza hepsi, yanındaki ile yetinmezler ,yani gerçekten boşanmayacaksan
Boşa kavga etme düzelmez bunlar..

lütfen saçmalamayın pis sapık haklı sizde sorun var öyle mi??

Hep böyle konularda neden konu sahibi gebe yada yeni doğum yapmış oluyor. Sevgiliyken nişanlıyken anlamadınız mı?

Esin sana değer vermiyor umursamıyor ne demek seninle evliyken başka kadınlara kızlara yorum yapıyor Eşin hem sapik bunu da bil ilk firsatta aldatır bile

Değişmesi için değil bir kadının yaşadığı ahlaksızlığa inanmak istemedim.
Doğru olmasını istemedim

Değişmesi için değil bir kadının yaşadığı ahlaksızlığa inanmak istemedim.
Doğru olmasını istemedim…
Teşekkür ederim keşke doğru olmasaydı ama bunu benim yaşamam tamamen karşımdaki insan yüzünden. Artık üzülmemeye çalışıyorum ben elimden geleni yaptım. Hak ettiğini bulur inşallah

Teşekkür ederim keşke doğru olmasaydı ama bunu benim yaşamam tamamen karşımdaki insan yüzünden. Artık üzülmemeye çalışıyorum ben elimden geleni yaptım. Hak ettiğini bulur inşallah
Siz böyle onun kirini pasını halının altına süpürüp üstünü örtmeye devam ettiğiniz sürece hak ettiğini falan bulmaz.
Hayat sizin hayatınız, siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…